چاک هیگل، نامزد پست وزارت دفاع آمریکا 30000 هزار دلار بابت سخنرانی‌های خود از دو شرکت بین‌المللی که با ایران در ارتباط بوده‌اند، دریافت کرده است.

به گزارش مشرق، پایگاه خبری "واشنگتن فریی بیکن" نوشت : چاک هیگل، سناتور جمهوری‌خواه پیشین از ایالت نبراسکا، حدود 30000 هزار دلار بابت سخنرانی‌های خود از دو شرکت بین‌المللی که قبلاً با ایران در ارتباط بوده‌اند دریافت کرده است. این اتفاق، یک ماه قبل از اعلام نامزدی وی برای تصدی پست وزارت خارجه آمریکا صورت گرفته است.

به طوری که اظهارنامه مالیِ اخیر هیگل نشان می‌دهد، وی در سپتامبر سال 2012، مبلغ 12000 دلار بابت سخنرانی در شرکت آلمانی "رود و شوارتس" فعال در زمینه الکترونیک - دریافت کرده است. هیگل قبلاً خواستار مشارکت و همکاری مستقیم با ایران شده بود.


نشریه واشنگتن تایمز، پیش از این در دسامبر سال 2009، تلگرافی را منتشر کرد که در آن تلاش‌های ایران برای تهیه تجهیزات لازم در موشک‌های بالستیک با سوخت مایع از شرکت مزبور تشریح شده بود. مسئولان دفتر هیلاری کلینتون، وزیر خارجه وقت آمریکا در این تلگراف از مقامات آلمانی خواسته بودند تا مراقب اقدامات ایران در زمینه تهیه تجهیزات [مورد نیاز برنامه‌ موشکی خود] باشند. همچنین تارنمای شرکت رود و شوارتس در جمهوری چک هنوز هم شامل راهنمای اداری است که در آن فهرستی از نمایندگی‌های این شرکت در تهران به چشم می‌خورد.

هیگل همچنین 16000 دلار بابت سخنرانی خود در رابو‌بانک شرکت خدمات مالی بین‌المللی در روز قبل از سخنرانی خود در شرکت رود و شوارتس دریافت کرده است. البته، نشریه وال‌استریت ژورنال در آوریل سال 2012، گزارش کرد که رابوبانک در کنار چندین موسسه بانکی بین‌المللی دیگر از عقد قراردادهای تجاری با ایران سر باز زده است.

این پایگاه خبری می نویسد: هنوز مشخص نیست که آیا حمایت‌های قبلی هیگل از مشارکت با ایران دلیل دعوت این شرکت‌ها از وی بوده است یا خیر؟

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس