رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم تصريح کرد: اگر توطئه‌ها و حوادثي که در کشور ما انجام گرفت، در هر نقطه‌اي از جهان رخ داده بود، آن حکومت واژگون مي‌شد.

آيت الله محمد يزدي در گفتگوي اختصاصي با مشرق گفت: به نظر من انتخابات رياست جمهوري و حضور بيش از چهل ميليون نفر در اين انتخابات را بايد «يوم الله» بناميم. اين حجم از حضور مردم، پس از اجتماع در رفراندوم اصل نظام، واقعا بي سابقه است و در ديگر انتخابات اين حضور ديده نشده است. مردم در جريان انتخابات با عشق، علاقه و قصد قربت راي دادند؛ چرا که اين احساس براي مردم وجود داشت که نقشه¬هايي در راه است و بايد خنثي شود.
رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم افزود: همانگونه که رهبر معظم انقلاب در خطبه تاريخي نماز جمعه بيان فرمودند، ملت از آزمون انتخابات سربلند بيرون آمده است. مردم در اين آزمايش به خوبي از صحنه خارج شدند و نمره بيست گرفتند و تاريخ، اين حضور ملت را براي هميشه به ثبت خواهد رساند. تاکيد اين نکته هم ضروري است که انتخابات دهم يکي از سالم‌ترين و پاکترين انتخابات‌هاي کشور، پس از انقلاب اسلامي بود و به همين دليل دشمنان نظام سرمايه‌گذاري بسياري کردند تا به سلامت و پاکي انتخابات ضربه بزنند و آنها در اين ايام با همه توان، سلامت انتخابات را هدف قرار داده بودند.
آيت الله محمد يزدي با اشاره به هدف فتنه گران خاطر نشان کرد: به نظر من اصل اسلاميت مورد هجمه بوده است. دشمنان انقلاب با همين نکته اساسي مخالفت خود را اعلام کردند و با حاکميت اسلام و ولايت فقيه مقابله کردند و هرروز يک توطئه انجام مي‌دادند، بعد از اين شرايط به گونه‌اي شد که منافقين از کشور رفتند، جنگ هشت ساله را به راه انداختند و همه دنيا به مقابله با ما پرداختند.

وي در ادامه افزود: شايد هنوز کساني باشند که باور نکرده‌اند جريان فتنه چه بوده است، ولي به وضوح مشخص شده که اين جريان برنامه‌ريزي شده بود.در جريان فتنه، چه بسيار کساني که از طرفداران، دلسوزان و خادمين انقلاب بودند، ولي گرفتار شده و در جاهايي ديده شده و حضور پيدا کردند که نبايد حضور مي داشتند. البته حوادثي چون حوادث پس از انتخابات باعث تحکيم پايه‌هاي نظام شد تا دوست و دشمن را دقيق‌تر بشناسيم و مطابق ضوابط با آنها عمل کنيم. بنابراين، در رويدادهاي کشور، اگر کسي سخن و عملش با خط امام و کلام و روش امام همراه بود، بايد او را خودي دانست و بايد به او کمک و همراهي کرد. اما اگر کسي از اين خط خارج شد، ديگر تعارف نداريم، از اين خط خارج شده و در خط خودش است که ممکن است به هر جايي برود، چنين شخصي از خط امام خارج شده است.
برخي معتقدند حفظ نظام از اوجب واجبات است؛ و بعد خود يا مقام خود را واجب تر از آن واجب ميدانند و مي گويند نظام بايد حفظ شود و من هم بايد حفظ شوم. اين گونه افراد، حفظ نظام و حاکميت اسلام را واجبي در کنار واجباتي ديگر مي دانند؛ مانند حفظ خود و مقام خود و اطرافيان خود و ... . بنابراين، اين نکته مهمي است که حفظ نظام اوجب واجبات است، زيرا وقتي اسلام حاکميت داشته باشد، مي توان احکام الهي و حدود الهي را اجرا کرد و با مفاسد برخورد نمود، اما با وجود روحانيت و نماز و روزه، نمي توان احکام اسلامي را در جامعه به پا داشت.با اشخاص نمي توان حق را شناخت. ابتدا بايد حق را شناخت تا اهل حق بر انسان روشن شود.
رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم به رهبري حضرت آيت الله خامنه اي اشاره کرده و افزودند: بعد از آنکه امام خميني(ره) از دنيا رفتند، جانشيني آمد و توانست که امام گونه جامعه را اداره کند، يک ذره هوا و هوس، رياست‌طلبي در ايشان وجود ندارد و حاضر نيست يک لحظه مرجعيت خود را نشان دهد، من شهادت مي‌دهم که هواي نفس در اين شخص وجود ندارد، اما حاضر است براي دفاع از اسلام جان خود را هم بدهد. دشمن، اصل ولايت فقيه را هدف گرفته است.
آيت الله يزدي ادامه داد: شايد هنوز کساني باشند که باور نکرده‌اند که جريان فتنه چه بوده است، ولي به وضوح مشخص شده است که اين جريان برنامه‌ريزي شده بود. حادثه روز عاشوراي سال گذشته حلقه‌اي از سلسله حوادثي است که دشمنان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي، همواره آن را دنبال کرده‌اند و اين فتنه حادثه‌اي جديد و ابتدايي نيست و به نظر من آخرين فتنه نيز نخواهد بود. در اين واقعه جاهلان با امام حسين (ع) رو در رو شدند و با شکستن حرمت عزاداران حسيني و مراسم عزاداري در روز عاشورا، انجام اقداماتي جاهلانه و جسارت به عواطف مردم، چهره حقيقي خود را نشان دادند و معلوم شد که اينها با امام حسين (ع) و هدف ?ن حضرت مخالفند.
رييس جامعه مدرسين حوزه علميه قم تاکيد کرد: هرکسي که اصول انقلاب و نظام اسلامي را قبول دارد با هر نوع سليقه‌اي که باشد در مسلک ما مي‌گنجد. اگر شخصي نظام را قبول ندارد، هرکس که مي‌خواهد باشد، نمي‌شود با او کنار آمد و نبايد کمکش کرد. امروز ولايت فقيه و شخص رهبري مورد هجمه دشمنان است و آنها در اين راه از هر سعي و تلاشي، از جمله ايجاد شبهه، تضعيف مقام ولايت و هر کاري که در توانشان باشد دريغ نخواهند کرد. ما بايد بصيرت خود را افزايش داده و پشت پرده ماجراها را درک کنيم و اميدواريم همه ما در هر موقعيتي که هستيم، جز رضايت الهي چيزي را مد نظر قرار ندهيم.امام به دنبال اين بودند که مقدسات اسلامي حفظ شود، دشمنان به دنبال اين هستند که اساس اين نظام را بر چينند و از راه‌هاي گوناگون سعي در ضربه زدن به ولايت فقيه را دارند.
آيت الله يزدي ادامه داد: همانگونه که امام خميني فرمودند: «پشتيبان ولايت فقيه باشيد تا به مملکت شما آسيبي نرسد.» بايد توجه کنيم که اين جمله بسيار پر¬معناست و معناي خاص آن اين است که اگر ستون خيمه، مورد توجه و حمايت باشد، دشمن نمي‌تواند کاري از پيش ببرد. ارکان حکومت به خاطر ولي فقيه مشروعيت دارند و رئيس‌جمهور زماني مقبول است که با اسلام همراه باشد و اگر ذره‌اي از اسلام فاصله بگيرد، قطعاً اين رئيس‌جمهور مشروعيت نخواهد داشت، نظام ما اين را مي‌گويد که تمام سيستم بايد به امضاي ولي فقيه برسد و اگر تشخيص دهد، مي‌تواند سيستم را تغيير دهد. امروز مغرضين مي‌گويند نماز بخوان، روزه بگير، حج برو و وجوه را نيز پرداخت کن ولي برو پيش آيت‌اللهي که اصلا حاکميت اسلامي را قبول ندارد و مي‌گويند که ان‌شاءلله امام زمان خودش همه چيز را درست مي‌کند.
رييس اسبق قوه قضاييه در پايان تصريح کرد: اگر توطئه‌ها و حوادثي که در کشور ما انجام گرفت، در هر نقطه‌اي از جهان رخ داده بود، آن حکومت واژگون مي‌شد، ولي اقتدار و پشتوانه محکمي که در اين مملکت و حکومت آن است، سبب شد که همواره دشمنان اسلام ناکام بمانند.

 

متن کامل مصاحبه را اينجا بخوانيد
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس