رئیس اطلاعات ترکیه: مذاکرات دشواری بین آمریکا و ایران در پیش است

رئیس سرویس اطلاعات آمریکا خواستار برخورد محتاطانه با توافق اعلام شده بین واشنگتن و تهران شد و گفت که دو طرف مذاکرات دشواری در خصوص مسائل اساسی پیش رو دارند. 

به گزارش مشرق به نقل از روزنامه زمان ترکیه، ابراهیم کالین رئیس سرویس اطلاعات ترکیه در واکنش به تفاهم امضا شده میان ایران و آمریکا اعلام کرد که توافقی که بین آمریکا و ایران منعقد خواهد شد، با مذاکرات دشواری همراه خواهد بود.

کالین گفت که ترکیه از توافق اعلام شده بین واشنگتن و تهران استقبال می‌کند، اما بر لزوم برخورد محتاطانه با آن تأکید دارد و اعلام می کند که مرحله بعدی شاهد مذاکرات دشواری در مورد مسائل اساسی خواهد بود.

کالین توضیح داد که اخبار مربوط به دستیابی به توافق با ابراز خرسندی مواجه شد، اما مسئله هنوز به پایان نرسیده است. او گفت که دوره آینده پر از مذاکرات پیچیده خواهد بود که به مسائل اساسی و مورد اختلاف بین دو طرف خواهد پرداخت.

وی ضمن قدردانی از کشورهایی که در روند مذاکرات نقش داشته‌اند از جمله پاکستان و قطر، تصریح کرده که این توافق می‌تواند گام مهمی در جهت دستیابی به صلح پایدار در منطقه باشد. وی همچنین ابراز امیدواری کرد که مرحله بعدی به تقویت ثبات و برقراری صلح پایدار در خاورمیانه کمک کند.

رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه نیز دیروز ابراز داشت که منطقه پس از اعلام توافق بین آمریکا و ایران پس از ماه‌ها تنش، «نفس راحتی کشید». وی تأکید کرد که این «جنگ بیهوده» سرانجام به پایان رسید.

هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه نیز در تماس تلفنی با عباس عراقچی همتای ایرانی خود، بر لزوم احتیاط در برابر هرگونه تحریک با هدف ناکام گذاشتن توافق تأکید و خاطرنشان کرد که ترکیه به مشارکت خود در تقویت صلح، آرامش و ثبات در منطقه ادامه خواهد داد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 6
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۳:۰۱ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۶
    3 1
    تا مردم امریکا ستونهای متراکم دود تا بوی گوشت سوخته و قطعه قطعه گوشت و استخوان آدم تا غبار غلیظ آوار تا شعله های مهیب آتش تا خرده های شیشه و سنگ تا خودروهای مچاله شده و ضجه زنان و کودکان و نعره مردان را در نیویورک و واشنگتن و لوس آنجلس و دالاس و دیگر شهرهای امریکا نبینند و نشنوند دولت و ارتش تروریست امریکا دست از جنایت بر نخواهد داشت ! مردم امریکا عادت کردند این صحنه ها را در تلویزیون ببیند و ککشان نگزد و مرگ را برای همسایه خوش بپندارند ! بنابراین باید سرشان آورد تا دست از جنایت بر دارند.
  • IR ۱۳:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۶
    1 4
    خطر بیخ گوش تمام مسلمانان هست آن وقتی که ایران هشدار می داد که دشمن مسلمانان یکیست کسی توجه نمی کرد حالا که عیان شد همه باید با هم متحد باشند انشالله
  • IR ۱۳:۴۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۶
    2 1
    جنگ در راه است اونم نه جنگ منطقه ای که جهانی برای ظهور آماده بشید خداوند هیچ وقت خلف وعده نمیکند .
    • IR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۶
      1 0
      خدای هیچ کجای قران درباره ظهور چیزی نگفته
  • IR ۰۰:۲۴ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۷
    0 1
    امریکا در این مقطع در تلاش است ضمن محاصره دریایی ایران و ضمن نابودی حزب الله و تبدیل جنوب سوریه به اتوبان کمک نظامی به کردها از کردها به عنوان نیروی زمینی علیه ایران استفاده کند خصوصا که برتری هوای هم با آمریکا و اسرائیل است و ایران نباید حزب الله را رها کند چون حزب الله در نقش نیروی زمینی ایران است و باید توسط ایران پشتیبانی هوایی شود آتش بس بدون لبنان تجزیه ایران است
  • IR ۰۰:۲۹ - ۱۴۰۵/۰۳/۲۷
    0 1
    کردها با جمعیت 40 میلیونی که 20 میلیون آن در ترکیه زندگی می کنند و پتانیسل بالا متاسفانه قبلا تصور می شد تهدیدی برای ترکها هستند اما الان دیده می شود که یک تهدید بزرگ برای ایران بوده اند و در آستی مار پرورش داده ایم همانند قبرس و یونان و هند ایران فاقد سیاست عمل کرده است و مرتب کردهای تجزیه طلب را با باز گذاشتن مرزهای غربی تقویت کرده است همه انهایی که در اربیل پایگاه ساخته اند با پول تجارت غیرقانونی با ایران این پایگاههای نظامی را ساخته اند و یا امارات با پول ایران چاق شد و حالا برای ایران و منطقه شاخ و شونه می کشد باید تا مرزهای غربی اتوبان حرکت به سمت تهران نشده کاملا مسدود شود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس