رئيس جمهور نبود بنگاه هاي کوچک چند نفره را از خلاء هاي اقتصادي امروز دانست و خطاب به مسئولان وزارت تعاون گفت: تعاوني هاي کوچک ايجاد کنيد.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزي خبر، احمدي نژاد در مراسم افتتاحيه صندوق ضمانت توسعه تعاون که همزمان با نخستين سالروز تاسيس بانک توسعه تعاون برگزار شد؛ کمک به اشتغال را از گام هاي بلند در جهت تحقق عدالت برشمرد و گفت: بسياري از حرفه ها امروز در حال از بين رفتن است و علت آن اين است که کسي از آنها حمايت نمي کند.

رئيس جمهور با ابراز خرسندي از تاسيس بانک توسعه تعاون و تثبيت جايگاه آن گفت: دولت باز هم در نزد اين بانک سپرده گذاري مي کند و از منابع صندوق توسعه ملي که لايحه آن به مجلس ارسال شده است در بانک تعاون نيز سرمايه گذاري خواهد کرد.

وي همچنين از حمايت دولت از آموزش بخش تعاوني ها خبر داد و افزود:‌ براي اين منظور بودجه اختصاص مي دهيم.

رئيس جمهور در ادامه صندوق حمايت تعاون را ضامن بخش تعاون خواند و گفت:‌ اين به اين معنا نيست که ساير بخش ها خود را از دايره تعاون خارج کنند؛ اين صندوق بخش مکمل و حامي اختصاصي بخش تعاون است.

احمدي نژاد با بيان اينکه اکنون حلقه هاي بخش تعاون تکميل شده است ، گفت : در بخش فرهنگي کار چنداني نشده است و چقدر خوب است علما در سراسر ايران در جلسات ارشادي خود چند جمله اي در اين زمينه بگويند.

وي از رسانه ها نيز خواست در ترويج بخش تعاون همکاري کنند.

رئيس جمهور ادامه داد : تا 5 سال گذشته بخش تعاون سهم 5 درصدي در اقتصاد کشور داشت و اين سهم اکنون به حدود 9 درصد رسيده است و اينکه در چند سال آينده به رقم 25 درصد برسيم محال نيست.

آقاي احمدي نژاد انديشه هاي خوب ، مديريت خوب و همت بلند مديران بخش تعاون را لازمه جهش به سوي دستيبابي به سهم 25 درصدي بخش تعاون در اقتصاد کشور دانست و افزود: بايد جريان معکوس مهاجرت را در کشور شکل بدهيم چرا که حضور 30 ميليون نفر از هموطنانمان در شهرهاي بالاي 200 هزار نفر موجب کاهش مولد بودن و افزايش هزينه هاي ملي مي شود.

رئيس جمهور در بخش ديگري از سخنانش توزيع مناسب جمعيت را از ارکان امنيت ملي دانست و گفت: يکي از دغدغه هاي من اين است که مردم آپارتمان نشين شده اند و آرزوي من اين است که روزي مردم در خانه هاي ويلايي زندگي کنند.

وي خطاب به کارکنان و مسئولان بخش تعاون کشور تاکيد کرد:‌ کار شما يک کار انقلابي است که ابعاد گسترده اي را در بر مي گيرد شما خودتان بايد به دنبال کار برويد ما به توانمندي هاي ملت ايران و استعداد ايراني و بالاتر از آن به لطف خدا باور داريم و بايد بتوانيم در سه يا چهار سال آينده نرخ بيکاري را به 4 تا 3 درصد کاهش بدهيم.

رئيس جمهور گفت:‌ ساختن ايران برپايه کار و توليد است و براساس قانون اساسي و آموزه هاي ديني و منطق مديريت کشور همه نيروي انساني بايد بتواند فرصت کار و توليد و خدمت رساني داشته باشد.

آقاي احمدي نژاد در بحث استعدادهاي کشور، مردم را به سه دسته تقسيم کرد و افزود:‌ يک عده کساني هستند که استعداد و توانايي شکوفايي را دارند و به کمک ديگران هم نياز ندارند ما اميدواريم روزي به نقطه اي برسيم که ملت ايران چنين شرايطي داشته باشند.

به گفته رئيس جمهور دسته دوم کساني هستند که استعداد و توانايي ايجاد کار و توليد و خدمت را دارند اما بايد از جايي کمک و تسهيلات دريافت کنند.

آقاي احمدي نژاد دسته سوم را کساني اعلام کرد که استعداد شکوفايي دارند اما امکانات و وثيقه لازم را براي کار ندارند؛ که اين گروه در سلسله مراتب حمايت دولت در اولويت قرار دارند.

رئيس جمهور افزود:‌ از منظر به فعليت رسيدن توانمندي ها نيز مردم به سه قسم تقسيم مي شوند اينها مشکل مالي ندارند بلکه از بعد تربيتي و آموزشي بايد حمايت شوند.

آقاي احمدي نژاد اضافه کرد: دسته اول اين گروه کساني هستند که توانايي يادگيري کار را دارند ، مي توانند آموزش ببينند، سازماندهي کنند و شرکت و موسسات تاسيس و خودشان استعداد خود را شکوفا کنند.

به گفته رئيس جمهور دسته دوم کساني هستند که مي توانند سازماندهي کنند اما نمي توانندکار را ياد بگيرند که بايد به اين گروه آموزش داد.

دسته سوم هم از ديدگاه رئيس جمهور کساني هستند که هم بايد سازماندهي شوند و هم بايد آموزش ببينند اين گروه بايد همه راهکارها و نظام اداري را ياد بگيرد و همچنين کار را به آنان آموزش داد که در سلسه مراتب پشتيباني دولت نيز اين گروه در اولويت قرار دارد.

رئيس جمهور با بيان اينکه ‌بخش مهم عدالت اجتماعي به اقتصاد مربوط مي شود ، گفت:

عدالت اقتصادي زمينه عمومي شکوفايي استعدادها است و اگر فاصله ها زياد و تبعيض باشد، استعدادها شکوفا نمي شود.

احمدي نژاد با تاکيد بر اينکه توزيع عادلانه مناسب فرصت ها زمينه شکوفايي استعدادها را فراهم مي آورد ، افزود: اگر فرصت ها خوب توزيع نشود يعني عده اي فرصت در اختيار داشته باشند و عده اي هم فرصت در اختيارشان نباشد استعدادها شکوفا نخواهد شد.

رئيس جمهور افزود: به تعبير خودماني اين يعني؛ با هم زندگي کنيم يار هم باشيم و دست هم را بگيريم يعني اينکه شيريني تلاش کردن و ثمره آن را در اختيار ديگران قرار دادن را بچشيم و اين يک فرهنگ است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس