کد خبر 1843429
تاریخ انتشار: ۱۲ مهر ۱۴۰۵ - ۰۸:۰۱
سیلاب در دزفول ۲۴۰ رأس دام عشایری را تلف کرد

سیلاب در منطقه تله‌زنگ دزفول، حدود ۲۴۰ رأس از ۲۷۰ رأس گوسفند یک خانواده عشایری را تلف کرد.

به گزارش مشرق، وقوع سیلاب در منطقه تله‌زنگ این شهرستان، خسارت سنگینی به یک خانواده عشایری وارد کرد و موجب تلف شدن حدود ۲۴۰ رأس دام شد.

رئیس اداره امور عشایر دزفول در این باره گفت: مرتضی حسین‌زاده، از عشایر روستای دست‌نی در دهستان سیدمحمود بخش شهیون، به همراه سه برادرش از الیگودرز عازم مناطق قشلاقی بود که با این حادثه روبه‌رو شد.

وی افزود: این افراد پس از انتقال دام‌هایشان با قطار به ایستگاه تله‌زنگ و آغاز مسیر پیاده‌روی، ناگهان با بارش شدید باران و رعدوبرق مواجه شدند. آن‌ها برای در امان ماندن از باران، در پنج کیلومتری ایستگاه به زیر پلی پناه بردند؛ غافل از اینکه این پل بر روی مسیلی عمیق قرار دارد.

به گفته پورجمالی، جاری شدن ناگهانی و شدید سیلاب در این مسیر، فرصت واکنش را از آن‌ها گرفت و حدود ۲۴۰ رأس از مجموع ۲۷۰ رأس گوسفند این خانواده را با خود برد.

رئیس اداره امور عشایر دزفول ضمن ابراز تأسف از این حادثه، با یادآوری هشدارهای هواشناسی از عشایر خواست هنگام بارندگی در مسیر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، به‌ویژه زیر پل‌ها، اتراق نکنند و با توجه به ناپایداری‌های جوی در مناطق کوهستانی، پیش از آغاز یا ادامه مسیر، توصیه‌های ایمنی و وضعیت هوا را جدی بگیرند.

بارش شدید باران و تگرگ در روز جاری، علاوه بر این حادثه، موجب شکستن شیشه برخی منازل و خسارت به مزارع کشاورزی در دزفول نیز شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس