کد خبر 1795865
تاریخ انتشار: ۲۸ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۲
جایگزین عربستانی تنگه هرمز در تیررس ایران

عربستان می‌خواست با بندر ینبع، بخش اندکی از اثر تنگه هرمز را دور بزند، خطای راهبری آمریکا و اسرائیل در حمله به تاسیسات انرژی ایران، این بندر را هدف مشروع و در تیررس ایران قرار داد.

به گزارش مشرق؛ هنوز یک روز از تیتر رسانه‌های غربی نگذشته است که نوشتند، صادرات نفت عربستان از دریای سرخ از بندر ینبع در ماه مارس رکورد می‌زند.

داده‌های کشتیرانی نشان می‌داد که بارگیری نفت خام عربستان در ماه مارس (ماه جاری میلادی) به ۳.۸ میلیون بشکه در روز خواهد رسید و حتی آرامگو اعلام کرده بود که ظرفیت رسیدن صادرات به ۵ میلیون بشکه در روز هم وجود دارد.

جایگزین عربستانی تنگه هرمز در تیررس ایران

ریاض وعده می‌داد که می‌تواند تا ۷ میلیون بشکه در روز از طریق خط لوله شرق به غرب خود به بندر ینبع ارسال کند و کاهش تولید همسایگانش را به دلیل بسته بودن تنگه هرمز جبران کند.

جایگزین عربستانی تنگه هرمز در تیررس ایران

حالا همین رسانه‌ها نوشته‌اند که بندر ینبع در غربی‌ترین نقطه عربستان در سواحل دریای سرخ هدف موشک‌های ایران قرار گرفته است.

همان بندری که تنها خروجی عربستان برای صادرات نفت خام بود و پالایشگاهی هم در آنجا واقع شده بود هدف حملات ایران قرار گرفته است.

دیروز بخشی از تاسیسات پارس جنوبی توسط آمریکا و اسرائیل هدف حمله قرار گرفت؛ تاسیسات انرژی که ایران پیش‌تر هشدار داده بود در صورت حمله به آنها، همه زیرساخت‌های انرژی در خدمت آمریکا و اسرائیل در منطقه اهداف مشروع ایران خواهند بود.

در همین راستا، سردار دریادار، علی‌رضا تنگسیری، فرمانده نیروی دریایی سپاه اعلام کرد که بانک اهداف ایران به‌روز شده و تاسیسات نفتی مرتبط با آمریکا هم‌ردیف پایگاه‌های آمریکایی است و با قدرت زیر آتش خواهد رفت.

تحلیلگران می‌گویند، بخشی از افزایش امروز قیمت نفت به دلیل از هدف قرار گرفتن این مسیر است که عربستان می‌خواست بخش اندکی از توقف انتقال نفت از تنگه هرمز را جبران کند؛ گزینه‌ای که دیگر در تیررس موشک‌های ایران قرار دارد.

قیمت نفت از زمان حمله به بخشی از تاسیسات پارس جنوبی که ۱۰۳ دلار در هر بشکه تا نوسان ۱۵ دلاری داشته و تا ۱۱۸.۴۷ دلار هم بالا رفته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 14
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۶:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    13 2
    این هم به راحتی توسط حوثی‌های یمن می‌تونه خنثی بشه
    • IR ۰۲:۴۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
      0 0
      چه غلطها حتما باید نابود شود
  • IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    9 2
    با طناب پوسیده خودشان رفتند ته چاه!
  • IR ۱۷:۴۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    8 1
    به نظرم عربستان هم مثل آمریکا توسط یهودیان اداره می شود.
    • IR ۰۷:۴۷ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
      1 0
      بله چون ولیعدش مثل شاه اردن و به اصطلاح رئیس جمهور مصر یهودی است
  • IR ۱۸:۰۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    8 0
    حتما باید نابود بشه خود خط لوله و تاسیسات وونم توسط حوثی ها...
  • IR ۱۸:۵۰ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    3 7
    وارد جنگ انرژی شویم شما بازنده هستید نه آنها
    • IR ۲۳:۵۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
      0 0
      کل دنیا می بازد عزیزم کجای کاری
    • IR ۰۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
      1 0
      چی کار کنیم عباس آقا به نظر شما؟ اونا زدن ما بشنیم نگاه کنیم؟ یه جور میگی انگار اول ما تاسیسات انرژی رو زدیم. چاره ای نیست جز همین برخوردی که انجام شد.
    • IR ۰۰:۴۳ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
      0 0
      وارد جنگ انرژی شویم شما بازنده اید نه آنها؟؟؟مگه تویه خاک بر سر جزوه ایران نیستی که میگی شما بازنده هستی؟؟لابد مزدور فارسی زبان موسادی که خودتو ایرانی نمی ونی و میگی شما بازنده ای نه آنها!!! خاک عالم بر سرت ای بی شرف
    • IR ۰۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
      0 0
      وارد شدیم و برنده هم شدیم ... تو دست چپ و راستتو بلدی نظر میدی ؟!
  • IR ۲۰:۴۲ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۸
    8 0
    خداوند نگهدار رزمندگان اسلام
  • IR ۱۰:۱۵ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
    0 0
    کره شمالی بیکارننشینه واعلام کنه که برای«تفریح» تمامی زیرساختهاوتأسیسات نفتی جمهوری آذربایجان روهدف حمله موشک قاره پیما،قرارداده و به این ترتیب قیمت نفت۵۰۰پانصددلار!
    • IR ۱۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۱۲/۲۹
      0 0
      همانطورکه خوک زردنجس،ناوشکن دناروزدوگفت: برای تفریح زدیم!وغرق کردن دناسرگرم کننده بود

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس