به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سال گذشته مقرر شد خودروهای سواری داخلی از ابتدای سال 92 با دو ایربگ تولید شوند. البته خودروسازان در همان زمان موضوعاتی چون ارزبری این قطعه و مشکلات تحریم را مانع تحقق کامل این قانون دانستند.
در یکی از واکنشهای خودروسازان در این زمینه حدود سه ماه پیش دو شرکت ایران خودرو و پارس خودرو در نامهای به سازمان ملی استاندارد ایران خواستار تولید تندر ۹۰ با یک کیسه هوا شدند. آنها اعلام کردند که در حال حاضر امکان تامین این قطعه به مقدار کافی وجود ندارد. به این ترتیب با حذف یک ایربگ از خودروی تندر ۹۰ این محصول در اواخر سال گذشته با یک کیسه هوا تولید شد.
البته در برابر این مواضع خودروسازان بود که حدود یک ماه پیش مسوولان سازمان ملی استاندارد از ارسال نامه دیگری به خودروسازان مبنی بر ضرورت تجهیز محصولات سواری به دو کیسه هوا از ابتدای سال ۹۲ خبر دادند.
پیش از آن نیز بهادر کاظمی - معاون نظارت بر اجرای استاندارد سازمان ملی استاندارد ایران - اظهار کرده بود که از ابتدای سال 92 تمام سواریهای داخلی باید با دو کیسه هوا تولید شوند و نیروی انتظامی میتواند شمارهگذاری سواریهای تک ایربگه را متوقف کند.
در این شرایط مشخص نیست که از امروز با پایان یافتن تعطیلات نوروزی و آغاز سال کاری جدید آیا خودروسازان موفق خواهند شد محصولات سواری خود را به دو کیسه هوا تجهیز کنند و در غیر این صورت آیا شمارهگذاری این خودروها متوقف خواهد شد یا نه.
- سامانه پایش شبکه های اجتماعی
- بلیط هواپیما
- عطاری آنلاین
- قیمت امروز آهن
- سیگنال ارز دیجیتال
- آپ آهنگ
- موزیک شاه
- دانلود آهنگ جدید
- سایت تاریخ ایران
- رزرو هتل های استانبول
- رزرو هتل استانبول
- قیمت هبلکس
- دانلود مداحی و نوحه
- خرید زعفران
- تخفیف یلدا
- اخبار میلیگلد
- وکیل کرج
- رزرو هتل
- کولر ایرومکس
- خرید هاست
- مزایده خودرو
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 1
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
عباس ا ۱۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۷0 0نه خدا وکیلی انتظار داری متوقف بشه؟یعنی تو مملکت ما رو نمی شناسی؟یعنی فکر میکنی جون ادما تو ایران ارزش داره؟