کد خبر 216552
تاریخ انتشار: ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۴

آیت‌الله علوی‌گرگانی گفت: زمانی که صلاحیت‌ها اعلام شد، همه باید قانون را بپذیرند تا آبروی نظام و انقلاب حفظ شود.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، این مرجع تقلید در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه با تبریک میلاد امام جواد(ع) با بیان این‌که «صرف ادعای ولایی بودن کار درست نمی‌شود» گفت: خیلی‌ها فکر می‌کنند این‌که بگویند ولایت، جمهوری اسلامی و نظام را قبول دارند، همه اعمالشان مورد قبول می‌شود؛ درحالی که باید با عمل و آزمایش ثابت کنند.

وی با بیان این‌که «با امتحان و آزمایش انسان‌های خوب و بد غربال می‌شوند» یادآور شد: در فراز و نشیب‌ها، جوهر وجودی افراد مشخص می‌شود.

آیت‌الله علوی گرگانی با اشاره به تبلیغات گسترده دشمنان برای کمرنگ کردن انتخابات، ادامه داد: باید کاری کرد که در پیشگاه خداوند شرمنده نباشیم؛ همه باید در انتخابات شرکت کنند و دشمنان را ناکام بگذارند.

وی با تاکید بر این‌که «دشمنان کارهای ما را زیر ذره‌بین گذاشته‌اند» افزود: باید اختلاف سلیقه‌ها را کنار بگذاریم تا با خلق حماسه سیاسی آبروی اسلام و انقلاب حفظ شود.

این مرجع تقلید با اشاره به این‌که «در کشور مشکلات و کاستی‌هایی نیز وجود دارد» خاطرنشان کرد: درست است که مشکلاتی وجود دارد، ولی کشور را با نام اسلام می‌شناسند و باید در مقابل دشمنان یکی باشیم.

وی افزود: زمانی که صلاحیت‌ها اعلام شد باید همه قانون را بپذیرند، تا آبروی نظام و انقلاب حفظ شود.

آیت‌الله علوی گرگانی خاطرنشان کرد: اگر کسانی از خود ضعف نشان دهند و در انتخابات شرکت نکنند، دشمنان برای اعمال تحریم‌های گسترده‌تر تحریک می‌شوند.

وی در ادامه با اشاره به حمله ددمنشانه آل خلیفه به منزل شیخ عیسی قاسم، گفت: آل خلیفه با حمله به بیت این عالم شیعی خوی ضد دموکراسی خود را نمایان‌تر کرد.

این مرجع تقلید همچنین با اشاره به حمله تروریستی به کاروان زوار ایرانی، اظهار کرد: کسانی که با افتخار به مردم بی‌گناه و بی دفاع حمله می‌کنند و آنان را به خاک و خون می‌کشند، با کدام منطق این جنایات وحشیانه را انجام می‌دهند؟ جز این که تنها با منطق زور است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس