گفت: مي گويند يكي از نمايندگان مجلس گفته است چون وزير بهداشت برخلاف نظر رهبري درباره كمبود دارو مباحثي را مطرح كرده است از رئيس جمهور مي خواهيم او را بركنار كند!
گفتم: توصيه رهبري درباره تامين دارو بوده است و اعتراض وزير بهداشت اين بود كه چرا به جاي دارو با ارز مربوطه لوازم آرايش و دسته بيل و ماشين هاي لوكس وارد كرده اند!
گفت: از اين گذشته، ابتدا يك مقام بانك مركزي اين موضوع را مطرح كرد و البته به جاي اشاره به متهم اصلي، سعي كرد وزارت بهداشت را متهم كند كه وزير بهداشت با ارائه اسناد نشان داد مقام بانك مركزي موضوع را وارونه مطرح كرده است.
گفتم: اما، رهبر معظم انقلاب توصيه كرده بودند كه تغييرات در دولت داده نشود بنابراين سخنان نماينده مزبور مخالف صريح نظر حضرت آقاست و نه تاكيد وزير بهداشت بر ضرورت تامين دارو.
گفت: برخي از خبرها و شواهد هم حاكي از آن است كه از چند هفته قبل، بركناري وزير بهداشت در دستور كارقرار داشته و ظاهرا سخنان نماينده مزبور هم زمينه چيني براي همين اقدام بوده است كه البته ناشيگري كرده است !
گفتم: چه عرض كنم؟! در مسابقه 20 سؤالي به طرف گفته بودند جواب قابلمه است ولي تو بايد بعد از چند سؤال به پاسخ نزديك شوي. اما، طرف در اولين سؤال پرسيد؛ جاندار است؟ مجري گفت؛ نه! طرف بلافاصله گفت؛ خوب معلومه ديگه جواب قابلمه است!
- سامانه پایش شبکه های اجتماعی
- بلیط هواپیما
- عطاری آنلاین
- قیمت امروز آهن
- سیگنال ارز دیجیتال
- آپ آهنگ
- موزیک شاه
- دانلود آهنگ جدید
- سایت تاریخ ایران
- رزرو هتل های استانبول
- رزرو هتل استانبول
- قیمت هبلکس
- دانلود مداحی و نوحه
- خرید زعفران
- تخفیف یلدا
- اخبار میلیگلد
- وکیل کرج
- رزرو هتل
- کولر ایرومکس
- خرید هاست
- مزایده خودرو
نظر شما
نظرات
- انتشار یافته: 1
- در انتظار بررسی: 0
- غیر قابل انتشار: 0
-
کارشناس ارشد مدیریت دولتی ۱۰:۰۷ - ۱۳۹۱/۰۹/۲۷0 0همان روزی که آقای رئیس جمهور در اولین گامش تیشه به ریشه سازمان برنامه و بودجه زد ؛ خوب دانستم که از حساب و کتاب سخت می هراسد و با هرج و مرج مشکلی ندارد .