
وی در ابتدای سخنانش اظهار داشت: حماسه سیاسی که از سوی مقام معظم رهبری به عنوان شعار امسال مطرح شده، از طریق دانشجویان باید شکل بگیرد.
سعیدیکیا خاطر نشان کرد که «دانشجویان میتوانند قوه محرّک انتخابات باشند و فضای انتخابات را گرم کنند».
نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم درباره مذاکره با آمریکا گفت: تصمیمگیری درباره مذاکره با آمریکا با مقام معظم رهبری است و ایشان نیز فرمودند اگر آمریکا دشمنیاش را با ملت ایران تمام کند و رفتارش را نسبت به ایران تغییر دهد، آن وقت مذاکره با آمریکا جای تأمل دارد.
وی افزود: در مذاکرات هستهای ما یک قدم به جلو حرکت کردیم و مذاکرات را مثبت ارزیابی میکنیم؛ البته همیشه میشود از افراد متخصص دیگری نیز در همه زمینهها استفاده کرد.
سعیدیکیا ادامه داد: اگر غرب و آمریکا مردم ایران را پرشور و مستحکم در انتخابات ببینند میتوانیم قویتر از این در مذاکرات حضور یابیم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در خصوص مسائل اقتصادی خاطر نشان کرد: تنها راهکار رشد اقتصاد کشور، رشد بخش تولید است زیرا با رشد اقتصاد شاهد کاهش تورم و افزایش اشتغال خواهیم بود.
سعیدیکیا افزود: در این راه دولت نیز باید نظارت، حمایت و هدایت را در دستور کار خود قرار دهد.
وی همچنین با مهم خواندن موضوع فرهنگ جامعه خاطر نشان کرد: هر کشوری با فرهنگ خویش تحلیل و شناخته میشود؛ اگر میخواهیم از نظر فرهنگی رشد پیدا کنیم باید بستر اسلامی این کار را به وجود آوریم.
عضو کابینههای هاشمی و خاتمی و احمدینژاد ابراز عقیده کرد: ما نباید گشت ارشاد را وسیلهای برای برخورد با بدحجابی قرار دهیم چون به نتیجه مطلوب نخواهیم رسید.
«با خشونت حجابی که منجر به عفاف شود حاصل نمیشود؛ ما باید فرهنگ اسلامی را ترویج کنیم که در نتیجه حجاب همراه عفاف را به ارمغان میآورد».
سعیدیکیا در ادامه سخنانش تصریح کرد: صنعت توریسم با گفتار توسعه پیدا نمیکند بلکه مهم سامان دادن این صنعت است که توریسم و ایرانگردی در آینده افزایش یابد.
وی با اشاره به اینکه قسمتی از مشکلات کشور به سومدیریت مربوط میشود، افزود: ما سرمایهگذاری را باید ارزش بدانیم سرمایهگذار کسی است که کارآفرین باشد به همین خاطر باید به سرمایهگذار بها بدهیم.
وزیر سابق مسکن و شهرسازی گفت: سرمایهگذاری مشترک با سرمایههای خارجی امکانپذیر است؛ اگر سرمایهگذاری در جهت رشد تولید و با مشارکت ایرانیها باشد برای کشور مفید است.
وی افزود: با تعدد کاندیداها میدان برای حضور گسترده مردم فراهم میشود که این خود باعث خلق حماسه سیاسی میشود.
سعیدیکیا تصریح کرد: کشور نیاز به حزب دارد؛ حزبی که مرامنامه و اساسنامه داشته باشد. آنچه در کشور وجود دارد بیشتر به جریان شبیه است تا حزب.
این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: اعتقاد من در انتخاب افراد در کابینه بدین صورت است که تمام افرادی که وفادار به انقلاب اسلامی و دانش انجام کار و کارآمدی لازم مدیریت را دارند باید در کابینه حضور داشته باشند.
وی تأکید کرد: بر همین اساس جریان انحرافی در دولت آینده نقشی نخواهد داشت.
سعیدیکیا با اشاره به نقاط ضعف و قوت دولت کنونی تصریح کرد: گفتمان بر پایه ارزش انقلاب از نقاط مثبت دولت کنونی بود. نقاط قوت دیگر دولت کنونی اجرای هدفمندی، توجه به کارهای عمرانی، ساماندهی سوخت و سفرهای استانی است اما با تصمیمهای اجرایی که گرفته شد این نقاط مثبت ادامه نیافت.
وی افزود: همچنین تغییرات شدید مدیریتی از نقاط ضعف جدی این دولت بود دلیل آن شاید عدم شناخت کافی از آنان بود.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در ادامه سخنانش در جمع دانشجویان دانشگاه زابل تصریح کرد: دولت من نه ائتلافی خواهد بود و نه وحدت ملی.
وی افزود: دولت آمن شامل افرادی میشود که وفادار به ولایت فقیه و نظام جمهوری اسلامی باشد البته از کارآمدی لازم باید برخوردار باشد.
سعیدیکیا با اشاره به اینکه استفاده از مشاور جوان کار درستی نیست، گفت: مشاورین باید افراد با تجربهای باشند که بتوانند در زمینههای مختلف نظرات کارشناسی بدهند.
وی در عین حال گفت که «باید زمینه حضور جوانان در عرصههای مختلف را فراهم کرد. ما باید زمینه رشد جوان را به وجود بیاوریم».
نامزد انتخابات ریاست جمهوری یازدهم در بخش پایانی سخنانش خاطر نشان کرد: قانون اساسی اول ما که در آن هم رئیس جمهور و هم نخستوزیر وجود داشت را بهتر از سیستم فعلی میدانم.
وی درباره دلیل این سخن خود توضیح داد: در آن دوران حدود و وظایف مشخص بود و شأن رئیس جمهور نیز بالاتر بود؛ البته الان نیز شأن رئیس جمهوری بالاتر است.
سعیدیکیا گفت: الان تمرکز قدرت در رئیس جمهور به وجود آمده است اما در مورد پارلمانی چون مجلس در انتخاب رئیس جمهور نقش مستقیم دارد و دیگر تنشهایی که امروز بین این دو قوه وجود دارد، شاهد نخواهیم بود.