.

گروه حنظله یک هفته پس از اعلام هک گوشی نخست‌وزیر سابق اسرائیل، در جدید ترین عملیات سایبری خود، گوشی رئیس دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی، تزاحی براورمن را هک کرده و اطلاعات حساسی از آن را منتشر کرد.

سرویس جهان مشرق - گروه هکری حنظله که در یک سال گذشته حملات سنگین متعددی به زیرساخت‌ها و یا وسایل الکترونیکی سران و فرماندهان رژیم صهیونیستی انجام داده است، با انتشار پیامی جدید اعلام کرد که تلفن همراه تزاحی براورمن، رئیس دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را هک کرده و به حجم گسترده‌ای از اطلاعات محرمانه حلقه اول نتانیاهو دست یافته است.

این گروه سایبری در پیام خود اعلام کرده که به مکالمات رمزگذاری‌شده، اسناد و جزئیات مرتبط با روابط پشت‌پرده و فساد در بالاترین سطوح قدرت دسترسی داشته و از آغاز عملیاتی با عنوان «بی‌بی‌گیت» خبر داده است.

طوفان «حنظله» به دفتر بنیامین نتانیاهو رسید/ هک موبایل رئیس دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و انتشار اطلاعات حساس

هفته گذشته این گروه هکری تلفن نفتالی بنت، نخست‌وزیر پیشین رژیم صهیونیستی را هک کرده و اطلاعات را به نمایش گذاشت که باعث شوکی گسترده در سرزمین‌های اشغالی و خصوصا در میان سرویس‌های امنیتی این رژیم شد.

اعلام این خبر هک جدید از سوی گروه هکری حنظله منجر به موج گسترده‌ واکنش‌ها در سرزمین‌های اشغالی شده است. گروه هکری حنظله، در ساعات اخیر فرآیند انتشار اطلاعات استخراج شده از دستگاه براورمن را آغاز کرده است. این اطلاعات شامل پایگاه داده‌های موجود در گوشی و لیست کامل مخاطبان وی می‌باشد. تا این لحظه، مجموعه‌ای از فایل‌ها شامل تصاویر، ویدئوها و لیست تماس‌ها در فضای مجازی منتشر شده است. همچنین گفته می‌شود دست‌کم سه مورد از مکالمات و چت‌های وی، که به احتمال زیاد مربوط به پیام‌رسان «تلگرام» است، فاش شده است.

پاسخ حنظله به تکذیبیه دفتر نتانیاهو
شماره‌ تماس‌های تلفن تزاحی براورمن، رئیس دفتر نتانیاهو

دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی در ابتدا خبر مذکور را تکذیب کرده و تاکنون هیچ‌واکنشی به اطلاعات منتشر شده از سوی گروه هکری حنظله در فضای مجازی نشان نداده است. گروه حنظله نیز در واکنش به تکذیبیه اخیر دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، با انتشار جزئیاتی از اطلاعات تماس تساحی براورمن، رئیس دفتر نتانیاهو، را منتشر کرد.

وب‌سایت اخبار ۱۲ رژیم صهیونیستی در این رابطه نوشت: گروه هکرهای ایرانی تلفن تزاحی براورمن را هک کرده و شروع به انتشار مطالبی از آن کردند. گروه هکرهای حنظله ادعا می‌کند که آیفون رئیس دفتر نخست وزیر را هک کرده‌اند. هکرها تهدید کردند: ما به چت‌های رمزگذاری شده دسترسی داریم و مطالب حساسی درباره نتانیاهو و اطلاعات مربوط به ماجرای قطرگیت منتشر خواهیم کرد

به گفته این وب‌سایت عبری زبان، این حادثه تنها یک هفته پس از هک تلفن نخست وزیر سابق نفتالی بنت رخ داده است و دفتر نتانیاهو هنوز به این گزارش‌ها پاسخی نداده است.

طوفان «حنظله» به دفتر بنیامین نتانیاهو رسید/ هک موبایل رئیس دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و انتشار اطلاعات حساس

وب‌سایت کانال ۷ رژیم صهیونیست نیز به این خبر واکنش نشان داده و نوشت:

گروه هکری ایرانی ادعا می‌کند که تلفن تزاحی براورمن، رئیس دفتر نتانیاهو را هک کرده است. این گروه هکری که اطلاعات تلفن نفتالی بنت را فاش کرد، ادعا می‌کند که اطلاعات حساسی از دستگاه تزاحی براورمن نیز در اختیار دارد و به زودی آنها را منتشر خواهد کرد.

طوفان «حنظله» به دفتر بنیامین نتانیاهو رسید/ هک موبایل رئیس دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و انتشار اطلاعات حساس

وب‌سایت معاریو نیز با انتشار خبر هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو نوشت: شماره‌های گالانت، سارا نتانیاهو و بسیاری از مقامات افشا شد: هکرهای ایرانی شروع به انتشار مطالب مربوط به تلفن تزاحی براورمن کردند گروه هکرهای ایرانی، با نام حنظله، پس از هک کردن تلفن نفتالی بنت، ادعا می‌کند که تلفن تزاحی براورمن، رئیس دفتر نخست وزیر بنیامین نتانیاهو، را هک کرده و شروع به انتشار مطالب و محتوای تلفن وی کرده اند.

طوفان «حنظله» به دفتر بنیامین نتانیاهو رسید/ هک موبایل رئیس دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و انتشار اطلاعات حساس

وب‌سایت هاآرتص نیز با اشاره به هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو نوشت: هکرهای ایرانی ویدیوها و اسنادی را منتشر کردند که ادعا می‌کنند از تلفن تزاحی براورمن گرفته شده است گروه هکری موسوم به «حنظله» که هفته گذشته تلگرام بنت را هک کرده بود، ادعا کرد که تلفن رئیس دفتر نتانیاهو را هک کرده و قصد دارد اطلاعات مربوط به ماجرای قطرگیت را منتشر کند.

سایر اخبار مرتبط:

افشای اطلاعات محرمانه نفتالی بنت در عملیات اختاپوس حنظله/ استعفای چند مقام صهیونیست پس از حملات موشکی ایران

آی ۲۴: نفوذ ایران در اسرائیل فاجعه‌بار و گسترده است

وال استریت ژورنال: ایران قدرت سایبری اسرائیل را تحقیر کرد

رسانه‌های اسرائیلی «هک تلفن نفتالی بنت» را چگونه روایت کردند؟

پیامی شوکه کننده بر روی گوشی‌های موبایل صهیونیست‌ها/ از همکاری شما با سازمان‌های اطلاعاتی ایران خوشحال می‌شویم!

تا این لحظه، وب‌سایت‌های عبری زبان به شکلی محتاطانه به خبر هک تلفن رئیس دفتر نتانیاهو واکنش نشان داده اند، با اشاره به هک تلفن نفتالی‌بنت که هفته گذشته اطلاعات آن توسط گروه‌ هکری حنظله منتشر شده و واکنش‌های گسترده‌ای را در فلسطین اشغالی در پی داشت، به شکل ضمنی به موفقیت آمیز بودن عملیات هک گروه حنظله اذعان کرده اند.

تساحی براورمن یکی از نزدیک‌ترین افراد به نتانیاهو و مخزن اسرار دفتر نخست‌وزیری رژیم صهیونیستی به شمار می‌رود و هک شدن گوشی وی می‌تواند پیامدهای امنیتی و سیاسی جدی برای دولت "اسرائیل" به همراه داشته باشد.

لازم به ذکر است که این گروه در ماه‌های اخیر عملیات‌های سایبری گسترده ای علیه رژیم صهیونیستی انجام داده است برخی از آنان عبارتند از: هک شبکه تامین مالی و پولشویی جاسوسان موساد، فاش کردن هویت فرمانده ارشد ضد جاسوسی رژیم‌صهیونیستی، شناسایی دانشمند ارشد پروژه تسلیحات هسته ای و سامانه‌های پدافندی اسرائیل، انتشار تصاویر مرکز هسته‌ای صهیونیست‌ها، هک سیستم امنیتی جامع شاباک، هک شرکت تسلیحات سازی «silver shadow»، هک شرکت «Appletec» وابسته به وزارت جنگ رژیم صهیونیستی، هک سامانه گنبد آهنین و صدها مورد دیگر که منجر به بی‌آبرویی سرویس‌های اطلاعات رژیم صهیونیستی و شکست مفتضحانه آن‌ها در برابر چشم جهانیان شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 5
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ایران من IR ۱۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    ینی بعضیا با این خبرا یجوری ذوق میکنن انگار نه انگار که امروز دلار ۵۰۰۰ تومن گرون شده . کدوم سیاره زندگی میکنید شماها ؟ شایدم در روستا ساکن هستید موج اولیه تورم حس نمیکنید ولی سراغ شما هم میاد. به امید توافقی طولانی تر و محکم تر از برجام و حذف همیشگی شعار مرگ بر امریکا و اسراییل و در نتیجه رشد اقتصادی دو رقمی و ارامش مردم وطنم . زنده باد ایران
  • BE ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    قبل حمله اسراییل هم در افشانی فرموده و از انتقال حجم انبوه اطلاعات هسته ای اسراییل به ایران خبر دادید که دوزار به دردتون نخورد.
  • IR ۱۵:۳۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    باز بمب خبری مشقی!
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    الهی همتون باهم بمیرید ملت ایران راحت بشه. طوفان دلار داره زندگی ملت رو نابود میکنه طرف درگیر شماره تلفن منشی نتانیاهو شده
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    حملات سنگین متعدد به زیرساخت‌ها و یا وسایل الکترونیکی سران و فرماندهان رژیم صهیونیست؟! بیشتر شبیه کارتون‌های بچگانه به نظر می‌آید تا حمله اطلاعاتی.
  • IR ۱۵:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    اگر جنگ دوازده روزه را ندیده بودیم معنای واقعی طوفان اطلاعاتی و نفوذ را متوجه نمی‌شدیم.
  • IR ۱۵:۵۴ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    هر عرصه‌ای هم جای رجزخوانی باشد دنیای نفوذ اطلاعاتی جای مخفیکاری است. و نباید گذاشت دشمن متوجه آن شود. وقتی یک گروه «نفوذ»ش را در بوق و کرنا می‌کند مشخص می‌شود که یا کل قضیه ساختگی است یا تله است و یا آنچه به عنوان اطلاعات ارایه می‌کند مطالبی بی‌ارزش و به درد نخور است.
  • IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    خودشیفتگی شما را اگر کرم خاکی داشت ادعای بوآیی می‌کرد. جدا از موارد دیگر چهل نفر از سرداران‌مان روی نفوذ اطلاعاتی دشمن از دست رفتند بدون این که یک سرباز صفرشان را بتوانیم با کار اطلاعاتی هدف قرار دهیم. آن وقت هر روز معرکه‌گیری‌های حنظله را شاهد هستیم.
  • DE ۱۶:۱۷ - ۱۴۰۴/۱۰/۰۷
    0 0
    چاخان پاخان

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس