فقدان این مرد بزرگ الهی، مصیبتی جانکاه و زخمی بی التیام است که تا سال ها بر دل و جان دوستان و همکاران او خواهد نشست.

مشرق----برخی خبرها از جنس تیغ و دشنه اند! دشنه ای بی رحم که بر اعماق جسم و جانت فرو می نشیند. خبر صبح امروز هم از این جنس خبرها بود." حجت الاسلام منصور غفوری امام جماعت مسجد ولی عصر(عج) به جوار رحمت الهی شتافت."
آنها که حتی از دور نام او را شنیده بودند ایشان را به صدق، صفا، پاکی، اخلاص، ساده زیستی، ولایتمداری، در صحنه بودن، شجاعت و ولایت مداری می شناختند.
فقدان این مرد بزرگ الهی، مصیبت جانکاه و زخم بی التیامی است که تا سال ها بر دل و جان دوستان و همکاران او خواهد نشست.
برای ما که سال ها ریزه خوار خوان صدق و کرم و صفای او بودیم در ظهر آدینه به درگاه کبریایی عرضه می داریم که خداوندا! ما جز پارسایی و صدق و اخلاص و ولایت مداری و عدالت خواهی و انسانیت و بندگی و خلوص و پاکدامنی از او ندیدیم.روح بلند او را قرین رحمتت قرار ده و ایشان را در کنار برادر شهیدش از شراب طهور سیراب گردان و از خوان کرم و نعمات خود بر ایشان ارزانی ده که او از بهترین و پاک ترین بندگان برگزیده تو بود. الهی آمین.
فردا شنبه ساعت 9 صبح در مسجد ولی عصر(عج) شهرک شهید محلاتی گرد هم می آییم تا پیکر پاک او را بر تربت پاک به ودیعه نهیم تا در یوم الحساب از شفیعان دوستانش باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • محمد ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    خدایش رحمت کند.او انسان پاک و بی آلایشی بود.این ضایعه را به خانواده اش تسلیت می گوییم.
  • ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    جالبه که پرواز هم برايش در روز جمعه مقرر شد
  • امیدی ۱۳:۱۰ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    او به معنای واقعی یک انسان بود. خدایش رحمت کند.
  • امیدی ۱۳:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    او به معنای واقعی یک انسان بود. خدایش رحمت کند.
  • کمیل ۱۵:۴۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    چقدر زیباست که ایشون صبح دعای ندبه را خوندند و همه روی زیباش زیارت کردند خداحافظ ای کسی که تا زنده بودی مبارزه با تهاجم فرهنگی را فراموش نکردی
  • حماد ۱۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    انالله واناالیه راجعون.خدایش بیامرزاد که درکنار همه خوبیهایش انصاف او کم نظیر بود.عاش سعیدا ومات سعیدا"
  • انسان ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    اولا خدا رحمت کنه...دوما کسی نمیخواد توضیح بده ایشون کی بودند و چه کارهایی انجام دادند؟؟...متنتون مثل اعلامیه ترحیم هست...خبر سیاسی نیست.
  • علی ۱۸:۵۱ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    به نام خدا من بیش از 10 سال در نماز جماعت ایشان شرکت می کردم ایشان رادر خط رهبری وولایت دیدم از بنیانگذاران مسجد ولیعصر (عج) بود در بسیاری از کارهای خیر جز سابقین بود فقدان درگذشت ایشان را به خانواده محترم اهل محل واهالی مسجد تسلیت می گویم .والسلام علی
  • ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    برای ما که ایشون رو نمی شناسیم بگین کی بودند؟؟؟؟؟؟ این طوری .... خدا رحمتشون کنه.
  • مریم ۲۱:۲۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    او را در دانشگاه علامه دیدم. استادی متواضع و متدین بود.
  • هم رزم ۲۲:۱۹ - ۱۳۹۲/۰۱/۰۹
    0 0
    یاران چه عشقانه یکی یکی می روند.
  • ۰۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    0 0
    خدایش رحمت کند.
  • soroush ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    0 0
    وقتی عالمی از دنیا می رود خسارتی به اسلام وارد می شود که هیچ چیز آنرا جبران نمی کند، مرحوم غفوری از روحانیون شجاع و ولایتی بودند که در همه عرصه ها با غیرت و بصیرت فریاد مبارزه با خود باختگان و منحرفین را بلند کردند و هرگز در لابی های سیاسی وارد نشدند و به همین دلیل از کسانی که برای خدمت انتخاب شدند و بعدا دچار انحراف شدند جدا شد روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
  • سید شهاب ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    0 0
    از خاطرم نمیرود اعتکافهای مسجد ولیعصر (عج) و نصایح و اندرزهای ایشون رو. بصیرت دهی و آگاهی بخشی ایشون یکی از مشخصه های ولایتپذیری و ولایتمداری ایشون بود. روحش شاد
  • نهضت جهانی صلوات ۱۱:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۱/۱۰
    0 0
    بسمه تعالی با صلوات بر محمد وآل محمد ودرودو سلام بر امام وشهدای اسلام وایثارگران مخلص بخصوص این روحانی وارسته که احیاگ ر نهضت جهانی صلوات نبز بوده است برای شادی روح پاکش 14 صلوات هدیه مینمائیم اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم نهضت جهانی صلوات

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس