کد خبر 198414
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۷:۱۵

به نقل از روزنامه «دیلی‌تلگراف»، شبکه بی‌بی‌سی حدود 20 نفر از کارکنان سابق خود را به امضای قراردادهایی وادار کرده است که آن‌ها را از صحبت در مورد آزار جنسی یا بدرفتاری‌های انجام‌شده در محل کار منع می‌کند.

به گزارش مشرق، فارس به نقل از روزنامه «دیلی‌تلگراف» نوشت: شبکه بی‌بی‌سی حدود 20 نفر از کارکنان سابق خود را به امضای قراردادهایی وادار کرده است که آن‌ها را از صحبت در مورد آزار جنسی یا بدرفتاری‌های انجام‌شده در محل کار منع می‌کند.

نشریه «ساندی تایمز» با اعلام این خبر نوشته است که «مریم اوریلی» مجری سابق و همچنین «لیز مکین» روزنامه‌نگار برنامه «نیوزنایت» بی‌بی‌سی از جمله کسانی هستند که مجبور به امضای این قراردادها شده‌اند.

اوریلی می‌گوید دیگر کارکنانی هم که در شبکه مورد آزار یا بدرفتاری قرار گرفته بودند هم اگر می‌خواستند در آینده از بی‌بی‌سی کار دریافت کنند، مجبور به امضای این قراردادهای محدودکننده بوده‌اند.

یکی از زنانی که با تازگی از شبکه بی‌بی‌سی جدا شده، در این مورد می‌گوید: پول مالیات‌دهندگان صرف این می‌شود که الان من در مورد بدرفتاری و ظلمی که در بی‌بی‌سی علیه زنان می‌شود، صحبت نکنم.

بررسی‌ها در مورد قوانین و فرهنگ رایج در بی‌بی‌سی پس از آن آغاز شد که شکایت‌هایی علیه «جیمی سویل» مجری سابق شبکه بی‌بی‌سی مطرح شد. شاکیان این ستاره سابق که سال 2011 درگذشت، به بیش از 400 نفر رسیده‌اند. این افراد می‌گویند سویل در دوران کاری خود آن‌ها را مورد سوءاستفاده و آزار جنسی قرار داده است. پرونده سویل اکنون به رسوایی بزرگی برای بی‌بی‌سی تبدیل شده و هر روز زوایای بیشتری از فرهنگی که به چنین رفتارهایی در بی‌بی‌سی منجر شده، پرده برداشته می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس