کد خبر 1821796
تاریخ انتشار: ۷ تیر ۱۴۰۵ - ۱۸:۲۳
آغاز پروازهای تهران-دبی-تهران از دوشنبه

مدیرعامل شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی از فعال شدن مجدد مسیر هوایی تهران-دبی-تهران و انجام پروازها در این مسیر از فردا (دوشنبه) خبر داد.

به گزارش مشرق از شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره)، رامین کاشف‌آذر اظهار داشت: در راستای تسهیل تردد مسافران و تقویت ارتباطات هوایی در مسیرهای پرتردد، اقدامات لازم برای بازگشایی مجدد مسیر تهران-دبی در شهر فرودگاهی امام خمینی(ره) انجام شد و این مسیر از تاریخ جاری مجدداً فعال گردید.

وی در ادامه، برنامه پروازی این مسیر را به شرح زیر اعلام کرد:

شرکت هواپیمایی سپهران: روزهای دوشنبه ساعت ۱۰:۴۵
شرکت هواپیمایی وارش: روزهای سه شنبه ساعت ۱۹:۰۰
شرکت هواپیمایی سپهران: روزهای چهارشنبه ساعت ۱۹:۰۰


کاشف آذر گفت: نخستین پرواز این مسیر فردا (دوشنبه، ۸ تیرماه ۱۴۰۵) از ترمینال شماره یک شهر فرودگاهی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این مجموعه در تلاش است تا با فراهم‌سازی زیرساخت‌های لازم و هماهنگی با شرکت‌های هواپیمایی، کیفیت خدمات‌رسانی به مسافران را در همه مسیرهای فعال افزایش دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۱:۵۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷
    0 1
    درهای امارات به روی ایران بسته‌ست.
  • IR ۲۳:۲۲ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۷
    0 0
    کاش بخاطر امنیت جون مسافران فعلا صبر می کردید تا اوضاع آروم‌ تربشه اتفاق تلخی نیفته!؟پروازهای خارجیه
  • IR ۰۶:۴۳ - ۱۴۰۵/۰۴/۰۸
    0 0
    این همان امارات اسراییل دوم مگه نبود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس