یک منبع نظامی: حمله پهپادی اخیر به امارات از ناحیه اسرائیل بوده است

یک منبع نظامی اعلام کرد: حمله پهپادی اخیر به امارات از ناحیه اسرائیل بوده است.

به گزارش مشرق، دو روز پیش (۲۷ اردیبهشت، ۱۷ می) وزارت دفاع امارات در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که "سامانه‌های پدافند هوایی این کشور سه پهپاد را که از سمت مرزهای غربی وارد حریم امارات شده بودند، رهگیری کردند".

این وزارت خانه اماراتی همچنین نوشت که "۲ پهپاد با موفقیت رهگیری و منهدم شدند، اما پهپاد سوم به یک مولد برق در خارج از محدوده داخلی نیروگاه هسته‌ای براکه در منطقه الظفره اصابت کرد".

وزارت دفاع امارات برای اولین بار طی چند هفته گذشته، ننوشت که این پهپادها از ناحیه ایران وارد این کشور شده‌اند؛ اگرچه ادعاهای پیشین آنها نیز توسط نیروهای مسلح ایران تایید نشد.

با این حال، یک منبع آگاه نظامی گفت که این حمله پهپادی به امارات توسط اسرائیلی‌ها انجام شده است و رژیم صهیونی تلاش می‌کند امارات را به نقش‌آفرینی منفی بیشتر در منطقه، علیه ایران و سایر کشورهای جهان اسلام تحریک کند.

این منبع آگاه خاطرنشان کرد: امارات شرارت‌های مختلفی طی این سه ماه اخیر داشته است، با این حال ایران اقداماتی که علیه این شیخ‌نشین انجام شده، اعلام کرده است. اما برخی از این حملات نیز به امارات توسط رژیم صهیونیستی صورت گرفته است.

وی تاکید کرد: امارات باید بیش از گذشته متوجه شده باشد که دوستی با رژیم کودک‌کش اسرائیل، نه تنها امنیت یا اقتصاد برای او به ارمغان نمی‌آورد، بلکه هم امنیت، هم اقتصاد و هم اعتبار این کشور را به طور کامل مخدوش می‌کند. لذا امارات قاعدتاً باید به این نتیجه رسیده باشد که باید در سیاست خود تجدید نظر کند.

این منبع نظامی تصریح کرد: ایران با هیچکدام از کشورهای منطقه سر دشمنی ندارد؛ بلکه معتقد است که کشورهای منطقه باید امنیت این منطقه راهبردی از جهان را تامین و از منابع سرشار خود برای رفاه مردمشان استفاده کنند.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۸:۳۲ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    1 0
    کار حوثی های یمن بوده. درضمن سکوت کردن بهتر از انکار کردن هست
  • دادن فرصت طلایی = شروع جنگ IR ۱۹:۱۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    0 2
    آمریکا برای شروع مجدد جنگ، منتظر یک لحظه طلایی است. این لحظه طلایی میتواند با اجتماع مقامات عالی نظام در یک محل با ارزیابی غلط از عادی شدن اوضاع یا تلاش برای عادی جلوه دادن اوضاع برای جامعه و با توجیهاتی مثل خطرپذیر بودن مسئولان، «شهادت طلبی» و «پیوستن به یاران شهید» در اختیار دشمن قرار گیرد. این تیپ ضربات متأسفانه در دو سال اخیر تبدیل به رویه شده و در ترکیب با ابزار جنگ، شاید نتایج نامطلوبی برای کشور به دنبال داشته باشد. // افزایش احتمال بروز اعتراضات در نتیجه فشارهای اقتصادی و فعالیت احتکارگران. دشمن اگر در جریان اعتراضات موفق به تزریق موفق عوامل مسلح به اعتراضات شود گزینه طلایی خود را برای اثربخش کردن حملات نظامی، به دست خواهد آورد. // و گزینه سوم با احتمال پایین برای وقوع، شبه کودتا و ارتباط گیری کودتاچیان با دشمن آمریکایی و اسرائیل است تا به زعم خود هم قدرت را به قبضه ی خود در آورند و هم اینکه بدون جنگ، مشکلات با آمریکا را حل کنند. ولی به هر حال حمله مجدد نه تحت فشار اقتصادی و نه با اهداف هسته ای و نظامی، بلکه در ادامه یکی از سه گزینه بالا انجام
  • ناشناس IR ۱۹:۲۰ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    2 0
    خوب این منبع نظامی از کدام کشوره که این ادعا رو کرده نکنه ایرانیه
  • سپهر IR ۲۰:۴۵ - ۱۴۰۵/۰۲/۲۹
    0 1
    منهم نظرم همینه ، خباثت و رذالت توی ژن جهودهاست بی شرف ها خیلی پیچیده عمل میکنند هر چی خباثت و خیانت و پلشتی در دنیا هست زیر سر دو کشور انگلیس و اسرائیله

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس