در این طرح شش وسیله کاربردی در آشپزخانه در قالب یک طرح خلاقانه به شکل قطار در کنار یکدیگر چیده می شوند که ضمن استفاده بهینه از فضای موجود، باعث تسهیل در استفاده از این وسایل می شوند.
مایکروویو، توستر، آب میوه گیری، قهوه ساز، مخلوط کن و یک جارو شارژی کوچک در این مجموعه واحد در نظر گرفته شده اند و هر کدام از آنها قابلیت جدا شدن از بخش اصلی و استفاده مجزا را دارد؛ سرهم بندی مجدد دستگاه ها در کنار یکدیگر نیز بسیار آسان است.
«احممد عابدینی» دانشجوی دکتری طراحی صنعتی دانشگاه پوترا مالزی با همکاری «احسان صیاد» طرح قطار آشپزخانه را طراحی کرده اند که جایزه طلایی گروه طراحی لوازم خانگی 2011 میلادی (Golden A' Design Award) را از آن خود کرده است.
این ایده با توجه با طراحی منحصر به فرد و کاربری فراوان به ویژه در آشپزخانه های کوچک، در صورت تولید تجاری با استقبال مواجه خواهد شد، اما تنها نقطه ضعف آن هزینه نسبتا بالا برای خرید همزمان شش وسیله مختلف عنوان شده است.

طرح یکپارچه قطار آشپزخانه

طرح یکپارچه قطار آشپزخانه

امکان جداسازی وسایل مختلف از یکدیگر

شش وسیله کاربردی مختلف در کنار یکدیگر