کد خبر 183060
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۴

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: غذاهای بومی و سنتی یک ارزش و فرهنگ است و به دلیل کیفیت بهتر و قیمت مناسب می‌تواند جایگزین مناسبی برای فست فود باشد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، رضا سعیدی افزود: به دختران خود روش طبخ غذاهای سنتی و بومی را آموزش دهیم، چرا که آشنا شدن کودکان، نوجوانان و دانش آموزان با غذاها و میان وعده‌های سالم موجب زمینه‌سازی سلامت آیندگان و آشناسازی آنان با فرهنگ و سنت‌های گذشتگان‌مان است.

وی به سلامت تغذیه با ترویج الگوها بومی و سنتی اشاره کرد و افزود: ارتقای آموزه‌های تغذیه‌ای مناسب اسلامی و ایرانی می‌تواند باعث تقویت همکاری‌های بین بخشی در جهت ارتقای فرهنگ مصرف غذاهای بومی و سنتی شود.

سعیدی افزود: نیاکان ما با ترکیب مناسب مواد غذایی علاوه بر تهیه غذاهای خوش طعم، نیاز بدن به مواد غذایی مورد نیاز را تامین می‌کردند و هر چند رنگ و طعم غذای کنسرو شده شاید طبیعی به نظر آید اما مسلما از نظر غذایی و سلامتی، کیفیت مواد غذایی چند ماه مانده با مواد غذایی تازه قابل مقایسه نیست.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: غذاهای بومی هر سرزمینی براساس ذائقه محلی و با هدف سلامت بیشتر جامعه، طی قرون تکامل یافته و به این دلیل از ترکیب غذایی برخوردار است که سال‌ها تجربه شده و تاثیرات سلامتی آن مشاهده شده است و غذای بومی و سنتی هر منطقه به دلیل سازگاری با محیط و سبک زندگی مردم آن منطقه، قیمت مناسب و در دسترس بودن می‌تواند جایگزین مناسب برای غذاهای فاقد ارزش غذایی مناسب باشد.

سعیدی اضافه کرد: ترکیب غلات و حبوبات، لبنیات با غلات، لبنیات با حبوبات، مغزها و دانه‌ها با حبوبات و سبزیجات در غذاهای سنتی علاوه بر مزه‌های فوق‌العاده و بدون نیاز به گوشت ترکیب کاملی از پروتیئن برای بدن را فراهم می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس