گروه سیاسی مشرق _ پس از اعلام رسمی اسامی کاندیداهای احراز صلاحیت شده و آمدن چهره های مطرح به عرصه انتخابات جامعه بیشتر درگیر فضای انتخابات خواهد شد و شاهد اظهارنظر نامزدها، گمانه زمانی از انصراف ها و انتشار گزارش ها و تحلیل های مختلفی درباره آخرین وضعیت گروه های سیاسی هستیم.

گروه سیاسی مشرق تا موعد برگزاری انتخابات در سلسله گزارش هایی با عنوان "روزانه انتخابات" و "عصرانه انتخابات" در دو بخش خبری، آخرین تحولات و اظهارنظرهای انتخاباتی را در اختیار مخاطبان قرار می دهد.

در ادامه مهمترین اظهارنظرها و اخبار انتخاباتی را ملاحظه می کنید:


جزئیات جلسه جبهه پایداری با جلیلی 


حجت‌الاسلام قاسم روانبخش عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در گفت‌و‌گویی از جزئیات جلسه شب گذشته این جبهه با جلیلی خبر داد و اظهار داشت: جلسه دیشب در فضای خوب و صمیمی برگزار شد و تا پاسی از شب نیز این ملاقات ادامه داشت.

روانبخش با اشاره به اینکه آنچه برای ما مهم بود در این دیدار کاملا روشن شد، ادامه داد: ما اطمینان حاصل کردیم که جلیلی تا آخر می‌ماند و به نفع هیچکس کنار نمی‌رود.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری بر همین اساس افزود: وحدت گفتمانی ما در این جلسه واضح‌تر شد چراکه گفتمان جلیلی، گفتمان اسلام ناب و گفتمان امام (ره) و انقلاب است.(اینـجا)


خاتمي هاشمي را به مهلکه هل داد

کیهان در ستون ویژه های خود نوشت: عضو سابق گروهک دفتر تحکيم معتقد است اصلاح‌طلبان همچنان در سردرگمي به سر مي‌برند و به همين دليل در زمينه هل دادن هاشمي به نامزدي انتخابات دچار ضرر و زيان شدند.

«رشيد-الف» که داراي سوابق بازداشت به خاطر حضور در برخي آشوبگري‌هاست، درباره رد صلاحيت هاشمي مي‌نويسد: «از ابتدا درون جبهه اصلاحات در مورد ورود آقايان خاتمي و هاشمي به انتخابات، دو ديدگاه وجود داشت. ديدگاه‌ اول که خواهان حضور در انتخابات در درجه اول با خاتمي و اگر نشد آقاي هاشمي بود. آنها معتقد بودند رد صلاحيت آقاي هاشمي غيرممکن است.(اینـجا)

آغاز برنامه‌های انتخاباتی رادیو

امروز -دوشنبه ۶ خردادماه- ویژه برنامه «سعید جلیلی» راس ساعت ۸:۳۰ روی آنتن رادیو ایران خواهد رفت. این برنامه قرار است یک مستند رادیویی باشد که هنوز از کم و کیف آن اطلاعی دردست نیست و احتمال دارد در صورت آماده نشدن این برنامه، گفت‌وگوی بدون واسطه این کاندیدا که شب گذشته ساعت ۲۰ پخش شد؛ به روی آنتن برود.

این برنامه تنها برنامه رادیویی امروز خواهد بود. اما اولین برنامه تلویزیونی امشب، متعلق به «علی اکبر ولایتی» خواهد بود. گفت‌وگوی بی‌واسطه این کاندیدا با مردم امشب ساعت ۲۰ روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. همچنین در ادامه «حسن روحانی» ساعت ۲۲:۴۵ مهمان برنامه زنده گفت‌وگوی ویژه خبری خواهد بود.

«غلامعلی حداد عادل» نیز آخرین کاندیدایی است که امشب ساعت ۲۳:۳۰ به وقت تهران با حضور در شبکه جام جم سیما به سوالات ایرانیان خارج از کشور پاسخ دهد.(اینـجا)



ولایتی: بنا ندارم به نفع کسی کنار بکشم

علی اکبر ولایتی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری شبکه دوم سیما، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تا پایان رقابت‌های انتخاباتی در صحنه حضور خواهید داشت و یا به نفع کسی کنار خواهید کشید، گفت: تا آخر ادامه خواهم داد و بنا ندارم به نفع کسی کناره گیری کنم و به رقابت انتخاباتی خود ادامه می‌دهم.

ولایتی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه شما قبلا طرح 100 روزه‌ای را برای بحث اقتصادی مطرح کرده‌اید که از طریق آن بتوانید تورم، کاهش ارزش پول ملی و ... را مهار خواهید کرد، اظهار داشت: دوره ریاست‌جمهوری تقریبا چهارده دوره 100 روزه است و من بنا دارم هر 100 روز گزارشی را از عملکرد خود به مردم ارائه دهم.(اینـجا)

عارف:برنامه‌های خوبی برای اشتغال دارم

محمدرضا عارف کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری با حضور در برنامه شبکه جام جم به سوالات هموطنان خارج کشور پاسخ داد.
عارف در پاسخ به این سوال که هدف اصلی شما از کاندیداتوری در انتخابات چیست، اظهار داشت: هدف من پیشرفت کشور است. ما سند چشم‌انداز 20 ساله را داریم. تلاشمان هم بر این است که با برنامه‌ریزی عملی سند چشم‌انداز را محقق کنیم.

این کاندیدای اصلاح‌طلب ریاست‌جمهوری با اشاره به 3 دهه تجربه مدیریتی‌اش افزود: با استفاده از این پشتوانه می‌توانم برنامه خوبی را تقدیم ملت ایران بکنم. این برنامه 22 فصل دارد که هر فصل آن به بخش‌های مختلفی اختصاص یافته است.

در اواسط این برنامه تلویزیونی، به دلیل نقص فنی برنامه انتخاباتی محمد رضا عارف قطع شد، طبق اعلام شبکه جام جم، پخش کامل این برنامه به زمان دیگری موکول شد.(اینـجا)

شریعتمداری :شوراي نگهبان نقشه دشمنان بيروني نظام را نقش برآب کرد

حسين شريعتمداري در سرمقاله امروز کیهان با عنوان «ما‌‌،‌شما و آنها‌...!»  نوشت:اين نوشته را با تقسيم اظهارنظرها به سه گروه «ما»، «شما» و «آنها» دنبال مي‌کنيم. منظور از «ما» کساني هستند که از عدم احراز صلاحيت آيت‌الله هاشمي خشنودند و به دلايلي که در پي خواهد آمد، اين اقدام شوراي‌نگهبان را در جهت و راستاي نجات آيت‌الله هاشمي از طرح توطئه‌اي که عليه ايشان تدارک ديده شده بود ارزيابي مي‌کنند.

 مقصود از «شما» در اين وجيزه، مجموعه به هم آميخته و متاسفانه بدون مرز، اصلاح‌طلبان، اصحاب فتنه 88 و شخصيت‌هاي بي‌تفاوت در مقابل آن فتنه آمريکايي- اسرائيلي است. و منظور از «آنها»، دشمنان بيروني و تابلودار نظام است. هر سه گروه ياد شده در يک نقطه اتفاق نظر دارند و آن، اين که آيت‌الله هاشمي يکي از شخصيت‌هاي برجسته و نقش‌آفرين در انقلاب و نظام مقدس جمهوري‌اسلامي ايران بوده است...

در قسمت دیگر این مقاله آمده است: «آنها»... اين طيف يعني دشمنان بيروني و مديران واقعي پروژه قرباني کردن آقاي هاشمي، از عدم احراز صلاحيت ايشان سخت‌ترين ضربه را دريافت کرده‌اند. علاوه بر گزارش شوراي امنيت ملي آمريکا که 7 ماه قبل از نامزدي آقاي هاشمي با عنوان «آخرين شانس»! ياد کرده بود، روز يکشنبه 25 ارديبهشت سال جاري- 15 مي- خانم «وندي شرمن» معاون سياسي وزارت خارجه آمريکا در پاسخ به اين پرسش سناي آمريکا که براي انتخابات رياست‌جمهوري ايران چه برنامه‌اي تدارک ديده‌ايد؟ مي‌گويد؛ «همه آنچه در توان داريم را براي اعمال نفوذ در انتخابات رياست جمهوري ايران به کار گرفته‌ايم» و تاکيد مي‌کند که «در مورد برخي از اين برنامه‌ها بايد در جلسات محرمانه توضيح داده شود» و چند روز بعد، پس از اعلام نتيجه بررسي صلاحيت‌ها از سوي شوراي نگهبان‌، آقاي «جان کري» وزير خارجه يهودي‌تبار آمريکا در حالي که به نوشته «يو.اس.اي. تودي» نمي‌تواند اضطراب خود را پنهان کند، به نگراني شديد دولت آمريکا- توجه کنيد.(اینـجا)

واکنش جالب زاکانی درمورد عدم احراز صلاحیتش

علی رضا زاکانی دبیر کل جمعیت رهپویان اسلامی در برنامه زنده تلویزیونی پایش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا عدم احراز صلاحیت شما توسط شورای نگهبان برای خودتان و خانواده تان بد نشد؟ پاسخ داد: خیر؛ اصلا اینطور نیست.

