به گزارش مشرق، فارس به نقل از پایگاه «فلسطین الیوم» مشاور قضایی و دادستانی کل اسرائیل تحقیق در زمینه احتمال فساد مالی بنیامین نتانیاهو را آغاز کردهاند.
بر اساس گزارش «میخا لیندشتراوس» ناظر سابق دولت در پرونده «پیپی تورز» شخصی به نام «دادی گراخور» مبلغی را به راننده نخست وزیر اسرائیل داده و این مبلغ به خود نتانیاهو تحویل داده شده است.
لیندشتراوس اطلاعات به دست آمده را به مشاور قضایی ارائه داده و پلیس نیز تحقیق در زمینه صحت این اطلاعات را آغاز کرده است که در صورت وجود ادله کافی پرونده جنائی علیه نتانیاهو ایجاد شود.
در حال حاضر تحقیق در زمینه سفرهای نتانیاهو که به اسم پرونده «نتانیاهو تورز» معروف شده است ادامه دارد.
«یوسف شپیرا» ناظر جدید دولت اسرائیل گزارشی در زمینه سفرهای نتانیاهو و 30 وزیر کابینه اش را به دادستانی کل و مشاور قضایی دولت برای تحقیق بیشتر ارائه داده است.
- سامانه پایش شبکه های اجتماعی
- بلیط هواپیما
- عطاری آنلاین
- قیمت امروز آهن
- سیگنال ارز دیجیتال
- آپ آهنگ
- موزیک شاه
- دانلود آهنگ جدید
- سایت تاریخ ایران
- رزرو هتل های استانبول
- رزرو هتل استانبول
- قیمت هبلکس
- دانلود مداحی و نوحه
- خرید زعفران
- تخفیف یلدا
- اخبار میلیگلد
- وکیل کرج
- رزرو هتل
- کولر ایرومکس
- خرید هاست
- مزایده خودرو