کد خبر 221647
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸

مدیرکل روابط عمومی صدا و سیما اعلام کرد در صورت موافقت کمیسیون تبلیغات و همچنین تقاضای نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، رسانه ملی آمادگی برگزاری چهارمین مناظره را دارد.

به گزارش مشرق، محمدتقی سهرابی مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما با تایید اینکه رسانه ملی آمادگی کامل برای برگزاری مناظره چهارم نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را دارد به مهر گفت: در طراحی اولیه، صدا و سیما برنامه خود را به کمیسیون تبلیغات داد که از ابتدا سه مناظره مصوب داشته است. نخستین مناظره کاندیداها ۱۰ خرداد، دومین مناظره ۱۵ خرداد و سومین مناظره هم ۱۷ خردادماه برگزار شد.

وی در ادامه افزود: بر همین اساس برنامه‌های زنده تلویزیونی سه مناظره و فیلم‌های انتخاباتی هر یک از نامزدها از صدا و سیما پخش شد. علاوه بر این برنامه های مختلف در شبکه های متعدد رادیویی پخش شد و برنامه هر یک از نامزدها تا این لحظه طبق برنامه‌ریزی که انجام داده بودیم پیش رفته است. بنابراین صدا و سیما تا این لحظه به تعهدات خود عمل کرده است.

مدیر کل روابط عمومی صدا و سیما درباره درخواست مردم و نامزدها برای برپایی تعداد بیشتری مناظره توضیح داد: پس از مناظره سوم، برخی از نامزدهای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری احساس کردند که باید برخی از حرف ها و نکات را بازگو کنند. ولی مساله اینجاست که صدا و سیما نمی تواند راسا به این درخواست جامه عمل بپوشاند بلکه باید منتظر دستور کمیسیون تبلیغات بماند.

سهرابی در پایان افزود: با این اوصاف اگر کمیسیون فرهنگی به این جمع‌بندی برسد که مناظره چهارم برگزار شود، صدا و سیما هم قطعا آمادگی برگزاری مناظره بعدی را خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس