گروه سیاسی مشرق -- جلسه علنی امروز مجلس به ریاست علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و با تلاوت آیاتی از کلام‌الله مجید آغاز شد و محمود احمدی نژاد رئیس جمهور گزارشی از مسایل جاری کشور از جمله مسایل اقتصادی به نمایندگان مجلس ارایه داد.

جلسه امروز مجلس شورای اسلامی با حضور احمدی نژاد تا بدان حد حائز اهمیت بود که جلسه روز گذشته مجلس را تحت تاثیر قرار داده و واکنش‌های مختلف نمایندگان را به همراه داشت.



ماجرای جلسه غیرعلنی روز گذشته مجلس
نمایندگان روز گذشته طی یک جلسه غیر علنی به بررسی موضوع حضور رئیس جمهور پرداختند  و  رئیس مجلس به ارائه توضیحاتی پیرامون ماده 110 آئین‌نامه داخلی که به این موضوع ارتباط دارد،‌ پرداخته بود، که نشان از اهمیت ویژه این جلسه به شمار می رفت.

نمایندگان تصمیم داشتند با برنامه ریزی فرصتی برای ارایه نقطه نظر در خصوص مسایل مختلف کشور از سوی چند تن از نمایندگان بیان شود اما از سوی ریاست جمهوری اعلام شد که رئیس جمهور فقط خواستار زمان برای ارایه گزارش است و فرصت ماندن در مجلس را ندارد.

پیرامون همین موضوع، علی لاریجانی در جلسه غیرعلنی روز گذشته در واکنش به این موضوع عنوان کرد: رئیس جمهور بعد از سخنرانی خود چه در مجلس بماند و چه نماند نمایندگان نقطه نظرات خود در خصوص مسایل مختلف کشور را بیان خواهند کرد.

کدام نمایندگان بعد از نطق رئیس جمهور در مجلس سخنرانی می‌کنند؟
بر اساس جلسه روز گذشته مجلس و تمایل نمایندگان برای مطرح کردن نقطه نظرات خود در حضور رئیس جمهور،  از بین 97 نماینده ای که برای صحبت در مجلس و بیان نقطه نظراتشان در خصوص مسائل جاری کشور ثبت نام کرده بودند، 5 نفر به قید قرعه انتخاب شدند که علاوه بر 7 نماینده ای که روز گذشته برای سخنرانی تعیین شده اند در صحن مجلس صحبت خواهند کرد.

محمدرضا باهنر نایب رئیس مجلس - احمد توکلی نماینده تهران و عضو کمیسیون برنامه و بودجه - غلامرضا مصباحی مقدم رئیس کمیسیون برنامه و بودجه - حمیدرضا فولادگر رئیس کمیسیون نظارت و پیگیری اصل 44 - عباس رجایی رئیس کمیسیون کشاورزی - مسعود پزشکیان نماینده تبریز و مهدی دواتگری،‌ عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی از جمله نمایندگانی هستند که قرار است بعد از سخنان رئیس جمهور در مجلس به بیان نقطه نظرات خود بپردازند.

- آغاز جلسه علنی مجلس
نخستین دستور کار جلسه علنی امروز مجلس حضور رئیس جمهور بود اما بعد از تلاوت قرآن، عضو هیئت رئیسه از ابراهیمی نماینده دولت پرسید که رئیس جمهور به مجلس آمده‌اند یا خیر؟ بعد از آنکه مشخص شد رئیس جمهور هنوز نیامده، لاریجانی گفت که وارد دستور دوم شویم اما اخطارها و تذکرها اجازه ورود به دستور دوم را نداد.

اکثر تذکرات نمایندگان به هیئت رئیسه مجلس نسبت به انتخاب 8 نفر از سوی هیئت رئیسه برای اظهار نظر در حضور رئیس جمهور معترض بودند. بهروز نعمتی در  اعتراض به انتخاب چند نفر خاص برای سخنرانی در جلسه امروز گفت: در عروسی و عزا همین 8 نفر حرف می‌زنند.

- محمود احمدی نژاد وارد مجلس شد
با ورود محمود احمدی‌نژاد رئیس‌جمهوری کشورمان به صحن علنی مجلس، مجلس محمدرضا باهنر و حجت‌الاسلام سیدمحمدحسن ابوترابی‌فرد، نواب هیئت رئیسه به استقبال احمدی‌نژاد رفتند.



غلامحسین الهام ، محمدرضا رحیمی، رستم قاسمی وزیر نفت، حیدر مصلحی وزیر اطلاعات، بختیاری وزیر دادگستری، مجید نامجو وزیر نیرو، علی اکبر صالحی وزیر امور خارجه، شمس‌الدین حسینی وزیر اقتصاد احمدی‌نژاد را هنگام ورود به صحن علنی همراهی کردند.

سیدشمس‌الدین حسینی وزیر امور اقتصادی دارایی پیش از این، درباره موضوع سخنان رئیس‌جمهور به خبرنگاران گفت: محور سخنان رئیس‌جمهوری ایران اقتصادی و هدفمندی یارانه‌هاست.

احمدی نژاد:
- دولت و مجلس هر دو در سنگر خدمت به مردم قرار دارند
محمود احمدی نژاد رئیس جمهور اسلامی ایران در سخنرانی خود در مجلس شورای اسلامی با تبریک فرا رسیدن ماه ربیع الاول به نمایندگان مجلس مردم ایران و جامعه بشری گفت: امیدوارم این ماه طلیعه تحقق همه آرزوهای بشریت برای رسیدن به قله‌های تحت حاکمیت امام عصر (عج) باشد.

وی افزود: خدای بزرگ را سپاسگزارم که بار دیگر در مجلس شورای اسلامی و زیارت نمایندگان عزیز را عنایت کرد همچنین از هیئت رئیسه محترم و رئیس مجلس شورای اسلامی بابت تنظیم این برنامه صمیمانه تشکر می‌کنم .

به گزارش فارس، رئیس جمهور ادامه داد: امروز در خدمت شما مهمترین مسائل کشور و راه حل آن را در میان خواهم گذاشت و تلاش می‌کنم تا ذهنیت و اراده مشترکی بیش از گذشته شکل بگیرد .

احمدی نژاد با اشاره به اینکه مطالب وی شامل سه مطلب مهم می‌شود گفت: عزیزان من ما همگی یکی هستیم ، همگی در یک سنگر قرار داریم ؛ دولت و مجلس با یک تعهد مشترک در عرصه مدیریت کشور وارد شده ، که آن تعهد مشترک خدمت به ملت ، صیانت از ارزشهای الهی مانند پاکی، عدالت ، محبت، کرامت ، خدمت به مردم ، عزت ملت ، تعالی کشور ، آبادانی و رفع محرومیت‌ها و فراهم آوردن محیط نشاط برای مردم و کاهش فاصله‌هاست.

وی افزود: هیچ یک از ما برای خودمان نیامده‌ایم ، یک مسئولیت مشترک داریم و تقسیم کار شده است .بنده این افتخار را دارم که با اکثر نمایندگان مجلس دوستی داشتم و در عرصه های گوناگون با هم همکاری داشتیم و برای انقلاب و ملت تلاش کردیم .

رئیس جمهور گفت: امروز هردوی ما می‌خواهیم خدمت و اصلاح کنیم و مبنای کارمان نیز دوستی  است ،برای خدمت به مردم و همچنین تعالی کشور تلاش می‌کنیم.



احمدی‌نژاد:
-  برخی افراد از تخریب رابطه دولت و مجلس سود سیاسی و اقتصادی می‌برند
احمدی نژاد در ادامه با بیان اینکه این دولت بیشترین احترام را برای نمایندگان مجلس قائل است اظهار داشت: برای اولین بار در سفرهای استانی از نمایندگان برای حضور در جلسات دولت دعوت به عمل آمد تا بتوان با همفکری تصمیماتی اتخاذ کرد.

وی اضافه کرد: بنده شما نمایندگان را دوست داشته و برای شما احترام قائلم؛ امروز هیچ‌کس نمی‌تواند اعلام کند که رئیس جمهور خواسته یک نماینده برای مردم را به دلیل مواضع وی پیگیری نکرده است اما متاسفانه عده‌ای به طور مستمر اخبار خلاف واقع منتشر می‌کنند.

احمدی‌نژاد در همین زمینه گفت: این افراد می‌خواهند با اتهام زنی فضای بین مجلس و دولت را خراب کنند؛ بعضی از افراد از این خرابی و بد شدن رابطه دولت و مجلس سود سیاسی و حتی اقتصادی می‌برند.

رئیس جمهور کشورمان با تاکید بر این نکته که 95 درصد خواسته دولت و مجلس یکسان است خاطر نشان کرد: 5 درصد مابقی نیز قابل تفاهم است زیرا همه برای خدمت آمده‌ایم و فاصله‌ای وجود ندارد به جز تقسیم کار.

احمدی‌نژاد بابیان اینکه توجه به حوزه مسئولیت‌‌ها و دغدغه‌ها و بررسی آن یکی از بخشهای سخنرانی‌اش است گفت: دولت و مجلس در دو سطح مسئولیت دارند؛ سطح اول مسائل منطقه‌ای است که توسط نمایندگان مشکلات مردم منطقه و حوزه انتخابیه پیگیری می‌شود که این مسئولیت و دغدغه مشترک ماست که در این زمینه با تلاشهای دولت و پیگیریهای نمایندگان اقدامات مطلوبی انجام شده است.



وی اضافه کرد از نگاه دولت پیگیری نمایندگان یک برکت و کمک ارزشمند به کشور، دولت ، نظام و مردم محسوب می‌شود و بایستی با یکدیگر این مسیر را ادامه دهیم.

احمدی ‌نژاد همچنین گفت: بخش  دیگر مسئولیت و کار مشترک مربوط به حوزه کلان است که آن هم بایستی حداقل معادل کارهای منطقه‌ای مورد اهتمام مجلس و دولت باشد.



- تشریح آثار تحریم توسط احمدی نژاد/ موانع ساختاری در اقتصاد ایران وجود دارد
محمود احمدی نژاد رییس جمهور در ادامه سخنان خود در صحن علنی مجلس با اشاره به مباحث کلان اقتصادی کشور، گفت: برخی موضوعات کلان و اساسی کشور باید مورد اهتمام مشترک دولت ومجلس باشد. امروز دو موضوع مهم در برابرماست، اول روند رشد کشور است که باید مستمرا دنبال شود، چرا که ما یک انقلاب و یک ملت بزرگیم باید پیشرفت و حرکت کنیم.

به گزارش خبرآنلاین، رییس جمهور با بیان اینکه ظرفیت تولید فولاد در کشور دوبرابر شده است، تاکید کرد: در صادرات غیرنفتی از 7 میلیارد دلار به 43 میلیارد دلار رسیده‌ایم، در فرهنگ، اجتماع، تولید، کشاورزی، علم وفناوری، انرژی هسته ای، پزشکی و دارو، بیوتکنولوژی، عمرانی و آبادانی، طرح مسکن مهر، سهام عدالت، اجرای اصل 44 وهدفمندی و صدها کار بزرگ دیگر انجام شده است.

احمدی نژاد اظهار داشت: با وجود همه این کارها اما همه می دانیم که که ظرفیت کشور بسیار بیشتر از این است، باید به سطح چند کشور دنیا برسیم و الگو شویم، این توقع نیست این توانمندی ایران است. اما همه می دانید که موانع ساختاری در اقتصاد ایران وجود دارد که مشکل آفرین است.

رییس جمهور در ادامه به تحریم های دشمنان علیه سیستم اقتصادی کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: هرزمان که قرار باشد ملتی پیشرفت کند و الهام بخش باشد دشمن وارد می شود، دشمن نمی‌خواهد ما پیشرفته باشیم، با همه این اقدامات سازنده دولت و مجلس مخالفند، با پیشرفت و اقتدار ما مخالفند و امروز همه سیاستمداران جهان هم به این باور رسیده اند.

وی با بیان اینکه انرژی هسته ای و مساله حقوق بشر بهانه دشمنان است، افزود: موضوع هسته ای را بارها توضیح دادیم و فکر نمی کنم نقطه ابهامی برای دنیا وجود داشته باشد. در حقوق بشر هم وقتی که از کشور دفاع می کنیم به این معنا نیست که در حقوق انسان‌ها مشکلی نداریم.

احمدی نژاد تصریح کرد: برای ما که حامل انقلاب و پیام آن هستیم یک مورد ظلم هم اضافی است داستان خلخال و پای شهروند علوی از ذهن مسئولان فراموش نخواهد شد ولی مگر وضع خود آنها و دنیا در حقوق بشر چگونه است؟ چه کسی می‌تواند ادعا کند حقوق ملت را کامل ادا کرده مشکل آنها حقوق بشر نیست، پشرفت و عدالت ما است. اما ما هم نباید بهانه به دست دشمن بدهیم. دشمنان باید بدانند که این ملت دست آنها رابه طور کامل خوانده است.



وی تاکید کرد: آنها به این بهانه فشار بر ما می آورند و مدعی هستند که سنگین‌ترین تحریم‌ها چون محدودیت فروش نفت، تحریم بانک مرکزی و مبادلات پولی را علیه ما اعمال کرده اند.حتما تحریم ها مشکلاتی را ایجاد می کند که باید چاره اندیشی کنیم، آنها می خواهند از این طریق به مردم فشار بیاوند و از سوی دیگر بودجه دولت را تحت فشار بگذارند تا روند توسعه کشور مختل شود.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه تحریم ها به طور طبیعی باعث یکسری مشکلات می شود، گفت: کاهش سرعت رشد کشور، وقتی مبالادت و ترازها مختل شود سرعت رشد کاهش می‌یابد، فشار به بخش‌های وسیعی از مردم که حقوق ثابت دارند، نوسانات قیمت و افزایش قیمت‌ها، اختلال در تجارت خارجی، افزایش فاصله طبقاتی، رشد فعالیت های کاذب در اقتصاد و نمونه هایی از این نوع است.


