کد خبر 214325
تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۴

گل آقا با زبان طنز به نقد روندهای سیاسی و اجتماعی می پرداخت و به نوعی بازتاب دهند وضعیت اجتماعی آن دوران بود . از همین رو یکی از راه های سنجش دوران هاشمی را می توان رجوع به مطبوعات آن زمان به شمار آورد. چه انکه مطبوعات به مثابه حس‌گرهای یک جامعه به خوبی وقایع را ثبت می کنند.

به گزارش مشرق به نقل از فردا، عملکرد مسئله دار دولت احمدی نزاد در حوزه اقتصادی و سیاست زدگی آن باعث شده است روسای دولت های پیشین با استفاده از «کمتر» بودن مشکلات اقتصادی در دوران خویش تصویری «بهشت گونه» از دوران زعامت خود جلوه دهند.  در این خصوص البته آیت الله هاشمی پیشتاز است. او در کمتر گفتگو یا سخنرانی است که از گذشته ای طلایی سخن نگوید و زبان به تمجید از خود و دولت اش در سالهای موسوم به سازندگی نگشاید.

تصاویری که می بینید کاریکاتورهایی هستند که در سالهای دهه 70 در نشریه گل آقا منتشر شده اند . گل آقا با زبان طنز به نقد روندهای سیاسی و اجتماعی می پرداخت و به نوعی بازتاب دهند وضعیت اجتماعی آن دوران بود . از همین رو یکی از راه های سنجش دوران هاشمی را می توان رجوع به مطبوعات آن زمان به شمار آورد. چه انکه مطبوعات به مثابه حس‌گرهای یک جامعه به خوبی وقایع را ثبت می کنند.

{$sepehr_album_3233}

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    ۲۰!
  • هم آشنا ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    نشون میده . دولت نقد پذیر داشتیم. واقعیت رو با طنز عنوان کرده .
  • پسر کاکل زری ۱۳:۳۹ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    خدا رحمتش کنه آقای کیومرث صابری رو . روحش شاد
  • محمد ۱۳:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    كاش گل آقا امروز هم بود...........
  • امین ۱۵:۲۰ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    تخریب نامزد های انتخاباتی که هنوز صلاحیت نگرفتن شرم آور است
  • غلام رضا ۱۵:۲۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    اینقدر علیه هاشمی تبلیغ نکنید
  • ۱۵:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    شما من و یاد اون پایین ترین قسمت هرم فراماسون های لعنتی می اندازید یک مشت گاو و گوسفند
  • ۱۵:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    خداوند هاشمی را دوست دارد و در این دنیا با تهمتهای شما از بار گناهانش کم میشه. در ضمن زندگی شفافی داره چون هم در مجمع خدمتگذار انقلابه و همزمان دو فرزندش زندانی هم شده اند. اگه به این شفافیت دارید رو کنید.
  • مردم ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    غلامرضا جان شما بچه بودی این موارد رو ندیدی باید این موارد مطرح بشه تا مردم روشن بشن.
  • مردم ۱۵:۳۵ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    پسر جان واقعیت تخریب نیست.
  • ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    ....رشوه، فساد اداری، تورم، پارتی بازی و بکار گرفتن نیروهای نا لایق تو ایرانه که الان ادعای ناجی گری می کنه. شالوده ی این کشور و دولت ها رو ایشون بنا گذاشته.
  • ناشناس ۱۸:۲۶ - ۱۳۹۲/۰۲/۲۳
    0 0
    يعني هيچ كدام اين مواردي كه شما نوشتيد الان نيست

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس