کد خبر 1830472
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۵:۵۵
رویترز: آمریکا تقریبا تمام موشک‌های دقیق خود را در جنگ مصرف کرده است

خبرگزاری رویترز گزارش داد که ایالات متحده آمریکا در جریان تجاوزات خود علیه ایران، تقریبا تمام موشک‌های دوربرد دقیق خود را مصرف کرده است.

به گزارش مشرق، این رسانه امروز سه‌شنبه در گزارشی عنوان کرد که ارتش ایالات متحده بخش عمده‌ای از ذخایر موشک‌های دوربرد بسیار دقیق خود را در طول جنگ پنج ماهه با ایران استفاده کرده است که این امر نگرانی‌هایی را در مورد آمادگی ارتش برای درگیری‌های آینده ایجاد می‌کند.

به نوشته رویترز، این موشک‌ها به طور عمده سلاح‌های سطح به سطح ارتش آمریکا هستند که با نام سامانه‌ موشکی تاکتیکی ارتش (ATACMS) و موشک ضربتی دقیق (PrSM) شناخته می‌شوند. به گفته دو منبع، ایالات متحده «تقریبا همه» این سلاح‌ها را مصرف کرده است.

رویترز مهمات دوربرد را بخش مهمی از زرادخانه ارتش آمریکا توصیف کرد و نوشت آنها امکان حملات دقیق از فاصله ایمن را فراهم می‌کنند.

این رسانه افزود: سامانه‌های موشکی تاکتیکی ارتش آمریکا نقش کلیدی در جنگ اوکراین ایفا کرده‌اند و به نیروهای این کشور اجازه داده‌اند تا به اهدافی در داخل روسیه حمله کنند. موشک‌های ضربتی دقیق نسل جدیدتر و پیشرفته‌تری است که جایگزین ATACMS خواهد شد که برد کوتاه‌تری دارند.

رویترز به نقل از تحلیلگران عنوان کرد که چنین سلاح‌هایی که هر کدام بیش از ۱ میلیون دلار قیمت دارند، در هرگونه درگیری احتمالی با چین نیز مهم خواهند بود.

سه فرد آگاه از این موضوع در گفت و گو با رویترز ابراز نگرانی کردند: کاهش ذخایر موشکی می‌تواند توانایی ایالات متحده در بازدارندگی در برابر دشمنان، از جمله روسیه و چین را محدود کند.

یک منبع دیگر به رویترز گفت: در حالی که فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) تقریبا موشک‌های زمینی خود را به پایان رسانده، توانسته است از ذخایر نظامی ایالات متحده در سایر نقاط جهان بارگیری کند.

کاخ سفید در پاسخ به درخواست اظهار نظر در مورد داده‌های ذخایر، بیانیه‌ای از سوی دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا منتشر کرد و مدعی شد ایالات متحده «بسیار بیشتر از هر کس دیگری در جهان» و بسیار بیشتر از نیازش، مهمات دارد.

ترامپ ادعا کرد: شرکت‌های دفاعی ما در حال حاضر، علاوه بر گسترش کارخانه‌ها و تجهیزات خود در سطوح بی‌سابقه، مهمات بیشتری نسبت به گذشته تولید می‌کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • اورانیوم خالص IR ۱۶:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
    5 1
    باید هرچه سریعتر به بمب اتم برسیم ..... نباید با مماشات در مقابل این کودک کشان زمانه دست بسته بمانیم .......
    • IR ۲۳:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
      1 2
      اون خودش ۵ هزارتا بمب اتم داره
  • IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
    6 4
    توان صنعتی آمریکا به قدری هست که میتونه در عرض یکسال ظرفیت تولید را چندین برابر کنه، این خبر ها صرفا مصرف داخلی برای آمریکا دارند و نباید ملاک برنامه ریزی های ما قرار بگیرند.
    • IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
      1 3
      چطور ممکنه موشک امریکا تموم بشه ولی مال ما تموم نشه ؟؟؟ مردم باسواد شده اند و همه چیو میدونن
    • IR ۰۱:۱۵ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴
      0 0
      نکشیمون باسواد! سوادتون رو از اینترنشنال کسب میکنید؟! تولید روزانه موشک در ایران با سرعت و تعداد بالا انجام میشه علاوه بر موشک هایی که قبلا در انبار بودن. درضمن هزینه تولید و ساخت موشک در ایران ارزان هست ولی مال امریکا گران قیمت هست و خط تولید هم کند هست. حداقل 2 سال طول میشه ذخایرشون رو به قبل از جنگ برگردونن
    • IR ۰۹:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴
      0 0
      جناب 19:07 برای اینکه ما فکر این روزها را کرده بودیم و موشک های ما نسبت به آمریکا بسیار ارزان قیمت تر است ولی موشک های آن ها توسط شرکت های خصوصی ساخته می شود که به فکر جیب خود هستند
  • IR ۱۶:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
    5 2
    یعنی الان دیگه وقتشه بریم واشنگتن اون سگ زرد را بگیریم بیاریم اینجا برای قصاص
    • IR ۱۹:۰۷ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
      1 2
      توی خواب و توهم بله میتونی
    • IR ۱۹:۰۸ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
      1 2
      معلومه که میتونی فقط چند گرم بیشتر باید بزنی
    • IR ۲۲:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
      0 2
      تا برسی به واشنگتن اون از مرگ طبیعی مرده. به خودت زحمت نده
  • IR ۲۲:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
    2 2
    به این جفنگیات گوش ندین آمریکا دو ماهه همه ی ذخایرش رو پر میکنه
    • IR ۰۱:۲۱ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴
      0 0
      خودشون میگن 2 سال طول میکشه اونوقت تو میگی دو ماه؟!! نکنه جفنگیات ترامپ و هگست رو باور میکنی!!
  • IR ۲۳:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۳
    1 0
    و چه سودی شرکتهای اسلحه سازی از این جنگ بردند، سفارشات اضافی ، افزایش ظرفیت تولید و پاداش تحویل فوری مهمات.
  • عجب US ۱۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴
    0 0
    ایران گرفتار مزدور ها نباشه از فرصت پیش امده می توان استفاده کرد طوری که بندر عباس به مرکز خرید نفت و گاز تبدیل شود. کشور ها باید بیایند بندر عباس نفت و گاز خرید کنند پولش را بپردازند 3 ماه بعد دریافت کنند. تمام.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس