
به گزارش مشرق، مريم مراداف در گفتوگو با فارس، افزود: طالبي علاوه بر ويتامينهاي A و C حاوي مواد مغذي مفيد ديگري مثل پتاسيم، فولات، فيبر، منيزيم، يد و ويتامين هايB6،B3،B5 وB1 است و ميوهاي اشتها آور است.
وي گفت: طالبي سرشار از ويتامين A است که هر 100 گرم آن 165 ميکروگرم ويتامين A دارد براي بالا بردن قدرت بينايي و براي سلامت سيستم ايمني بسيار مفيد است.
اين متخصص تغذيه اضافه کرد: طالبي داراي پتاسيم است و براي افراد فشار خوني ميتواند مفيد باشد و يکي از غنيترين ميوههاي حاوي ويتامينC است.
مراداف گفت: طالبي به دليل اينکه خاصيت هيپوگلايسمي دارد و قند خون را به سرعت بالا ميبرد براي ديابتيها مضر است و در مصرف آن احتياط بايد کرد.
وي گفت: طالبي ويتامين C خوبي دارد و در کنار ويتامين A منبع خوبي از آنتياکسيدان است. کساني که در معرض استرس و آلودگي هوا قرار دارند ميتوانند از طالبي استفاده کنند. طالبي، ادرارآور و نرم کننده (ملين) است و مصرف آن موجب طراوت و شادابي پوست بدن ميشود.