کد خبر 1797580
تاریخ انتشار: ۴ فروردین ۱۴۰۵ - ۲۱:۴۷
آخرین نتایج رسیدگی به اتهامات مالک کافه ساعدی‌نیا

مالک مجموعه رستوران‌ و کافه‌های ساعدی‌نیا همچنان در بازداشت، کلیه اموال وی توقیف و اماکن مرتبط با این مجموعه نیز پلمب است.

به گزارش مشرق، طی روزهای گذشته تصاویری از فعالیت یک کافه در نوشهر منتشر و برخی صفحات فضای مجازی نیز مدعی « فعالیت کافه ساعدی‌نیا» بدون اسم و تابلو ساعدی‌نیا شدند.

پیگیری‌ها از منابع مطلع حاکیست کافه فوق ارتباطی به مجموعه ساعدی‌نیا نداشته و صرفا در محل قبلیِ تحت اجاره کافه‌های ساعدی‌نیا فعالیت‌ خود را در همان صنف و با مالکیت فرد دیگری آغاز کرده است و ارتباطی با ساعدی‌نیا ندارد.

همچنین،‌ مالک مجموعه رستوران‌ و کافه‌های ساعدی‌نیا {علیرغم انتشار نامه برائت و پشیمانی از اقدامات خود} همچنان در بازداشت، کلیه اموال وی توقیف و اماکن مرتبط با این مجموعه نیز پلمب است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 9
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۲۲:۰۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    11 4
    اعدام کنید
  • IR ۲۲:۱۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    3 2
    باشه شما راست می گید یکی دیگه هست.
  • حامد IR ۲۲:۲۵ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    5 2
    بسیار عالی امیدوارم ادامه دار باشه
  • IR ۲۲:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    12 3
    هزینه وطن فروشی باید گرون در بیاد وگرنه ادم زیاده برای وطن فروشی
  • IR ۲۲:۳۳ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    9 2
    توقیف اموال خائنین به وطن؛ حمید فرخ نژاد، احسان کرمی، مهناز افشار، اشکان خطیبی و مزدک میرزایی فراموش نشوند. علی دایی، سردار آزمون و... هم زیر ذره‌بین باشند.
  • IR ۲۳:۴۸ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۴
    8 3
    اموال باید مصادره شود نه فقط توقیف خودش هم باید تا حالا اعدام می شد نه بخور بخواب مفت!
  • IR ۰۰:۱۹ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    9 2
    به امثال اینها و سلبریتی های خائن چه داخل و چه خارج رحم نکنید
  • IR ۰۱:۰۲ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    3 1
    بقیه را هم که بسته بودن بگیرین
  • حسن IR ۱۳:۳۴ - ۱۴۰۵/۰۱/۰۵
    0 0
    مگه چه گناهی کرده؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس