نشريه آمريکايي وال استريت ژورنال در گزارش نوشت که آمريکايي‌ها پس از شکست در جنگ تبليغاتي عليه طالبان، اين‌بار قصد دارند با ساخت سريال عقاب 4 خهود را به مردم افغان نزديک کنند.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، "ماريا ابي- حبيب " (MARIA ABI-HABIB ) با انتشار مقاله‌اي در نشريه "وال استريت ژورنال " نوشت: در کشوري که نيروهاي پليس آن آلوده به مواد مخدر، رشوه‌خواري و به بي‌کفايتي معروف هستند، ناگهان يک تيم ويژه پا به صحنه مي‌گذارد، گروهي از افسران کارآزموده که از ضعفا حمايت نموده،‌ بدون دردسر بمب‌گذاران انتحاري را بازداشت نموده و همچنين از جايگاه والايي نزد مقامات ارشد سازمان برخوردارند.

اين نويسنده با بيان اينکه "آنها واحدي از نيروهاي پليس موسوم به عقاب 4 هستند "، در ادامه مي‌افزايد: اين عنوان اولين سريال تلويزيوني است که با حمايت مالي دولت آمريکا به عنوان بخشي از راهبرد پشتيباني نيروهاي امنيتي افغانستان ساخته شده است، چند قسمت اول اين سريال طي هفته‌هاي اخير از تلويزيون خصوصي طلوع- يکي از بزرگترين ايستگاه‌هاي تلويزيوني افغانستان- پخش شد، تلويزيون طلوع در بهار امسال با پخش برنامه "تولد يک ارتش " فعاليت خود را آغاز کرد- برنامه‌اي واقعي و مستند که از مرحله جذب نيرو براي شرکت در اولين ماموريت‌هاي آموزشي تا حضور در جنگ با شورشيان را به تصوير مي‌کشد.

تلويزيون ابزار آمريکا براي انتقال پيام به افغان‌هاي بي‌سواد است

نويسنده مقاله همچنين افزوده است: برنامه‌هايي که با حمايت مالي آمريکا ساخته مي‌شوند، بخشي از تلاش گسترده غرب براي مبارزه با حملات تبليغاتي طالبان عليه نيروهاي ائتلاف و افغان است. تلويزيون ابزاري موثر براي آمريکا است تا پيام خود را به جمعيت نسبتاً ‌جوان و بي‌سواد افغان انتقال دهد، يک فيلم پليسي که مي‌تواند توجه قشر اصلي جامعه افغانستان يعني جوانان تاثيرپذير را به طرف خود جلب نمايد.

ماريا به نقل از يکي از افسران آمريکايي مستقر در کابل نوشته است: "در شرايطي که بسياري از شهروندان افغان هيچ احترامي براي نيروهاي پليس قائل نيستند، بالاخره بايد از يک جايي شروع کرد. "

نويسنده همچنين خاطرنشان کرده است: "عقاب 4 " يک واحد ويژه از نيروهاي پليس افغان است که با شورشيان کابل مبارزه مي‌کند اين در حالي است که اين واحد اطلاعات موردنياز خود را از کانال زنان مستقر در ستاد فرماندهي و متخصص در علوم رايانه دريافت مي‌دارد.

در اين گزارش به نقل از "زمري بشري " (Zemarai Bashary)، سخنگوي وزارت کشور افغانستان آمده است که نيروي پليس مدام در حال بهبود نحوه مديريت و اجراي عمليات است. وي همچنين از اينکه در سريال "عقاب 4 " تصويري مثبتي از نيروهاي پليس افغان به نمايش درآمده ابراز رضايت کرد.

نويسنده در اين مقاله تأکيد کرده است، تحليلگران سياسي باور ندارند که سريال عقاب 4 نوع قضاوت مردم از نيروهاي پليس را تغيير خواهد داد مگر آنکه پليس واقعاً عمليات‌هاي خود را با موفقيت انجام دهد.

ماريا همچنين به نقل از "عصمت‌الله آرمان " (Ismatullah Arman) دانش‌آموز 12 ساله افغاني نوشته است: "پليس‌هاي اين سريال انسان‌هاي بزرگي هستند، از مردم محافظت کرده و بمب‌ها را خنثي مي‌کنند، پس از ديدن اين سريال تصميم گرفتم در آينده من هم يک پليس شوم. " اما وقتي وي را در جريان زندگي واقعي پليس‌هاي افغان قرار داديم پس از اندکي تامل پاسخ داد: "نه، از پليس شدن منصرف شدم. "
 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس