
به گزارش مشرق، شبکه ايران نوشت: «بانوي شهر ما» يک درام اجتماعي است که بخش عمده داستان آن در يک آژانس ازدواج ميگذرد و ورود آدمهايي با شخصيتهاي دروني متفاوت به اين آژانس، سببساز رقم خوردن اتفاقات اصلي فيلم ميشود.
مهدي حسينيوند که همزمان با آغاز فيلمبرداري، تدوين را آغاز کرده بود اين روزها آخرين مراحل پروسه تدوين را تحت نظارت مستقيم حاتميکيا انجام ميدهد. ضمن اينکه کارن همايونفر هم در حال زدن اتودهاي ذهني خويش است تا بعد از تدوين فيلم، ساخت موسيقي متن را آغاز کند.
در آخرين سکانسهاي «بانوي شهر ما» بازيگراني چون رويا تيموريان، سيامک احصايي و طناز طباطبايي بازي داشتند ضمن اينکه پيش از اين نيز بازي بازيگراني چون مريلا زارعي، رضا کيانيان، داريوش ارجمند و بهروز شعيبي در فيلم حاتميکيا به پايان رسيده بود.
محمد پيرهادي تهيهکننده فيلم جديد حاتميکيا است و دستاندرکاران «بانوي شهر ما» قصد دارند فيلم را براي نمايش در جشنواره فيلم فجر آماده کنند.