کد خبر 22400
تاریخ انتشار: ۱۳ دی ۱۳۸۹ - ۰۸:۱۰

طبق مطالعه‏ "مؤسسه رند آمريکا"، تعداد سربازاني که از ابتدا تا پايان سال 2010 ميلادي در عراق و افغانستان خدمت کرده‌اند و دچار افسردگي، فشارهاي روحي و آسيب‏هاي رواني شدند به 830هزار نفر مي‏رسد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، بر اساس مطالعه‏ "مؤسسه رند آمريکا" با موضوع "آسيب‏هاي مخفي جنگ" که پيرامون آسيب‏هاي مخفي سربازان، آسيب‌هايي که دستگاه اشعه علي‌رغم پيشرفتگي‏اش قادر به کشف آنها نيست و آسيب‏هاي ناشي از انفجار خودروها در راه‏ها به سبب بمب‌هاي دست‌ساز و برخورد موشک، تعداد سربازاني که در عراق و افغانستان خدمت کرده‌اند و دچار افسردگي و فشارهاي روحي و آسيب‏هاي رواني شدند به 620هزار سرباز تا سال 2007 ميلادي رسيد.
اين مقاله در ادامه بيان مي‏کند: از بين يک ميليون و 640هزار نظامي که از ابتداي جنگ تا اکتبر 2007 ميلادي به عراق و افغانستان اعزام شده‏اند، 300هزار نظامي گرفتار فشار بعد از شوک و افسردگي شديد شدند و 320هزار نظامي ضربه مغزي شدند.
نتيجه اين آسيب‏ها، از دست دادن حافظه، خودکشي، رفتارهاي خصمانه و کارهاي غيرطبيعي فرد در برابر خانواده، کودکان و جامعه است.
اگر اين درصد را به تعداد نيروهايي که تا سال 2010 اعزام شدند، تعميم بدهيم که دو ميليون و 400هزار نظامي آمريکاست، تعداد مبتلايان به بيماري‏هاي مغزي تقريبا به 830 هزار نفر مي‏رسد.
پژوهش‏هاي فراواني پيرامون آسيب‏هاي رواني نظاميان آمريکايي مغزي انجام شده است. يکي از آنها با تلاش مشترک دو سازمان "ProPublica" و "NPR" انجام شده است و به اين نتيجه رسيده‏اند که آسيب‏هاي مغزي بزرگ‏ترين خطري است که جامعه آمريکا با آن روبروست، بطوري که نظاميان دچار عدم حافظه، عدم قدرت در رانندگي، ناتواني از خواندن جزئي از کتاب يا روزنامه و عدم قدرت تمرکز هستند.

در مقاله‏اي که با عنوان "اثر آسيب‏هاي مغزي، عدم تشخيص در هزاران نظامي" چاپ شد، آمده است که آسيب‏هاي مغزي بيشترين اثر را در اين نظاميان دارد و آنها خطري براي جامعه محسوب مي‏شوند و به همين علت پژوهندگان اين مقاله اصطلاح عجيب "walkie talkies"، "عابران وراج" را براي اين نظاميان به کار بردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس