کد خبر 218752
تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۲

مدیرکل روابط عمومی سازمان صداوسیما با اشاره به نامعلوم بودن مجری مناظره‌های تلویزیونی، گفت: همکاران توانمند در حوزه‌ی اجرا تعدادشان زیاد است؛ بنابراین فعلا دو روز دیگر وقت داریم تا توانمندترین آنها را انتخاب کنیم.

به گزارش مشرق، سید تقی سهرابی در گفت‌وگو با ایسنا، خاطرنشان کرد: مناظره‌های امسال خاص و ویژه هستند؛ بنابراین طبیعی است که روی انتخاب مجری برای این برنامه حساسیت داشته باشیم، به همین خاطر دو روز دیگر برای انتخاب مجریان فرصت باقی مانده است.

وی تاکید کرد: همکاران توانمند در حوزه‌ی اجرای برنامه‌هایی همچون مناظره در سازمان صدا و سیما زیاد هستند و باید در این زمینه دقت لازم را به کار بگیریم تا توانمندترین آنها را انتخاب و اسامی‌شان را اعلام کنیم.

او با اشاره به تعداد مجریان مناظره‌های امسال به ایسنا گفت: به احتمال زیاد برای هر موضوع در برنامه‌های مناظره‌ یک مجری خاص انتخاب شود.

سهرابی در پایان خاطرنشان کرد: برای انتخاب مجریان برنامه‌های مناظره‌، نظر مخاطبان و مردم برایمان مهم است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس