کد خبر 1815337
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۹:۵۳
نظامی انگلیسی در شمال عراق کشته شد

وزارت دفاع انگلیس اعلام کرد که یک نظامی ارتش این کشور در جریان یک حادثه آموزشی در شمال عراق کشته شده است.

به گزارش مشرق، وزارت دفاع انگلیس روز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که این نظامی دیروز (یکشنبه) در شمال عراق کشته شده است. جزئیات بیشتری درباره هویت فرد کشته‌شده، یگان محل خدمت، محل دقیق حادثه و چگونگی وقوع آن منتشر نشده است.

بر اساس گزارش رسانه‌های انگلیسی، این نظامی در جریان یک حادثه آموزشی در شمال عراق جان باخته و مقام‌های انگلیسی تاکنون نشانه‌ای از ارتباط این حادثه با درگیری یا حمله مسلحانه اعلام نکرده‌اند. وزارت دفاع انگلیس نیز در بیانیه اولیه خود تنها از «حادثه آموزشی» سخن گفته و از انتشار جزئیات بیشتر خودداری کرده است.

دولت انگلیس پیش‌تر اعلام کرده بود که نیروهای این کشور در قالب عملیات شیدر در آموزش نیروهای عراقی و نیروهای پیشمرگه کرد مشارکت داشته‌اند. بر اساس اطلاعات منتشر شده از سوی منابع پارلمانی انگلیس، مأموریت نظامی لندن در عراق پس از سال ۲۰۱۴ با تمرکز بر آموزش و پشتیبانی از نیروهای محلی دنبال شده است.

وزارت دفاع انگلیس هنوز اعلام نکرده است که آیا تحقیقات رسمی درباره این حادثه آغاز شده یا خیر. در ساختار نظامی انگلیس، حوادث منجر به مرگ یا آسیب جدی نیروهای نظامی معمولاً می‌تواند در چارچوب روندهای تحقیقاتی وزارت دفاع و نهادهای ایمنی دفاعی بررسی شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۰۶:۲۳ - ۱۴۰۵/۰۳/۱۲
    0 0
    امریکا در این مقطع در تلاش است ضمن محاصره دریایی ایران ونابودی ذخایر دلاری ایران ضمن نابودی حزب الله و تبدیل جنوب سوریه به اتوبان کمک به کردها از کردها به عنوان نیروی زمینی علیه ایران استفاده کند خصوصا که برتری هوای هم با آمریکا و اسرائیل است و ایران نباید حزب الله را رها کند چون حزب الله در نقش نیروی زمینی ایران است و باید توسط ایران پشتیبانی هوایی شود آتش بس بدون لبنان نابودی ایران است

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس