
به گزارش مشرق به نقل از فارس ،"مارک زوکربرگ " موسس سايت اجتماعي فيسبوک در تعطيلات پايان سال ميلادي به چين سفر کرده است و روز چهارشنبه با مديران ارشد وب پورتال " Sina.com " محبوبترين سايت چيني ديدار کرد. اين در حالي است که دولت چين به طور رسمي سايت فيسبوک را فيلتر کرده است.
زوکربرگ 26 ساله در اين ديدار با "چارلس چائو " مدير اجرايي و "پنگ شائوبين " معاون وب پورتال سينا گفتوگو کرد. اين ديدار تنها دو روز بعد از نشست زوکربرگ با رئيس سايت جستجوگر چيني " Baidu " بوده است که در آن ديدار درباره بزرگترين بازار اينترنتي جهان گفتوگو شد.
سايتهايي نظير فيسبوک و توئيتر توسط دولت چين مسدود شدهاند اما بسياري از کاربران اينترنتي در چين از طريق فيلتر شکن، به اين سايتها دسترسي دارند.
زوکربرگ به دنبال آن است که با رفع موانع موجود، فيسبوک بازار چين را نيز تحت سيطره خود در آورد و دستکم 420 ميليون کاربر اينترنتي در چين به اين سايت اجتماعي بپيوندند.
موسس فيسبوک چندي پيش در سخنراني در دانشگاه استنفورد گفته بود که زمان بسيار زيادي را براي مطالعه زبان چيني صرف ميکند.
وي گفته است: اين نوعي چالش شخصي براي امسال من به شمار ميآيد من روزانه يک ساعت زمان ميگذارم و به يادگيري زبان چيني ميپردازم.من تلاش دارم که زبان، فرهنگ و رفتار چينيها را فرا بگيرم، اين [چين] بخش مهمي از جهان است.