- 4 پیشنهاد احمدی نژاد برای رفع مشکلات اقتصادی کشور

ریئس جمهور در ادامه نطق اش در مجلس گفت: دشمن مدعی است که سنگین‌ترین تحریم‌ها را اعمال کرده است؛ فروش نفت، بانک مرکزی و مبادلات پولی و . . .؛ حتما تحریم‌ها مشکلاتی را بوجود می‌آورد. می‌خواهند از مردم انتقام بگیرند و همه می‌دانند که آنها گام به گام همه توانشان را به کار می‌گیرند برای فشار به ملت ایران و در دنیا هم هیچ مقاومتی تقریبا در مقابل آنها وجود ندارد. تحریم‌‌ها به طور طبیعی باعث یک سلسله مشکلات می‌شود.

وی افزود: فشار به قشر وسیعی از مردم که جزو اهداف اصلی دشمن است ولی تسلیم در برابر دشمن از ساحت دولت و مجلس و مردم و نظام جمهوری اسلامی به دور است؛ تسلیم در برابر دشمن از ساحت دولت و مجلس و مردم و نظام جمهوری اسلامی به دور است.

احمدی نژاد جهت‌گیری اول یعنی دور زدن تحریم‌ها و ... را هم در میان‌مدت و دراز‌مدت به ضرر کشور دانست و گفت: کسی که حمله می‌کند برنده است، لذا باید تحول ساختاری کرد.

اقتصاد کشور 4 ضعف عمده دارد
وی با بیان اینکه 4 ضعف عمده داریم، ضعف اول را در اقتصاد عنوان کرد و اظهار داشت: جریان ثروت و سرمایه، اعم از نیروی انسانی کارمند، در جهات خاصی شکل گرفته است؛ به لحاظ جغرافیایی از مناطق دورتر و محروم‌تر و برخوردارتر و مرکزی‌تر، این جریان دائما ادامه دارد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه نمی‌شود اقتصاد کشور دست 3-4 هزار نفر باشد و بقیه مردم پیرو آنها باشند، گفت: عامل این، ضعف سیستم بانکی است؛ البته منظور از سیستم بانکی مدیران و مسئولان آن نیستند. سیستم به گونه‌ای است که ثروت را از نقاط دور منتقل می‌کند به برخوردها و نقاط مرکزی؛ ضعف سوم اقتصاد ما، اتکای بودجه هزینه‌ای دولت به ارز نفتی است.

احمدی نژاد ادامه داد: به‌طور متوسط همواره بودجه‌های هزینه‌ای دولت وابستگی‌اش به درآمد نفت اضافه شده و این خود از عوامل اصلی تورم مستمر و است.

4 راه‌حل احمدی‌نژاد برای حل مشکلات
وی راه حل این مشکلات را در چهار محور و راه حل دانست و اظهار داشت: راه‌حل اول این است که ما جریان ثروت و سرمایه را مسیرش را تغییر بدهیم؛ تا این مسیر تغییر نکند، مشکلات سر جایش است؛ تمرکز ثروت و سرمایه در یک شهر مضر است؛ 25 درصد تولید ناخالص ملی در تهران می چرخد و فرصت برای مناطق محروم کم است. باید سفته بازی را از اقتصاد کشور خارج و از فعالیت‌های پایدار حمایت و تقاضاهای کاذب را به صفر برسانیم.

رئیس جمهور ادامه داد: دومین راهکار بنده، مردمی‌کردن اقتصاد است؛ باید طرح‌هایی را اجرا کنیم که همه مردم در تمام سرزمین فرصت سازنده اقتصادی پیدار کرده و فعال شوند.

احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: راه‌حل اصلی و سوم، استفاده حداکثری از منابع ملی و سرزمینی و بومی است؛ این مسئله رشد را پایدار و آسیب‌پذیری را به حداقل می‌رساند.

وی، راهکار چهارم خود رت قطع رابطه بودجه هزینه‌ای دولت با ارز نفتی عنوان کرد و گفت که این کار حتما سخت است اما باید انجام شود.

پیشنهاد اول
پیشنهاد اول بنده این است که از زمین که بالاترین ثروت خدادادی ملت ایران است، استفاده کنیم. وسعت ایران به لطف خدا 187.3 میلیون هکتار است؛ از این میزان، 25 میلیون هکتار دشت مرکزی و کویر مرکزی است که نوعا معدن است؛ حدود 103 میلیون هکتار جنگل و مرتع است و از این 103 میلیون هکتار 14 میلیونش جنگل است. 2 میلیون در شمال کشور و 12 میلیون در دامنه زاگرس است.

رئیس‌جمهور در ادامه سخنانش تصریح کرد: حدود 45 میلیون هکتار زمین قابل کشت داریم ولی فقط 14 میلیون کشت می‌شود. ممکن است برخی بگویند آب نیست، آب کم داریم اما داریم؛ مگر می‌شود که خداوند زمین حاصل‌خیزی خلق کند اما آب مورد نیاز را خلق نکند. ثروت‌هایی که در بازار سکه و ارز می چرخد چرا نباید به سمت تامین منابع آبی کشور برود.

رییس‌جمهور خطاب به نمایندگان مجلس گفت: شاید شما بگویید که انجام این کار به منابع عظیم، سدسازی و کانال‌سازی نیاز دارد که حرف درستی است اما باید به راهکار دوم یعنی مردمی کردن اقتصاد برسیم. ثروت‌هایی که در سر بازار ارز و سکه می‌چرخد چرا به سمت تامین آب نرود؟ این کار شدنی است و من قاطعانه می‌گویم که می‌شود.

احمدی‌نژاد به بیان مثالی پرداخت و اظهار کرد: چند سال گذشته طرحی مطرح شد مبنی بر خروج دام‌ها از جنگل و توجیه اصلی این بود که دام، جنگل‌ها را تخریب می‌کند در حالی که تاریخ نشان داده است که بهترین حافظان جنگل‌ها و مراتع خود دامداران هستند. سخن من این است که ما همین را به دامداران بازگردانیم در این صورت حداقل 400 هزار شغل ایجاد می‌شود.



وی ادامه داد: ما شش میلیون هکتار جنگل بلوط داریم که رها شده است و دولت برای محافظت از آنها کارمند استخدام می‌کند، حداقل شش میلیون تن سالانه بلوط تولید می‌شود که زیر پای درخت‌ها از بین می‌رود. کل علوفه وارداتی کشور هفت میلیون تن است که امروز در مرغ و گوسفند نیز دچار مشکل شده‌ایم. ما به مردم گفتیم که از جنگل‌ها بیرون بروند تا جنگل‌ها را حفاظت کنیم اما آیا حفظ شده‌اند و آیا روند محافظت از آنها رو به بهبود است؟ نه. ما باید تصمیمات را عوض کنیم. خیلی‌ها به جای پول دادن به سکه و ارز، اینجا استفاده می‌کنند.

پیشنهاد دوم
رییس‌جمهور با بیان اینکه "راهکار پیشنهادی دوم ما استفاده از معادن است"، گفت: معادن ما قابل تقسیم به 250 هزار بلوک معدنی است که امروز کمتر از پانزده هزار بلوک استفاده می‌کنیم. آیا نمی‌شود قوانین و آیین‌نامه‌ها را مجلس و دولت اصلاح کنند و هر که معدنی اکتشاف کرد پنجاه سال با تعیین آیین‌نامه‌ای از آن برداشت کند؟

احمدی‌نژاد همچنین اظهار کرد: 25 میلیون هکتار زمین کشاورزی وجود دارد،‌ اینها را به شرط احیا به خود مردم دهیم، خواهیم دید که جهت سرمایه‌ها عوض می‌شود.

پیشنهاد سوم
وی راهکار سوم را هدفمندی یارانه‌ها اعلام کرد و گفت که هدفمندی یارانه‌ها استفاده از منابع ملی است.

در گام اول هدفمندی، ضریب جینی از 40 به 37 درصد رسید؛ نسبت درآمد 10 درصد ثروتمند به فقیر در شهری از 12.45 برابر به 10.17 رسید؛ در روستایی از 12.63 به 9.35 برابر رسید؛ هیچکدام از طرح ها در 50-60 سال اخیر نتوانسته شاخص‌ها را اینقدر تغییر دهد.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه 17 و نیم میلیارد دلار در سال 90 نیاز ما به واردات فرآورده کم شده است، گفت: در همین دوره و در سال 90، نزدیک 11 میلیارد دلار به صادرات غیرنفتی کشور افزوده شد و 3 میلیارد دلار نیز واردات کشور کاهش پیدا کرد.

احمدی‌نژاد تأکید کرد: برخی می گویند هدفمندی قیمت ارز را بالا برد، این اشتباه است، هدفمندی حتی نقدینگی و برخی مسائل راهبردی را هم کاهش داد. دشمن بنزین را تحریم کرد، اما با هدفمندی طرح دشمن خنثی و نیاز ما به واردات به نزیک صفر رسید.

وی افزود: در تمام دنیا بیمه بیکاری تنبلی می‌اورد. چه کسی از پول بیشتر بدش می آید. طرح هدفمندی طرح بسیار موفقی بود و دنیا ملت ایران را تحسین کرد. این کار موجب افتخار نظام، دولت و مجلس شد اما همزمان دشمنان نگران شدند از این که ظرفیت عظیم دولت و ملت را دیدند.

احمدی نژاد:مردمی که قالی می بافند نباید روی حصیر زندگی کنند

رییس‌جمهور در آخرین بخش سخنانش در جمع نمایندگان مجلس به اهمیت اصلاح نظام بانکی و تصمیم دولت در این زمینه اشاره کرد و گفت: ما چند تا بانک را وکیل تمام ملت کرده‌ایم و تمام ملت را از صحنه فعالیت اقتصادی کنار گذاشته‌ایم. در صورتی که مردم باید در فعالیت اقتصادی مشارکت کنند، نظارت داشته باشند، ولی اکنون می‌بینیم که ثروت ملت را در چند بانک بلوکه کرده‌ایم و به این بانک‌ها می‌گوییم کجا خرج کنند و از آن طرف به ملت می‌گوییم که برو بگیر. این تمرکز باعث ایجاد رانت می‌شود ،‌نظارت مخدوش می‌شود و باعث می‌شود که سیاست‌ها درست اجرا نشوند.

رییس‌جمهور با اشاره به این‌که این امر دارای تبعات منفی است،افزود: امیدوارم در آینده نزدیک بتوانم با حضور در مجلس طرح اصلاح نظام بانکی و بحث‌های کارشناسی که در این زمینه در دولت صورت گرفته است را تشریح کنم.

رییس‌جمهور به دیگر برنامه طرح تحول اقتصادی از جمله طرح اصلاح نظام مالیاتی اشاره کرد و گفت: این طرح را ما در اختیار شما قرار داده‌ایم و امیدواریم هرچه زودتر شما آن را در اختیار دولت قرار بدهید.

رییس‌جمهور اظهار داشت: در دل طبقه برخوردار که کل اصول اقتصادی را در دست دارند، این موضوع مخالفان جدی دارد، امیدواریم که مجلس هرچه زودتر این طرح را بررسی کند ، میان‌بر بزند و آن را در اختیار دولت قرار دهد. اگر سیستم مالیاتی درست نشود، ما هرچه به مناطق محروم نیز کمک کنیم، باز هم به خاطر اشکالات سیستم مالیاتی به طبقه برخوردار بر می‌گردد.

وی همچنین به اصلاح نظام پولی و عزم دولت در این ارتباط اشاره کرد و گفت: ما در این ارتباط منتظر شرایط مناسب هستیم.

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه با توجه به سرمایه و نفتی که در کشور ما وجود دارد نباید مردم دچار مشکلات این چنینی باشند، گفت: نباید مردمی که قالی می‌بافند روی حصیر بنشینند.

احمدی نژاد با بیان اینکه دولت نهم و دهم بیشترین تعامل را با نمایندگان مجلس داشته‌ است،اظهارداشت:‌90 درصد صحبت‌های شما نیز در ارتباط با مشکلات مردم و مسائل مردم در این ارتباط است . ملت ما دارای ثروت عظیمی است و نباید مشکلات داشته باشد .

رییس‌جمهور با بیان اینکه برای حل این مشکلات و انجام کارهای بزرگ باید همه دست به دست هم بدهیم گفت: اقتصاد نیازمند تمرکز مدیریت است و از چند نقطه موازی حتی نمی‌شود یک اتاق را مدیریت کرد.

رییس‌جمهور با تاکید بر اهمیت تمرکز در امر اقتصاد گفت: تجربه نشان داده است که این دولت هر حرفی که می‌زند، پای آن می‌ایستد و آن را اجرا می‌کند و در واقع خود را فدا می‌کند تا اجرایی شود.

رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه تصمیم‌گیری در اجرا باید متمرکز شود،افزود: برنامه‌هایی که ما بیان می‌کنیم، اگر پشتیبانی شود و تصمیم‌گیری‌ها بر اجرا متمرکز باشد، به فضل الهی و کمک ملت اجرایی می‌شود و ما موفقیت آن را تضمین می‌کنیم، البته همانطور که اشاره شد باید در ارتباط با آن همراهی صورت بگیرد.

رییس‌جمهور در ادامه اظهارداشت: بعضا برخی دوستان در ملاقات با من می‌گویند شش ماه به پایان دولت بیشتر نمانده و رها کن و نمی‌شود کاری کرد، گفت: من یک سوال دارم مگر روزها با هم تفاوت دارد شش ماه اول با شش ماه آخر چه تفاوتی دارد روز اول دولت با روز آخر دولت چه تفاوتی دارد؟ چرا باید انگیزه‌ها تفاوت پیدا کند. باید تلاش‌ها تا روز آخر ادامه پیدا کند هر روز مهم است و باید کارهای بزرگ انجام داد. البته این دولت تمام می‌شود و مردم دولت دیگری را انتخاب می‌کنند و همه باید از انتخاب مردم پشتیبانی و حمایت کنند.

تا روز آخر باید کار کنیم
رییس‌جمهور با تاکید بر اینکه «تا روز آخر باید کار کنیم»، گفت: ما آماده‌ایم سختی‌ها را تحمل کنیم تا کارهای بزرگی انجام شود.

محمود احمدی‌نژاد در ادامه اظهار کرد: برخی افراد و دوستان در بیرون و داخل هستند که بی‌انصافی کرده و از مرز نقد عبور می‌کنند. نقد بالاترین نعمت برای هر مقام و مسئولی است.

وی با بیان اینکه "من نمی‌خواهم گله یا اعتراضی کنم"، افزود: اتهام زدن درست نیست. ‌برخی گفتند دولت مخفیانه ارز فروخته و پول آن را برای یارانه‌ها پنهان کرده است. آقای ابوترابی شما را به جدت مگر ما با هم صحبت نکردیم که اجرای طرح هدفمندی بدون تفاهم دولت و مجلس ناممکن است؟ گفتم یا نگفتم؟ آیا این اتهام کوچکی است؟

احمدی‌نژاد ادامه داد: هفت دستگاه بر دولت نظارت دارند و اینطوری آب خوردن هم برای من سخت است؛ مگر می‌شود مخفیانه این کار را کرد؟ این اتهامی است که آدم به راحتی به برادر مسلمان خود نمی‌تواند بزند، چه برسد به دولت. صادق‌ترین دولت را متهم کردند. به من می‌گویند چرا با مردم حرف می‌ز نم، همین اواخر ایراد گرفتند که چرا مسائلی را با مردم مطرح کردم. به مردم نگوییم به چه کسی بگوییم؟ دولت کار محرمانه‌ای ندارد.

در مورد بانک تندترین اتهامات را به فرزندان پاک دولت زدند
رییس‌جمهور با بیان اینکه در مورد بانک تندترین اتهامات را به فرزندان پاک دولت زدند، ادامه داد: برای تغییر ذائقه شما لطیفه‌ای می‌گویم. نقل می‌کنند که دوستی در اصفهان سخنرانی می‌کرد و هی اتهام می‌زد، یکی در پایان سخنان این شخص پرسیده بود آیا شما سندی هم دارید؟ این آقا پاسخ داده بود که هفت سال نهادهای نظارتی گشتند و نتوانستند سندی پیدا کنند آن وقت شما از من سند می‌خواهید؟ این موضوع البته واقعیت دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: ما می‌خواهیم تا روز آخر کار کنیم، هیچ بحث سیاسی نداریم. ملت ایران بزرگ‌تر از این حرف‌هاست. هر طرحی که دولت اعلام می‌کند کمک کنید تا اجرایش را تضمین می‌کنیم.

- حتی 4 ساعت هم شده می‌نشینم و حرف‌های شما را گوش می‌کنم
محمود احمدی نژاد در پایان نطقش با اشاره به اینکه آقای ابوترابی نامه ای نوشته اند -که روی چشمم - درباره اینکه برای شنیدن نظر نمایندگان در مجلس بمانم اما چون برنامه ریزی دارم باید مجلس را ترک کنم.

محمود احمدی‌نژاد در پایان سخنان خود در جلسه امروز مجلس گفت: حتی 4 ساعت هم شده می‌نشینم و حرف‌های شما را گوش می‌کنم؛ چه چیزی بهتر از سخنان برادرانه؟ اما وقتی دیگری تعیین کنید.

احمدی نژاد خطاب به نمایندگان گفت: در باره پیشنهاداتی که مطرح کردیم بحث کنید و به نتیجه برسید.

وی در پایان سخنانش گفت: مردمی که قالی می بافند نباید روی حصیر زندگی کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 63
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 17
  • حب مسکو ۰۹:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    این سخنرانی با توجه به ماهیت شعارگونه پیشنهادات مطرح در این سخنرانی و اینکه اجرای آنها اساسا در این دولت نمی گنجد رویکرد کاملا انتخاباتی داشت.در واقع عدم تعیین موضوع سخنرانی برای بالا بردن جذابیت آن گفتمان انتخاباتی جریان همسو با خود را مطرح کرد.بعبارت دیگر پیشنهادات رئیس جمهور چیری از مشکلات و مسائل کنونی مردم مرتفع نمی کند بلکه بیشتر ناظر به افق آینده است
  • میترا ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    ایکاش اجازه میدادند طرحهایش را اجرا کند
  • حب مسکو ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    هر وقت شما ماهیت مردانه خودت را در پشت یک اسم زنانه پنهان نکردی اون وقت این طرح ها هم اجرا خواهد شد
  • حب مسکو ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    راستی یادتان رفته است که این دولت 8سال فرصت داشته است این طرح ها را اجرا کند؟نکند اول اجرا کرده بعد فکر کرده که می بایست این کارها را انجام می داده است!
  • عمار سید علی ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    بهتر است بجای موضع گیریهای نابخردانه به پیشنهادهای رئیس جمهور کمی فکر کنیم خواهیم دید حرف دل مردم پشتوانه 26 میلیونی اشت
  • reza ۱۰:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    جناب اقای حب مسکو. از کرامات شیخ ما چه عجب . شیره را خورد و گفت شیرین است. بلا خره احمدی نژاد هر جور حرف میزد شما نحلیل خود را میکردید.نظر باید بدون حب بغض باشد که شما ندارید.
  • sniper ۱۰:۵۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    داداش قربونت تو برو به همون مشکلات روسیه و مسکو برس کم دخالت کن!!!
  • ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اتوبوس آمد ؟
  • ميثم ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    هه اره ... باشه تو راس ميگي
  • رضا ۱۱:۰۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    لطفاً به اين بخش از سخنان رييس جمهور دقت كنيد: "ما شش میلیون هکتار جنگل بلوط داریم که رها شده است و دولت برای محافظت از آنها کارمند استخدام می‌کند، حداقل شش میلیون تن سالانه بلوط تولید می‌شود که زیر پای درخت‌ها از بین می‌رود. کل علوفه وارداتی کشور هفت میلیون تن است که امروز در مرغ و گوسفند نیز دچار مشکل شده‌ایم" آقاي رييس جمهور عزيز، عزيزم كي بايد در 8 سال گذشته اين بلوط ها را جمع مي كرد؟ چه وقت شما خواستيد بلوط ها را جمع كنيد و مجلس نگذاشت؟ و ... حالا به بقيه پيشنهادها نگاه كنيد: - سدسازي، كانال سازي و انتقال آب - بهره برداري از معادن فراموش شده - اصلاح نظام بانكي - هدفمندي يارانه ها از بحث در مورد فاز دوم هدفمندي كه بگذيريم متولي الباقي موارد خود دولت است. در مواردي كه هم نياز به تصويب مجلس دارد باز هم خود دولت بايد لايحه را تنظيم و تقديم كند. رياست محترم جمهور ، شما منتظر چه كسي هستيد؟ چه كساني را مقصر مي دانيد؟ يا علي
  • ۱۱:۳۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    جناب حب مسکو، مگه خودت نام واقعی ات را نوشتی که از بقیه چنین توقعی داری ؟ بعد جنابعالی از کجا مطمئنی طرف مرده و ماهیتش رو پشت اسم زنانه قایم کرده ؟ لابد از بچه های بالایی و از امثال مشرقی ها که تا چند روز پیش خودشون رو جر می دادن که رییس جمهور می خواهد در مجاس حاضر بشه و وقتی حاضر میشه، خبر سخنانش میشه خبر چندم
  • امید ۱۱:۳۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    ‏‎400‎هزارشغل واقعاکم نیست،انشالله فقط حرف نباشه عملیش کنن این طرح هارو
  • ۱۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    آقای حب شوروی این حرفارو از کجا کپی کردی اینجا مینویسی؟
  • ۱۱:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    " 25 میلیون هکتار زمین کشاورزی وجود دارد،‌ اینها را به شرط احیا به خود مردم دهیم، خواهیم دید که جهت سرمایه‌ها عوض می‌شود." حضرت یوسف(ع) هم همین کارو با مصر کرد.
  • محسن ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    فقط مانده جنگلها و معادن ... پول کاغذ پاره بی ارزش را به ملت ...
  • امید ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    تو اصلا معلومه سخنرانی رو گوش نکردی به هرحال به کارت ادامه بده که اربابت از نون خوردن نندازه تو رو!
  • ۱۱:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    سخنرانی ایشون بسیار درست و منطقی بود هیچ ارتباطی هم به مسائل انتخاباتی نداشت
  • ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    جناب آقاي رييس جمهور لطفا اجازه بده ما روي حصير خود بنشينيم ميترسم با توجه به تجربيات گذشته همين حصير هم از دست برود
  • علی ۱۱:۴۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    من جناب حب مسکو رو می شناسم. هنوز به سن قانونی نرسیده پس زیاد صحبتاشو جدی نگیرید
  • حب مسکو ۱۱:۴۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    برادر عزیز آیا برای زدن این سخنان بنظر شما نیاز به این همه جنجال بود!اولاشما عملکرد همین چند ماه اخیر رئیس جمهور در قبال مصوبات مجلس،جایگاه مجلس،ابلاغ آئین نامه عدم مداخله نمایندگان در امور حوزه انتخابیه،عدم پاسخگو بودن مسئولین اقتصادی به مجلس،عزل و انتصابات تحریک کننده ،عدم ارسال لایحه بودجه !و... را روی یک کفه ترازو بگذارید و حرفهای امروز ایشان از رابطه با مجلس را یک سوی دیگر!آیا وزن منطقی دارد این سخنان؟ثانیا بنظر شما برادر بزرگوار در شرایطی که رهبر انقلاب تاکید بر تعامل قوا و همدلی مسئولین دارند این نحوه حضور صحیح است که طی یک پیام شفاهی و ثانیا مکاتبه معاون پارلمانی با....درخواست حضور شود یا اینکه درخواست حضور می بایست در دو سطح سران قوا صورت می گرفته است.کارکرد معاون پارلمانی در این سطح امور داخلی پارلمانی است نه سطح روابط روسای قوا ضمن اینکه چرا بطور شفاف موضوع سخنرانی مشخص نشده است ثالثا در این چند ماه موضوع اول دولت اجرای مرحله دوم هدفمند کردن یارانه ها بوده است مصاحبه اخیر معاون پارلمانی هم موید آن است که یعنی یک فضای کاذب چرا؟در حالی که مجلس مصوب کرده است که نباید مرحله دوم اجرا شود!حقیقت این است دولت دنبال یافتن یک مجموعه است که نتایج منفی اجرای طرح را به گردن ان بیندازد و علت آن را عدم اجرای مرحله دوم می داند!اما چه کسی مانع اجرا است؟حتما مجلس!!؟دولت از این فضا سازی بهره برد اما رویکرد خودش را دنبال کرد؟چراکه این سخنان در قالب جلسه مشترک دولت و مجلس می گنجد نه یک سخنرانی یک طرفه؟ که بوی تعامل نمی آید.رابعا اگر دولت دنبال اجرای این پیشنهادات است و آن را کارشناسی می داند چرا در قالب طرح قانونی و در راستای شعار سال تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی آن را به مجلس ارائه نکرد؟و آن را در حد یک سخنرانی نگاه داشت؟ برادر عزیز با توجه به نتایج نظر سنجی اخیر نهاد ریاست جمهوری که دارای نتایج شوکه کننده ای برای حلقه انحرافی بود سه هدف عمده از این سخنرانی استنباط می شود 1-تطهیر دولت از موجباتی که منجر به لغو طرح سئوال از رئیس جمهور در مجلس شد و عادی جلوه دادن اینگونه جلسات 2-ترمیم چهره رئیس جمهور در فضای کشور و کاستن از شیب تضعیفی جریان همسو3-ایجاد موج کاذب جهت درهم شکستن موج سخنان رهبری در 19دی که همچنان مورد تحلیل محافل داخلی و خارجی است و کاستن از بار آن در مواجهه با سخنان پیشین رئیس دولت در باب انتخابات4-شیفت غیر مستقیم فضا علیه مجلس (درخواست سخنرانی بدون موضوع/سمت دهی کاذب مجلس به سمت هدفمند کردن یارانه ها و حتی تشکیل جلسه با همین موضوع اما تغییر فاز در روز سخنرانی! البته حلقه انحرافی که عادت به بازی دو سر برد دارد در پیش بینی ابتدایی خود باور داشته بود که مجلس با حضر رئیس جمهور مخالفت خواهد کرد که این یعنی 3هیچ به نفع دولت(برد بدون بازی) همه باید بدانند که پر لاشخور حلقه انحرافی چند سال است که چیده شده است
  • ۱۱:۴۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    حب مسکو تو کلانتر محلی؟
  • حب اسلام ۱۱:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    مرگ بر منافق دورو
  • محمد ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    حب مسکو تو فکر می کنی مردم بیکارند بیان داستان های تخیلی تو رو بخونند که اینقدر طولانی نوشتی؟
  • السلام علیک یا فاطمه الزهرا ۱۱:۵۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    زنده باد احمدی نژاد
  • حب اسلام ۱۱:۵۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    خوشم میاد آوازه مشایی مسکویی ها رو هم سوزونده!
  • ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    بشین سرجات مسکو جون احمدی نژاد مثل همیشه در دل مردم جا داره و با داستانهای چهارتا علف هرز مثل شما محبوبیتش رو از دست نمیده
  • کاظمی ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    این حب مسکو حداقل وقت نذاشته بره به سخنرانی گوش بده بعد کپی پیست کنه!
  • ایمان ۱۲:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اولا قیاس مع الفارغ نکن و ایشون رو الکی گنده نکن. ثانیا با سند حرف بزن ثالثا تا عملی نشه فقط در حد حرفه و حضرت یوسف علیه السلام در عمل این کار رو انجام دادند.
  • زهرایی ۱۲:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    یچاره احمدی نزاد این طرح هدفمندی و اصلاح نظام بانکی و پولی و نظام مالیاتی و نظام بیمه ای و نظام توزیع را به عنوان یک بسته کنار سهام عدالت و مسکن مهر سال دوم وسوم دولتش مطرح کردولی اینقدر سنگ اندازی کردند تا الن طول کشیده فقط تو موضوع بنزین اگر کارتی نمیشد که هیچگونه مقاومتی علیه تحریما نمیشد کرد
  • حب مسکو ۱۲:۰۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    دوست داشتم کلانتر بشم ولی طلبه شدم
  • ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    از کسی که محبت شهر و کشور دیگری را دارد (حب مسکو ) نباید منتظر نظر مثبت برای این خاک واب را داشت !!
  • ۱۲:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اهای حب مسکو که خیلی خودتو مرد میدونی !!! مردی د ر جنسیت نیست در مرام و اخلاق است !!
  • ۱۲:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    8 سال اونقدرم زیاد نیست واسه این طرحها! بودجه میخواد، برنامه میخواد، زمان میخواد. ایشون تو این 8 سال کم کار نکرده عزیز. احمدی نژاد که دیگه خدا نیس استغفرالله یه آدمه بامحدودیت های خاص خودش! وایسادی عقب میگی لنگش کن؟!
  • دوست انقلابی بی ادعا ۱۲:۱۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    سخنان امروز آقای احمدی نژاد با مجلسی ها اگر عاقلانه فکر کنند وبا تعامل وتفاهم جلو بروند خیلی از کارها وطرح ها قابل اجرا وشدنی است وجنبه مثبت هم دارد
  • حب مسکو ۱۲:۲۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    راست گفتی برادر اگر تو هم عزیز ترین کسی که دوستش داشتی یعنی احمدی نژاد 3تیر 84که مرامش شهید رجایی بود را شخص بی هویتی .. می دزدید دلتان نمی سوخت؟انشالله وعده ما بعد از انتخابات ریاست جمهوری یازدهم تا ببینیم که مش..کجاست.راستی ساختمان جدید در خیابان آفریقا خوب است؟مجموعه خوبی در سطح استانها و کشور در حوزه رسانه تشکیل دادید!
  • مجید اردبیلی ۱۲:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    قانون تا زمانیکه قانون است باید رعایت شود قانون قانون است دلبخواهی نیست که؟ راستی: تو که قصد دوستی و همدلی داشتی چرا یکطرفه صحبت کردی و بعدش الفرار !!! می نشستی ،صحبت ها رو را نیز میشنیدی!
  • ۱۲:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اولا قیاس مع الفارق نه مع الفارغ. دوما مقایسه من از دید اولین مقام اجرایی کشور بود نه از دید معنوی پس من ایشون رو گنده نمی کنم ایشون به اندازه ریس جمهور یه کشور بزرگ هستن نه بیشتر و نه کمتر. سوم اینکه حرف ایشون به اندازه کافی منطقی هست حتی اگه حضرت یوسف(ع) در بهبود کشاورزی مصر در اون زمان در کنار رود نیل نقشی نداشته باشه! چهارم اینکه با کلمات بازی نکن "تا عملی نشه فقط حرفه" میخواستی چی باشه پس؟ میخوای فردا طرح رو عملی کنن؟ پنجم اینکه اگه حضرت یوسف اینکارو انجام دادن ما هم میتونیم با الگو گرفتن از ایشون اینکارو در عمل حتی شده با بازده کمتر انجام بدیم.
  • ۱۲:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    آقای رئیس جمهور شما بجای زیر کشت بردن زمین های خشک فعلا زمین های زیر کشت کهبخاط بی آبی درحال خشک شدن است را دریاب مابقی پیشکش؟؟؟؟
  • ایمان ۱۲:۴۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    کاش از 8 سال پیش شروع میکردید نه الان که مونده کمتر از 6 ماه مونده به انتخابات. بعدم فقط نباید دادن زمین باشه توی شهر های مختلف و مناطق حاصل خیز زمین های زر خیز رو میخرند و به جاش ویلاهای چند صد میلیونی میسازن و خیلی راحت مجوز میگیرن و یا خیلی ها دست به زمین خواری میزنند و کسی جلوشون رو نمیگیره و همچنین کسانی که زمین کشاورزی میخرند چند سال بلا استفاده میمونه و بعد به قیمت بالا میخوان بفروشن در حالی که حکم قرآن هست که اگر سه سال کسی روی زمینش کار نکرد بعد از اون سه سال هرکس رو زمین کشت کنه و محصول درو کنه زمین مال اون هست...
  • فرید ۱۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    آقا یه سوال فکر کنم رضا شاه هم همین کارو کرد . یعنی زمینا رو داد به مردم تا در اون کشاورزی کنن و احیا بشه تا از دست ارباب ها بیاد بیرون. پس چرا اون رو هی میگیم کار اشتباهی کرد و این کاره خوبیه؟
  • reza ۱۳:۰۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    جناب حب مسکو شما که میگی طلبه ای حتما می دونی در ساعت اداری و ماموریت اینترنت بازی خلاف شرعه چه سیاسی وغیره برادر به کارت برس و الا دفعه بعد معلوم نبیت کجا تبعید بشیا انوقت میشی حب جائیکه عرب نی انداخت.
  • ناشناس ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اول مشکل کارمندا ن را حل کنید که مهمترین بازوی اجرایی دولت می باشد بعد حرف از بقیه راهکارها بزن
  • ۱۳:۱۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    رضا شاه به مردم زمین داده؟ دقیقا بر عکس رضا شاه به خان ها و ارباب ها زمین میداد او نا هم یه عده رعیت جمع میکردن(تقریبا یه چی تو مایه های برده داری) رو زمین ها کشاورزی میکردن. که محمد رضا پهلوی اومد با اصلاحات ارضی ای سیستم ارباب رعیتی رو برداشت و کشاورزی ایرانو نابود کرد که هنوز ما نو خودکفایی گندم ای جور چیزا مشکل داریم! رضا شاه خشت اولو کج گذاشت پسرش بدترش کرد! گر نهد خشت اول معمار کج تا ثریا میرود دیوار کج.
  • یدی ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    کاش از لحاف شهر تهران کمی خارج میشدید تا ببیند امروز ایران تبدیل به یک کارگاه سازندگی شده وجب به وجبش. من نمیگم کار احمدی نزاده .کار هرکی هست خدا خیرش بده
  • یدی ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    یه نمونه از اون زمینا نام ببر کجاست؟؟؟؟
  • میترا ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اقای حب مسکو !! من 1 خانم هستم . 1/ چرا تهمت میرنی ؟ 2/ چرا دروغ میگویی؟ 3/ چرا شما هیزم دیگ پلوی روس شده اید و پرچم انها و حب انها را برای زینت خود برگزیده اید ؟ ایا خوب است کسی این سوالها را از شما بپرسد ؟ چرا فکر میکنید خانمها از سیاست و ورزش فلسفه و ....... چیزی درک نمیکنند ؟ ذهن شما به اندازه شهری که حب انرا دارید است و گنجایش فکری ازاد مردان و زنان ایران اسلامی را ندارد و.......... در ثانی دولت به گواهی دوست و دشمن طرحهای بیشماری را اجرا کرده و البته هیچ دیکته نانوشته ای غلط ندارد
  • ۱۴:۰۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اگردرد دين داشته باشيم اين حرف هارا نميزديم
  • ۱۴:۰۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    با توجه به نتایج نظر سنجی اخیر نهاد ریاست جمهوری که دارای نتایج شوکه کننده ای برای حلقه انحرافی بود سه هدف عمده ............................................................بهتر بود اسم خودتو میذاشتی غیب گ یا رمال حب مسکو ! یا شایدو ژول ورن از مسکو!!
  • ۱۴:۰۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    تو چی میگی چند روزه پیدات شده ؟؟همش این کامنت مسخره را زیر همه خبرها میذاری . مبخوای بری امین اباد اتوبوس میخوای؟
  • علي رضا ۱۴:۰۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    . . . طرحهاي رئيس محترم جمهور ميان مدتو بلند مدت هستند . بفر ماييد فعلا چه بايد كرد تا به آن زمان سر پا مانده باشيم .
  • ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    ببخشید میترا خانم!خوشحال هستم که خانم ها هم مشرق نیوز می خوانند
  • میترا ۱۴:۰۹ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    اصلا از مرحله پرتی داداش ! دولت اینهمه کار کرده چشم بصیرت که هیچ 1 چشم معمولیم میتونه ببینه . درثانی اینا را دولت نگفته که خودش همه شو اجرا کنه .باید سیستم اصلاح بشه در دولتهای بعدی مگه قراره همه کارهارو این دولت انجام بده ؟؟ 1کم با دید بازتری به قضایا نگاه کنید وفقط تا نوک بینی خودرا نبینید
  • ۱۴:۱۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    2 قوه دیگه چیکارند + دهها سازمان نظارتی که زیر نظر دولت نیست ؟؟
  • ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    ای بابا از کشور دوست روسیه است. یادتون رفته؟
  • ناشناس نیستم ۱۵:۴۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    ..کاش احمدی نژاد 8 سال پیش بود!
  • رسول ۱۵:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    بنظرم درست سخراني كرد
  • اميرحسين ۱۶:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    چرا خيلي از دوستان با ديدن حب مسكو و پرچم روسيه موضع گيري يكطرفه كردند. هيچ كس منكر خدماتي كه آقاي احمدي نژاد و دولت هاي نهم و دهم ايشان كردند نيست. گله از تغيير رويكرد ايشان بعد از انتخابات است. گله از شرايط بعد و نابسامان اقتصادي است. گله از عدم ثبات مديريت جامعه است. گله از تغيير رويكرد ايشان و عمل نكردن به شعارها و اصولي است كه بر مبناي آن انتخاب شدند. گله از حمايت كوركورانه و بي منطقي از برخي آقايون و سياسيون است. گله از تعيين خط قرمز براي افراد و دوستان و نزديكان ايشان است ... احمدي نژاد زماني احمدي نژاد هست و احمدي نژاد مي ماند كه سرباز ولايت باشد نه ابزار دست برخي افراد معلوم الحال و بي ريشه. اين سربازي بايد در عمل ثابت شود نه در گفتار و شعار. بيشتر فرمايشات ايشان صحيح بود ولي به قول يكي از دوستان، كدام را در غالب طرح و لايحه به مجلس فرستاد و مجلس همكاري نكرد؟ واقعاً اگر كمي منصفانه قضاوت كنيم برخي سخنان و سخنراني هاي ايشان در اين شرايط شائبه انگيز و ملتهب كننده در جامعه است. ممنون از توجه شما
  • آنتی فمینیسم ۱۷:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    هی حب مسکو! نبینم پاتو کفش من بکنیا!!!!!!!!!! هرکسی کار خودش بار خودش.....!
  • ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    میترا خانم:اصلا از مرحله پرتی داداش !
  • ۱۹:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    آنهایی که از سخنان احمدی نژاد استقبال کرده اند احتمالا به اندازه کافی طلا و دلار خریده اند و خیالشان راحت است ولی برادر یا خواهر مردم شدیدا زیر فشار اقتصادی هستند وبا هر.. جو مملکت بخصوص اقتصاد بهم میریزد درضمن بنده عاشق مملکتم هستم وحاضر فداکاریم ولی حاضر نیستم به خودم و خانواده ام آسیب برسد
  • مجتبی ۲۱:۳۸ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۷
    0 0
    آقای دکتر احمدی نژاد؛ از زحماتی که در این 8 سال کشیدی صمیمانه سپاسگزاریم.
  • بنده خدا ۱۱:۳۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    0 0
    لطفا از حق خارج نشید و خدماتی رو که توی این چند سال این بنده خدا داده رو ببینید مثل بقیه اقایون فقط حرف نزده.
  • سید سجاد ۱۱:۴۳ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    0 0
    لطفا چشم هاتون رو باز کنید و خدمات این مرد رو بی طرفانه توی این چند سال ببینید و از روی حب وبغض سیاسی صحبت نکنید.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس