تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از 2000 مالخر حرفه‌ای توسط پلیس آگاهی

رئیس پلیس آگاهی فراجا با اشاره به ضربه سنگین پلیس آگاهی به شبکه‌های مالخری کشور از تکمیل بانک اطلاعاتی بیش از ۲ هزار مالخر حرفه‌ای در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق، سردار محمد قنبری رئیس پلیس آگاهی فراجا اظهار کرد: در ادامه اجرای راهبرد "انهدام زنجیره اقتصادی سرقت" پلیس آگاهی با تشکیل بانک اطلاعاتی مالخران اجرای طرح‌های هفتگی و هوشمندسازی فرایندهای نظارتی توانست طی ۸ ماهه نخست سال ۱۴۰۴ ضربات گسترده و بی‌سابقه‌ای به شبکه‌های خرید و فروش اموال مسروقه وارد کند اقداماتی که نقش تعیین کننده‌ای در کاهش سرقت‌های خرد و سازمان یافته در سطح کشور داشته است.

وی افزود: بر اساس گزارش‌های اعلامی از معاونت مبارزه با سرقت پلیس آگاهی در ۸ ماهه نخست سال جاری اطلاعات حدود ۲ هزار و ۱۸۰ مالخر حرفه‌ای ثبت شد، بانک اطلاعاتی که اکنون به یکی از مهم‌ترین ابزارهای هوشمندسازی و پیشگیری از باز تولید جرم در کشور تبدیل شده است.

رئیس پلیس آگاهی فراجا تصریح کرد: از مهم‌ترین اقدامات ساختاری پلیس آگاهی در این دوره قرار دادن مالخران در لیست سیاه و پلتفرم سایت‌های معتبر خرید و فروش کالا می‌باشد اقدامی که مانع از فعالیت آنلاین این افراد ثبت آگاهی و عرضه کالای مشکوک می‌شود و همچنین مالخران حرفه‌ای در لیست ممنوعیت صدور و تمدید جواز کسب قرار گرفته‌اند.

این مقام ارشد انتظامی همچنین خاطر نشان کرد: در کنار این اقدامات طرح مهم "هر پرونده یک مالخر" نیز اجرا شد که موجب شناسایی دقیق هر مالخر مرتبط با هر پرونده سرقت و برخورد مستقل با آن ها شده است.

سردار قنبری در ادامه گفت: گسترش بانک اطلاعاتی، عملیات‌های میدانی هدفمند و محدودسازی فعالیت مالخران در فضای حقیقی و مجازی سه ضلع راهبرد جدید پلیس آگاهی است که امروز نتایج آن در کاهش محسوس وقوع سرقت‌ها به خوبی دیده می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس