کد خبر 181707
تاریخ انتشار: ۸ دی ۱۳۹۱ - ۰۸:۵۵

فرودگاه اهواز با توجه به پیدا شدن حوضچه‌ نفتی در زیر باند فرودگاه‌ در مکانی دیگر احداث می شود.

به گزارش مشرق به نقل از واحد مرکزی خبر، مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور گفت: از آنجا که زیر باند فرودگاه فعلی اهواز حوضچه‌های نفت وجود دارد ، شرکت نفت قصد دارد  فرودگاه  اهواز را بخرد  بنابراین باید فرودگاه به مکانی دیگر انتقال یابد.

محمود رسولی‌نژاد افزود: جابجایی فرودگاه فعلی اهواز به مکان دیگر مصوبه هیات دولت است و باید این کار انجام شود.

وی گفت : فرودگاه اهواز از پرتردد ترین فرودگاه‌های کشور است که به توسعه نیاز دارد  ، اما فرودگاه فعلی فضایی برای توسعه ندارد  و  ناگزیر به انتقال آن هستیم.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور اظهار کرد: محل فرودگاه جدید 15 کیلومتر بیرون از شهر اهواز و در اتوبان خلیج فارس خواهد بود.

رسولی‌نژاد ادامه داد: تا زمان ساخت و بهره‌برداری از فرودگاه جدید اهواز از امکانات فرودگاه فعلی استفاده بهینه خواهیم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس