کد خبر 228144
تاریخ انتشار: ۹ تیر ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۱

سخنگوی ریاست جمهوری مصر تنها راه برای پایان بحران در مصر را گفت وگوی مسالمت آمیز ملت با دولت دانست.

به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، ایهاب فهمی سخنگوی ریاست‌جمهوری مصر از مردم خواست آرامش خود را حفظ کنند و با آرامش پیام خود را منتقل کنند.

سخنگوی ریاست جمهوری مصر در جمع خبرنگاران داخلی در داخل نهاد ریاست جمهوری گفت: محمد مرسی رئیس جمهوری مصر ساعتی قبل با نخست‌وزیر و وزیر دفاع مصر دیدار و گفتگو کرد و از آنها خواست امنیت شهروندان مصری را در این تظاهرات تامین کنند.

وی در ادامه افزود؛ تنها راه حل برای پایان دادن به این نا آرامی‌ها گفت وگو مسالمت آمیز است و دولت مصر هم با گفت و گوی مسالمت‌آمیز به شرطی که خواسته‌ها براساس قانون و در چارچوب قانون اساسی باشد موافق است.

ایهاب فهمی در ادامه افزود؛ ما برای پایان دادن به این اعتراض‌ها تنها یک راه بیشتر پیش روی خود نداریم و آن گفت وگوی مسالمت‌آمیز و دلسوزانه است.

این مسئول نهاد ریاست جمهوری مصر از تمام شرکت کنندگان در تظاهرات مصری خواست آرامش خود را حفظ کنند و تحت هیچ شرایطی به سلاح و زور متوسل نشوند.

امروز (یکشنبه) همزمان با به قدرت رسیدن محمد مرسی در ژوئن 2012 میلیون‌ها معترض مصری که از چند روز پیش خود را آماده برگزاری تجمع بزرگی در اعتراض به عملکرد و خط‌مشی‌های وی کرده‌اند در میدان التحریر قاهره و سایر شهرهای مصر حضور خواهند یافت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس