
به گزارش مشرق، چند هواپيماي نظامي اسرائيلي با حضور در بالاي کشتي صلح کاروان آسيايي غزه خواستار اعلام اسامي اعضاي کشتي از سوي کاپيتان شدند. از دلايل نيروهاي صهيونيستي براي دريافت اسامي اين کاروان اطلاعي در دست نيست.
ساعتي پيش دو ناوچه نيروهاي نظامي صهيونيست ها در تعقيب کشتي سلام هستند. اين کشتي حامل کمک هاي مردم آسيا به مردم مغزه هستند.
ناوچه اسرائيلي نيز در تماس با کشتي سلام خواستار اعلام اسامي حاضرين در کشتي شده بود.
همچنين امت واحده در اين باره نوشت: صبح امروز و پس از تماس مجدد اعضاي حاضر در کشتي صلح کاروان آسيايي آزادي غزه با ديگر اعضاي کاروان ، آنها اعلام داشتند که دو ناوچه اسرائيلي در آبهاي آزاد بين المللي به تعقيب کشتي مي پردازند و در تماس با ناخداي کشتي خواستار اعلام اسامي اعضاي کاروان از سوي وي شده اند.
هم اکنون نيز پس از تماس مجدد ، اعضاي کاروان اطلاع دادند که هواپيماهاي اسرائيل در حال گشت زني بر روي کشتي و اخطار به کاپيتان کشتي براي اعلام اسامي اعضاي کاروان هستند.
هشت تن از اعضاي کاروان از کشورهاي آذربايجان، هندوستان، اندونزي، مالزي و ژاپن نيز اين کشتي را همراهي ميکنند. گفتني است اين کشتي مجوز حرکت از سيرالئون دارد لذا با پرچم اين کشور به سمت مصر حرکت کرده است و قرار بود پس از عبور از آبهاي آزاد به بندر العريش مصر برسد.