وی در ادامه توضیح داد: بنده همان کاری را که پیش از این انجام می دادم، هم اکنون انجام میدهم و هیچ مشکلی پیش نیامده است.

زاکانی در انتها تاکید کرد: چون به قانون تمکین کردم، آبروی ویژه دریافت کردم.(اینـجا)

جلیلی: قطار دولت سرعت مناسبی ندارد

سعید جلیلی کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در برنامه "با دوربین" شبکه اول سیما اظهار داشت: رئیس‌جمهور در راس قوه مجریه قرار می‌گیرد و قوه مجریه به مثابه یک ماشین و یا یک قطار است و جدا از اینکه این قطار و یا ماشین به چه سمتی حرکت کند که به سمت صحیح پیشرفت و تعالی کشور باشد،‌ یک بحث اساسی این است که این قطار و یا ماشین در حال حاضر چگونه و با چه سرعت و هزینه‌ای حرکت می‌کند.

ولایتی با اشاره به سفرهای استانی دولت نهم و دهم، گفت: به نظر بنده برخی از اقدامات که مانند سفرهای استانی شکل گرفت،‌ شاید پاسخ هوشمندانه‌ای به حرکت کند این قطار بود که احساس می‌شد این قطار نمی‌تواند با سرعت حرکت کند و باید از آن پیاده شوند و به طریق دیگر باید کار را انجام دهند که این کار در نوع خودش بسیار ارزشمند و ضروری بود و باید تداوم داشته باشد،‌ اما کافی نیست و باید سفرهای وزارتخانه‌ای صورت بگیرد، یعنی باید هر وزارتخانه به مثابه یکی از واگن‌های این قطار بررسی شود که چگونه می‌تواند با مردم و با موضوع کاری تعامل دارد و با چه سرعتی دارد این مسیر را طی می‌کند.(اینـجا)


قالیباف:سؤمدیریت‌ها بسیار تاثیرگذارتر از تحریم‌ها بوده است

محمدباقر قالیباف عصر امروز در خانه شهر کرمان با هواداران خود دیدار کرد و به ارائه برنامه‌های آینده خود پرداخت.

قالیباف با اشاره به اینکه به عقیده برخی تحریم باعث ایجاد مشکلات در کشور شده است، خاطرنشان کرد: سهم تحریم در مشکلات اقتصادی ایران بسیار اندک‌تر از ضعف مدیریت و سوءتدبیر مسئولان کشور است.

وی با اشاره به اینکه تحریم‌ها تنها بخش کوچکی از مشکلات ما را ایجاد کرده‌اند خاطرنشان کرد: چنانچه عزت خود را در مقابل دشمن از دست بدهیم نه تنها مشکلات اقتصادی ما حل نمی‌شوند بلکه در مقابل آنان به زانو در خواهیم آمد.(اینـجا)


واکنش دفتر عارف به قطع برنامه‌ تلویزیونی

علیرضا خامسیان مسئول روابط عمومی دفتر محمدرضا عارف، با اشاره به قطع شدن برنامه انتخاباتی عارف از شبکه جهانی جام‌جم به دلیل نقص فنی و قطع صدا گفت: این اقدام امشب صداوسیما واکنش منفعلانه‌ای به صحبت‌های مستدل عارف در شبکه جهانی جام‌جم بود.

وی ادامه داد: با توجه به اشرافی که به برخی مسائل رسانه‌ای داریم، این برنامه ضبط شده بوده است و اصولا این‌گونه مسائل در برنامه‌های زنده اتفاق می‌افتد و اگر حادثه‌ای هم رخ دهد، در کوتاه‌ترین زمان قابل رفع شدن است.

مسئول روابط عمومی دفتر عارف در ادامه اظهارداشت: به نظر می‌رسد این عمل صداوسیما کج‌سلیقگی مسئولان این رسانه در اولین برنامه تبلیغاتی عارف بود.

خامسیان در ادامه افزود: با این اقدام، بی طرفی رسانه ملی تا حدودی خدشه‌‌دار شد.(اینـجا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • خوشی ها ۰۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    0 0
    تیتر: ولایتی، به نظر ناقص است: ندارم به نفع کسی کنار بکشم انگار یک دوست جا مانده
  • ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۶
    0 0
    آقای زاکانی چه کسی شما را هل داد ؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس