کد خبر 1833442
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۵۶
دکتر قالیباف عازم بغداد شد

رئیس مجلس به منظور دیدار با مقامات ارشد عراق و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی عازم بغداد شد.

به گزارش مشرق، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، دقایقی قبل در صبح امروز(چهارشنبه، ۲۸ مرداد ۱۴۰۵) با هدف گفت‌وگو درباره تحولات منطقه، تقویت همکاری‌های راهبردی تهران و بغداد و بررسی راهکارهای مشترک برای کمک به برقراری ثبات و امنیت در غرب آسیا، در رأس یک هیأت بلندپایه پارلمانی، تهران را به مقصد بغداد، پایتخت عراق ترک کرد.

دیدار با مقامات ارشد عراقی و چهره‌های عالی‌رتبه این کشور و گفت‌وگو درباره ارتقای روابط دوجانبه، امنیت مرزها، مبارزه با تروریسم، توسعه همکاری‌های اقتصادی و اجرای توافق‌های مشترک از جمله برنامه‌های رئیس قوه مقننه در سفر به این کشور است

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • بنده خدا IR ۱۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۲۸
    0 0
    کاش سایه جنگ را از سر مردم برمی داشتید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس