کد خبر 1871
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۳۹

پس از مهدي هاشمي ديگر اعضاي خانواده هاشمي نيز سفرهاي بين المللي جهت داري را آغاز کرده اند.

به گزارش مشرق به نقل از بولتن، در حالي که خبرهاي رسيده از سفر هفته اخير همسرو دختر رئيس مجمع تشخيص مصلحت نظام به کشورهاي حاشيه خليج فارس و نيز ديدار آنها با مهدي هاشمي حکايت دارند ياسر هاشمي نيز از قافله عقب نمانده و تحرکات بين المللي خود را آغاز کرده است.

در همين زمينه منابع خبري از سفر اخير ياسر به ترکيه که در روزهاي آخير تيرماه انجام شد خبر مي دهند. وي پيش از اين و در اواخر سال گذشته نيز سفري به ترکيه داشت که ماحصل آن رايزني هاي گسترده با سفارت آمريکا در اين کشور براي تمديد ويزاي آمريکاي خود و دريافت ويزا براي دختر وهمسرش بود.

پس از علاقه مهدي و فائزه هاشمي به زندگي و اقامت در لندن، تحصيل و زندگي محسن هاشمي در کانادا و دريافت ويزا و علاقمندي ياسر هاشمي به ايالات متحده، بايستي سه کشور کانادا، آمريکا و انگليس را - که از قضا از دشمنان و کارشکنان ديرينه خارجي نسبت به مواضع ايران به شمار مي روند - مثلث ابهام برانگيز سفرهاي بين المللي خاندان هاشمي به شمار آورد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس