دارستانی

روز گذشته و از تریبون مجلس اعلام شد خانم طالبی دارستانی چند ساعت بعد از حضور در مرجع قضایی دچار مشکلات پزشکی شده است.

به گزارش مشرق، پاسخ مرکز رسانه قوه قضاییه به این ادعا نشان می‌داد اظهارات بیان شده از تریبون رسمی مجلس شورای اسلامی و فضای مجازی با واقعیت ماجرا فاصله زیادی دارد.

در اطلاعیه مرکز رسانه قوه قضاییه عنوان شده بود فرد مورد اشاره به عنوان مطلع و به منظور تحقیق در مورد تجمعات غیرقانونی فراخوانده شده است.

دو سوال و یک مطالبه در این رابطه حقیقت ماجرا را روشن خواهد کرد اول اینکه آیا اینکه خانم دارستانی ساعاتی پس از تحقیق دچار مشکلات پزشکی شده‌اند صحت دارد یا فردای روز مراجعه به دادسرا به عنوان مطلع ،مشکلات برای وی به وجود آمده است؟

دوم اینکه ایشان به عنوان متهم حاضر شده بوده است یا مطلع؟

و مطالبه مهم اینکه انتشار اسناد پزشکی از سوی خانم طالبی دارستانی کمک زیادی به روشن شدن ماجرا برای افکار عمومی خواهد کرد.

گزارش های مستند حاکی است پس از مشخص شدن نتایج ازمایشات، شامل ام آر آی، سیتی اسکن، داپلر کاروتید، داپلر عروق ورتبرال و بررسی های قلبی انجام شده، شواهدی مبنی بر مایوکاردیال اینفارکشن (سکته قلبی) و یا استروک(سربرو وسکولار اتک یا سکته مغزی) دیده نمی‌شود.

نکته مهم دیگر اینکه آیا هر کس یک روز بعد از حضور در مرجع قضایی اتفاقی برایش بیفتد در نتیجه انجام تحقیقات قضایی بوده است؟ در اطلاعیه مرکز رسانه عنوان شده بود در پی درخواست خانم دارستانی و استنکاف وی از حضور نزد ضابط وی به دادسرا فراخوانده شده است، آیا هر کسی از دستور قضایی استنکاف کند و نزد ضابط حاضر نشود چنین امکانی دارد که با هماهنگی دادسرا در مکانی غیر از محل استقرار ضابطان مورد تحقیق قرار گیرد؟

منبع: چندثانیه

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 16
  • در انتظار بررسی: 13
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۱۴:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    5 1
    مصاحبه پزشکش پخش شد ... تعجب است سایت وابسته به مراکز امنیتی دسترسی ندارد
  • IR ۱۵:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    4 2
    چقدر هستید فیلم صحبت های دکترش هست سکته تایید کرده
  • حسین IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    7 5
    شما که با یک احضار سکته میکنید، چجوری میخواید با اسراییل بجنگید؟
  • محمد IR ۱۵:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    5 2
    چه خدمات پزشکی پرملاتی هم گرفته، ام آر ای ،سیتی اسکن ، داپلر کاروتید و.... اگر یک شخص عادی ام آر ای می‌خواست انجام دهد ،چند ماه فقط می‌بایست در نوبت انتظار بماند .
  • ایرانی IR ۱۶:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 3
    ببین به نکته ی خوبی اشاره کردی ،همین چیزا رو باید از امثاال روحانی و ظریف و دارو دستشون بخوای بچه زرنگ،آره
  • ابی تاتلیس IR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    2 0
    احتمالا خانم دارستانی برای پناهنده شدن آماده میشود. لباس پوشیدن او در امریکا تماشایی است..
  • IR ۱۶:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    3 1
    دارستانی ، زبل خانم! بارک الله، خوب خودت را توسط دارو دسته ای که با آنها هستی خبر ساز کردی ها، احتمالا سودایی در سر می‌پروراند یا خوابی برایت دیده اند
  • IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    2 1
    به دروغ ممکنه مدرک نشون بده .این فرد باید برای چندسال از فعالیت های مجازی و فعالیت در اون منع بشه
  • IR ۱۶:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    5 1
    حقه باز و فریبکار! باید با شدت با این ادم برخورد بشه، دارو دسته اون تو مجلس هم باید جوابگو باشن
  • IR ۱۶:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    2 2
    روش آن ها غلط بوده اما شما و نهاد های نظارتی برای مطالبه گران حجاب خوب شیر شده اید و فعالانه پیگیرید و شاخ وشانه می‌کشید کمی از این قدرت نمایی و پیگیری تان را برای مفاسد اقتصادی و البته فراهم کردن شرایط اجرای قانون من جمله قانون حجاب نیز به نمایش بگذارید اگر راست می گویید
  • نیما IR ۱۶:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    1 2
    جامعه ما از نظر دیدگاه مذهبی تغییری نکرده است مذهبی ها همان مذهبی ها هستند و غیر مذهبی ها هم همان طور تغییری نکرده اند فقط اتفاقی که احساس می شود این است که قشر حاکم بر جامعه غیر مذهبی ها هستند.
  • IR ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    4 2
    به هر حال با اینا همیشه مماشات میشه.خانم دارستانی حالا فهمیدی دختران هموطنت در گشت ارشاد یا کلینیک ترک بی حجابی شما چه استرسی تحمل می کردند؟
  • IR ۱۶:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    4 2
    مظلوم نمایی دیگه جواب نمیده
  • IR ۱۶:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    4 2
    اینا همش برای اینه که حواسها از پراید ضد گلوله پرت بشه.پاشو بابا برو خونت.تخت بیمارستانم اشغال نکن.حق الناسه.
  • ali IR ۱۶:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    1 1
    کاش بعضی‌ها حداقل اندازه یک پشه سیاست داشتند بعد خود را با سیاست قاطی میکردند.
  • دیده بان IR ۱۶:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۹/۱۹
    0 5
    چقدر وقیحید شما اسنادش رو منتشر کنین ایشون بیمار نشدن؛ پزشک معالج ایشون گفتن مشکوک به سکته و و و بودن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس