کاخ سفید از موافقت اوکراین با مفاد طرح آمریکا خبرداد

سخنگوی کاخ سفید از موافقت اوکراین با مفاد طرح صلح آمریکا در نشست ژنو خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از فایننشال تایمز، کارولین لویت سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد که واشنگتن و کی‌یف پس از مذاکرات ژنو، درباره اکثر بندهای طرح آمریکا برای حل‌وفصل درگیری اوکراین به توافق رسیده‌اند.

لویت از «مذاکرات سازنده» میان تیم امنیت ملی رئیس‌جمهوری آمریکا و هیأت اوکراینی خبر داد و گفت: دو طرف توانستند «بندهای» طرح ۲۸ ماده‌ای صلح را مورد بررسی قرار دهند.

وی گفت: همه نسبت به آنچه دیروز در ژنو رخ داد، خوش‌بین هستند. اوکراینی‌ها در تنظیم مفاد طرح، با ما همکاری داشته‌اند. البته باید مطمئن شویم که همه این بندها به‌طور کامل نهایی می‌شود.

این مقام آمریکایی تأکید کرد که دولت آمریکا امیدوار است روسیه نیز با شروطی که برای حل بحران اوکراین در حال تدوین است، موافقت کند.

لویت در بخش دیگری از سخنانش اعلام کرد که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، فعلاً برنامه‌ای برای دیدار با ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهوری اوکراین ندارد.

دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، طرحی ۲۸ ماده‌ای را برای پایان دادن به جنگ اوکراین و روسیه ارائه کرده است. براساس این طرح، کی‌یف در مقابل گرفتن تضمین‌های امنیتی، بخشی از خاک خود را به مسکو واگذار می‌کند و محدودیت‌هایی را در زمینه توان نظامی می‌پذیرد.

اتحادیه اروپا و دیگر متحدان اوکراین به طرح آمریکا واکنش منفی نشان داده اند و آنرا تحقق خواسته‌های روسیه اعلام کرده اند. کاخ سفید اعلام کرده که طرح ترامپ، بازتاب خواسته‌های هر دو طرف درگیری بوده و منافع طرفین را تضمین می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • IR ۱۴:۱۹ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    1 2
    خدا رو شکر یه جنگ دیگه هم تمام شد. خدایا مردم در صلح آرامش زندگی کنن و ستمگرها رو به خودت می سپاریم
  • حسین IR ۱۸:۳۵ - ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
    0 2
    مناطق روس نشین هستن و قبل از جنگ هم برای جدایی و استقلال تلاششونو میکردن و به راحتی به اوکراین خیانت کردن و روسیه اشغال کرد.اوکراینی ها شاید بدون مناطق روس نشین کشورشون کوچک باشه ولی مطمئناً کشوری منسجم متحد بدون خاعن و قدرتمند خواهند بود روس های اوکراین اسب ترووای روسیه بودن اینطور مرزبندی چند ملیتی فقط در جهت اهداف اروپا و آمریکا و روسیه هست که راحت نفوذ کنن اختلاف بندازن نمونه بارزش خاورمیانه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس