سردار تنگسیری

فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر امروز قدم‌های بلند برداشته‌ایم، حاصل عنایت خداوند و همت و تلاش شماست که موجب شد فرمانده معظم کل قوا ۱۷ بار از نیروی دریایی سپاه تمجید کند.

به گزارش مشرق، معاونت دانش و پژوهش نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی همایش هفته دانش و پژوهش را با حضور فرماندهان، پژوهشگران و اساتید دانشگاهی برگزار کرد.

در این مراسم، دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری سخنران ویژه همایش با اشاره به نقش فرماندهان و پژوهشگران در پیشرفت‌های نیروی دریایی سپاه گفت: اگر امروز قدم‌های بلند برداشته‌ایم، حاصل عنایت خداوند و همت و تلاش شماست که موجب شد فرمانده معظم کل قوا ۱۷ بار از نیروی دریایی سپاه تمجید کند.

وی افزود: ما سه بار مدار صفر درجه را عبور کردیم و هیچ‌گاه نیروی دریایی نامتقارن را کنار نگذاشتیم. توانستیم با اتکاء به دانش، برد موشک‌های خود را افزایش دهیم برسانیم و طی سال‌های گذشته تعداد بسیاری شناور تندرو فوق مدرن تولید و الحاق کنیم که دست‌کم ۷۰ درصد آن‌ها موشک انداز ساخته شده است.

در بخش دیگری از این همایش دریادار دوم پاسدار احمد راستی، مسئول معاونت دانش و پژوهش، ضمن تقدیر و تشکر از تمامی پژوهشگران گزارشی از نقش برجسته دانش و پژوهش در ارتقای تجهیزات و نیروی انسانی از لحاظ کمی و کیفی در نیروی دریایی سپاه ارائه داد.

وی عملکرد معاونت دانش و پژوهش را تشریح کرد که طی شش سال متوالی به عنوان دانش و پژوهش برتر انتخاب شده و در سال گذشته نیز به عنوان رده برتر در نیروهای مسلح معرفی شده است.

در ادامه، سردار عیسایی معاون دانش و پژوهش سپاه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری اظهار کرد: برای سپاه، روزمرگی معنا ندارد. با ابتکار عمل، ایمان و استفاده از نیروی انسانی کارآمد و پژوهشگر می‌توان نیروی دریایی متحرک، چالاک و قدرتمند ایجاد کرد و باید پاسدار طراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم.

در پایان این همایش، از برگزیدگان حوزه پژوهش و نوآوری با اهدای جوایز تقدیر به عمل آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس