حضرتی: امیدواریم تا یک ماه آینده یک پلتفرم دیگر رفع فیلتر شود

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت تاکید کرد: تلاش دولت رفع فیلترینگ است اما تصمیم نداریم کار را به دعوا بکشانیم.

به گزارش مشرق، الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع رسانی دولت در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه هیئت وزیران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: خط سفید و فیلترینگ دو روی سکه هستند و جدای از هم نیستند.

وی افزود: آقای پزشکان از روز اولی که آمدند برنامه‌ریزی کردند و تاکید داشتند که فیلترینگ باید برداشته شود. در این خصوص تلاش مضاعفی را شروع کردند و با شورای عالی فضای مجازی جلساتی مطرح شد و همینطور سران قوا این موضوع طرح شد. لازم است یک نفر توضیح دهد که فلسفه فیلترینگ چه چیزی است؟ آیا باعث می‌شود که مردم کمتر در فضای مجازی حضور داشته باشند؟ در حال حاضر ۸۰ درصد مردم ایران فیلترشکن نصب کردند و با نصب آن ضایعات و ضررهای مربوط به آنچه که موافقین فیلتری مطرح می‌کنند، عملاً وجود دارد.

حضرتی بیان کرد: علاوه بر اینکه خود دستگاه یا برنامه نرم‌افزار فیلترشکن یک مشکل مضاعف برای مردم هم ایجاد می‌کند و علاوه بر آن تمام سیستم مخابرات را دارد خراب می‌کند، لذا هزاران عیب دارد و واقعاً لازم است کسی بیاید در این خصوص توضیح بدهد.

وی ادامه داد: دوستان ما در شورای عالی فضای مجازی همچنان؛ مخصوصاً عزیزانی که شخصیت‌های حقیقی هستند، آنها نظرات دیگری دارند که برایشان محترم است و روی نظرات‌شان هم اصرار دارند. در یک جلسه‌ای بعد از کلی بحث و جدل، جمع‌بندی رسید به اینجا که مشکل فیلتر واتساپ و بخشی از گوگل حل شد، همچنین فیلتر یوتیوب در دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی تا حدودی حل شد، ولی روی بقیه پلتفرم‌ها و سکوها همچنان ایستادگی کردند و امیدوارم که همچنان تلاش‌های آقای رئیس‌جمهور همینطور که ادامه دارد، تا یک ماه آینده ما شاهد یک قدم مثبت دیگری هم باشیم.

حضرتی عنوان کرد: من خیلی امیدوارم که این اتفاق بیفتد و شما از من به‌عنوان یک خبر داشته باشید. در عین حال تلاش دولت در این مسیر است. یعنی دولت اولاً نمی‌خواهد کار به درگیری و دعوا و مرافعه برسد زیرا مردم به اندازه کافی گرفتاری و مشکلات دارند و آقای پزشکان نه سیاستش این است و نه می‌خواهد که کار با دعوا پیش ببرد زیرا اوضاع مملکت هم اجازه این موضوع را نمی‌دهد.

وی افزود: تلاش رئیس جمهور این است که از کانال خودش، از مسیر خودش، به شکل طبیعی با بحث‌های مختلف و مستمری که با دوستان دارند، موضوع ان‌شاءالله حل بشود و آن دوستان موافق فیلترینگ هم قانع بشوند که باید سکوهایی را آزاد کنند، تا هم مردم مجبور نشوند فیلترشکن نصب بکنند و پول اضافی بدهند و هم برای تعدادی فیلترشکن‌فروش یک بازاری ایجاد نشود که رقمش بسیار بالاست. هرچند آنها هم قطعاً در این ماجراها بی‌نقش نیستند، لذا امیدوارم که قضیه ان‌شاءالله دوستانه حل بشود و مردم ما بیشتر از این مورد اذیت و آزار قرار نگیرند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 10
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    چه بازی در اوردن به خیال خودشون یکدفعه رفع کنیم مردم عادت میکنند بیست دقیقه فیلتر میکنند قبلش شما یکاری کن ازین بانک خصوصیا اجازه بگیر چون درامد فیلتر شکن فروشی یکم کمتر میشه با خیال راحت رفع کن
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    خب پس نمایندگی و ضمانت از پلتفرم تلگرام عین ترکیه یا اتحادیه اروپا یا فرانسه گرفتین - حتما خیلی هم محکم پای حرفتون وایستادین از حق مردم دفاع کردین - رفع فیلترینگ بدون داشتن ضمانت از تلگرام و نداشتن دفاتر رسمی و قانونی در کشور ایران قطعا به عنوان خیانت بزرگ در حق مردم ایران هست- براندازی قطعی است
  • IR ۱۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    ترافیک اینترنت افتضاحه نه سرعت و نه پهنای باند درست و حسابی داریم بعد اینا با پاک کردن صورت مسئله دنبال رفع فیلتر هستن
  • IR ۱۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    بابا اقتصاد دریابید دهن مردم صاف کردید
  • سروش IR ۱۲:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    چقدر شما دغدغه مردم رو دارید به جرأت می توان گفت حدود 60 درصد مردم اصلا کاری با پلتفرم های خارجی ندارند حدود ده درصدی هم اصلا گوشی هوشمند ندارند. این همه تلاش کاری بی ارزش و خسارت بار برای دلال های و آقازاده هایتان اگر یک پنجم این تلاش را که برای رفع فیلترینگ کرده بودید برای اقتصاد میکردید و دغدغه کاذب برای مردم نساخته بودید و مطالبه مردم برای شما ارزش داشت الان دلار زیر صد تومن بود باور کنید بدون تلکرام و وات ساپ نمی توان گرانی ها و رها شدگی بازار و دلال ها و ... را توجیه کرد. رفع فیلترینگ تمام شد بعدش میایید بهانه حجاب رو دارید که چون مردم حجاب دارند گرانی زیاد شده و چنیدن سال هم این رویه رو در پلتفرم های خارجی میکوبید و تبلیغ و کش و قوس و بعد نوبت به قبح شکنی های دیگه و مردم را به هیچتان حساب نمی کنید.بد بدبخت های اصلاحات اگر مردم به یاری خداوند متعال برعکس تفکرات شما به اصل و اصول خود بازگشتند و ریشه شما را با تیشه زدند چه غلطی خواهید کرد و اون موقع به یاری خداوند متعال آمریکا و اروپاییان ان شاءالله که نابود شده باشد و به کجا خواهید رفت؟؟؟؟
  • IR ۱۳:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    🖐 یعنی گرفتاری مردم فیلترینگه
  • IR ۱۴:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    کار که بلد نیستید انجام بدید با رفع فیلتر مردم رو سرگرم کنید
  • IR ۱۴:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    در عوض طرح زوج و فرد از درب منزل، مادام العمر شود. آیا این همان دولت سوم تدبیر و امید نیست؟
  • IR ۱۴:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    عشاق رفع فیلترینگ
  • آرش IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 0
    مردم دارند از تورم افسارگسیخته و افزایش دو و چند برابری نرخ ارزاق می نالند، اینها دستاوردشون اینه که پلتفرم های خارجی رو رفع فیلتر می کنند. مردم به جای گوشت و برنج می توانند گوشی تلفن همراهی که پلتفرم های توش فیلتر نمیشه رو بگذارند سر سفره و بهش نگاه کنند! درود..درود..درود..درود به این دولت خدمتگزار!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس