کد خبر 176733
تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۲۵

در حالی امروز بزرگراه آزادگان حدفاصل پل فتح تا پل کن به بهره‌برداری رسید که معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به دلیل پیگیری‌های علیرضا دبیر گفت: وی ما را در این پروژه کنده‌کشی کرد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، بهره‌برداری از پروژه بزرگراه آزادگان (حدفاصل پل فتح تا پل کن) صبح امروز با حضور محمدباقر قالیباف شهردار تهران و مازیار حسینی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و جمعی دیگر از مسئولان شهرداری برگزار شد.

* این مراسم قرار بود راس ساعت 10 برگزار شود که با تأخیر نیم ساعته و با حضور شهردار تهران این برنامه آغاز شد.

* به دلیل ترافیک و شلوغی بزرگراه آزادگان، شهردار تهران از مسیری که قرار بود افتتاح شود خود را به مراسم رساند.

* قبل از آغاز بهره‌برداری از بزرگراه آزادگان (حدفاصل پل فتح تا پل کن) کارگران شهرداری همچنان در حال آماده‌سازی و جاروکشی و آب‌پاشی مسیر مورد نظر بودند.

* انتقاد به دوره قبلی مدیریت شهری تهران موضوع دیگری بود که امروز از سوی مسئولان شهرداری مطرح شد.

* عنوان جهان پهلوان و کنده‌کش معروف از سوی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران نکته قابل توجه دیگری بود که وی این ویژگی‌ها را به علیرضا دبیر نسبت داد.

* در کنار پل فتح مسئولان اجرایی چادری را برای حضور مهمانان و مسئولان فراهم کرده بودند که در این چادر بیش از چندین دستگاه گرمایشی در نظر گرفته شده بود که همگی آنها استانداردهای لازم را داشتند که ما را به یاد دانش‌آموزان مدرسه ابتدایی پیرانشهر انداختند که در روزهای گذشته و به دلیل غفلت مسئولان آموزش و پرورش دچار سوختگی شدند.

* در این مراسم برخلاف مراسم قبلی خبری از اعضای شورای شهر تهران نبود و یک نکته قابل توجه و تأمل بود.

* در پایان مراسم نیز تعدادی از شهروندان منطقه 18  گفت‌وگوهایی را با شهردار تهران داشتند و از وی در خصوص رفع مشکلات شخصی و محله‌شان یاری می‌خواستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس