سپاه پاسداران: حملات از سر استیصال دشمن، قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند

روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد:پادگان تفنگداران آمریکایی در اردن موسوم به کمپ تبتین هدف موشک های بالستیک قرار گرفت.

به گزارش مشرق، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد:

بسم الله قاصم الجبارین

قَاتِلُوهُمْ یُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَیْدِیکُمْ وَیُخْزِهِمْ وَیَنْصُرْکُمْ عَلَیْهِمْ وَیَشْفِ صُدُورَ قَوْمٍ مُؤْمِنِینَ

ملت قهرمان و بپاخاسته ایران اسلامی،

ارتش تروریستی و شکست خورده آمریکا، عاجز از رویارویی مستقیم با رزمندگان اسلام با حمله وحشیانه به یک منزل مسکونی در سیریک، محل مجلس عقد دو جوان پاک را به خاک و خون کشیده و با به شهادت رساندن و مجروح کردن نزدیک به پنجاه نفر از مردم عزیزمان خاطره وحشیگری مدرسه میناب و ورزشگاه لامرد را زنده کرد.

رژیم کودک‌کش آمریکا در این حمله جنایتکارانه یک بار دیگر با به شهادت رساندن چندین نفر از جمله یک کودک، عمق کینه‌توزی و دشمنی خود با مردم ایران را آشکار کرد.

در پاسخ به این شرارت سبعانه، رزمندگان دلیر نیروی هوافضای سپاه در موج دوم عملیات تنبیه متجاوز "با رمز مقدس یا رسول الله (ص)" با حمله سنگین موشک های بالستیک به پادگان تفنگداران آمریکایی در اردن موسوم به کمپ تیتین، واقع در سواحل خلیج عقبه، تعداد زیادی از نیروهای آمریکایی را به درک واصل کرده و چند تاسیسات مهم و بالگردهای هجومی دشمن را منهدم نمودند.

عملیات انتقامی نیروهای اسلام ادامه دارد.

و ما الانصر الا من عند الله العزیز الحکیم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۰:۴۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    3 0
    مرگ بر شیطان بزرگ آمریکای جنایتکار .
  • IR ۰۰:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    4 0
    امشب به یاری خدا درس خوبی به امارات دهید
  • IR ۰۰:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    3 0
    مرگ بر آمریکا
  • IR ۰۱:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    2 0
    اصلا اجازه ندهید رفتار تحقیرآمیزی که این موجودات کثیف در افغاتستان بر سر مردم مظلوم آنجا آوردند؛ اینجا نیز همان کنند! صدبرابر آن را جبران کنید؛ پشیمان کننده تر! وادارشان کنید صدها هزار بار عمل شان را از ترس واکنش ما، محاسبه کنند. در رابطه با جنایت جنگی آنها سخت گیر و سریع باشید.
  • IR ۰۲:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    4 0
    لطفا فرصت اجساد سربازان را جمع کنند . هر از گاهی این پادگان را بزنید
  • IR ۰۵:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    2 0
    به‌به به‌به 🖐️
  • IR ۰۵:۵۱ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    0 0
    چرا ارتش ساکت نشسته است باید به امارات درسی فراموش نشدنی بدهیم
  • IR ۰۸:۳۵ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    2 0
    خیلی دوست دارم تعدادی که ازاین یانکیهای حروم زاده سقط شدندبالای۲۰۰تاباشه آنهم فقط بایک تیر موشک خیبرشکن این تعدادسقط وبه هلاکت رسیده باشند،ممنونیم ازنیروهای مسلح کشورمون،ازاین به بعدفقط(حمله پیش‌دستانه)توسط جمهوری اسلامی ایران بایددردستورکارباشه وارتقاءتصاعدی جنگ افزار های تهاجمی جدیدوپیشرفته به قول شمانظامی هااز نوع(معادله ساز)کاملاناشناخته وغیرقابل پیش بینی توسط دشمنان
  • IR ۱۱:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    1 0
    الحمد الله رب العالمین
  • IR ۱۶:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۱
    1 0
    عمو ترامپ مارو دوست داره . به خاط ما مردمه که داره عروسی میزنه . داره مدرسه میزنه . چون مارو دوست داره اگه موقعیتش پیش بیاد، داعش رو بالا سر ناموسمون هم میاره . بعضیا نمیفهمن . باید برای عمو ترامپ از همه چی بگذریم حتی بچه هامون،ناموس و کشورمون . در ضمن من اصلا بخاطر تماشای شبکه ماهواره شست و شو مغزی نشدم !!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس