‌

همزان با فروربختن اعتبار پوشالی رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر غزه، سران این رژیم برای بازگرداندن وجه خود در رسانه‌ها، چاره اندیشیده و به سراغ پلتفلرم‌های دیجیتال رفتند.

سرویس سیاست مشرق - یک اکتبر بود که مشخص شد رژیم اسرائیل، قراردادی به مبلغ ۶ میلیون دلار با شرکت آمریکایی Clock Tower X LLC امضا کرد تا محتوای رسانه‌ای ویژه نسل زد را تولید کرده و پیام‌های حامیان اسرائیل را در پلتفرم‌هایی مثل TikTok، Instagram، YouTube، پادکست‌ها و دیگر رسانه‌های دیجیتال منعکس نماید. [۱]

Clock Tower X یک شرکت آمریکایی فعال در حوزه‌ بازاریابی دیجیتال، استراتژی محتوا و روابط عمومی در حوزه‌های سیاسی است که به‌طور خاص بر تبلیغات هدفمند برای نسل‌های جوان نسل زد تمرکز دارد. این شرکت را برد پارسکال رهبری می‌کند، همان استراتژیستی که از صنعت دیجیتال برای کارزار ۲۰۱۶ ترامپ استفاده کرد و نقش پررنگی در تبلیغات تهاجمی در فیسبوک و آمازون داشت.

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

برد پاسکال و دونالد ترامپ

این شرکت به‌جای تبلیغات سنتی و متداول سال‌های اخیر، از مدل‌هایی چون «محتوای بومی»، همکاری با اینفلوئنسرها، و تولید ویدیوهای کوتاه برای پلتفرم‌ها استفاده می‌کند. قراردادهای رژیم با پلتفرم‌ها به این مورد محدود نمی‌شود، طبق گزارش آناتولی، حجم زیادی از بودجه تبلیغاتی دولت اسرائیل یعنی حدود ۱۶۷ میلیون شِکل، معادل‌ حدود ۵۰ میلیون دلار در سپتامبر ۲۰۲۵ با پلتفرم‌هایی مثل x (توئیتر سابق) و google و چند پلتفرم فرانسوی و اسرائیلی برای کمپین‌های اطلاع‌رسانی «هاسبرا» بسته شده است. [۲]

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

طبق گزارش پولیتیکو علاوه بر این موارد، شرکت مشاوره و روابط عمومی SKDKnickerbocker LLC نیز قراردادی به مبلغ حدود ۶۰۰٬۰۰۰ دلار با دولت اسرائیل داشته که بعداً آن را به‌صورت زودهنگام خاتمه داد. طبق گزارش‌ها، شرکت روابط‌عمومی SKDK در آوریل ۲۰۲۵ قراردادی به ارزش ۶۰۰ هزار دلار با دولت اسرائیل بسته بود تا روایت‌های مطلوب تل‌آویو را در رسانه‌های آمریکا پیش انعکاس دهد؛ تمرکز اصلی روی هماهنگی میهمان برای برنامه‌های خبری و پوشش مواردی مانند پرونده خانواده بیباس بود. این پروژه به‌گفته رسانه‌ها با همکاری Havas و از مسیر آژانس دولتی تبلیغات اسرائیل Lapam پیش می‌رفت.

اما در نهایت SKDK اعلام کرد که کار با اسرائیل را در ۳۱ اوت ۲۰۲۵ یعنی ۹ شهریور ۱۴۰۴ به پایان رسانده و روند خروج از ثبت FARA را شروع کرده است؛ در حالی‌که طبق برنامه اولیه، قرارداد تا مارس ۲۰۲۶ باید ادامه می‌یافت. شرکت دلیل مشخصی اعلام نکرد و گفت پروژه «به پایان طبیعی خود رسیده است». ثبت اولیه این همکاری در ۲۹ اوت ۲۰۲۵ ذیل FARA انجام شده بود. [۳]

جالب تر آنکه یک روز پیش از انتشار خبر قطع همکاری، رسانه Sludge با استناد به مستندات FARA گزارش داد که در «طرح اولیه» صحبت از یک برنامه تقویت خودکار (bot) روایت‌های طرفدار اسرائیل در شبکه‌های اجتماعی بوده است که البته SKDK و شرکت مادر هرگونه اجرای چنین برنامه‌ای را نفی کرده و گفتند کارشان محدود به روابط رسانه‌ای مرسوم بوده است. [۴]

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

البته اینکه سران رژیم شرکت SKDK را برای تبلیغات انتخاب کرده‌اند، بی‌دلیل نبوده است؛ بر اساس پروفایل سال ۲۰۲۵ در PRovoke Media، این شرکت در چرخه‌ی اخیر انتخابات آمریکا چند موفقیت مهم رقم زد، از جمله پیروزی روبن گایه‌گو در انتخابات سنا در آریزونا و پیروزی جاش رایلی در گران‌ترین رقابت مجلس نمایندگان، می‌توان نام برد.

از منظر اعتبار صنعت روابط‌عمومی، SKDK در سال‌های مختلف برنده جوایز مهم بوده است: از جایزه ویژه برای نقش اثربخش در آزادسازی آلن گراس از کوبا تا هولمز ریپورت، از جمله مهم‌ترین موفقیت‌های این شرکت بوده است. علاوه بر این موارد، در راه‌اندازی کمپین‌هایی نظیر کنش‌گری کنترل اسلحه در آمریکا، پشتیبانی ارتباطی در پرونده قانون حمایت از کودکان بومی، و پروژه‌های آموزش‌وپرورش ایالات متحده از جمله موارد است.

کمپین‌های ویدیویی یوتیوب درباره «قحطی در غزه»

بیست و سوم مهر واشنگتن‌پست در گزارشی افشا کرده که ایمیل داخلی گوگل نشان می‌دهد آگهی‌های دولت اسرائیل در یوتیوب از اوت ۲۰۲۵ درباره وضعیت غذا در غزه، با وجود شکایت‌ها، خلاف سیاست‌های گوگل تشخیص داده نشدند؛ این بخشی از یک کارزار گسترده‌ای بود که با شرکت یوتیوب هماهنگ شده بود.

گوگل‌ و توئیتر هم به خدمت صهیونیست‌ها درآمد

ماه گذشته بود که وب‌سایت Drop Site News افشا کرد شرکت گوگل قرارداد شش‌ماهه‌ای به ارزش ۴۵ میلیون دلار با دفتر بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، امضا کرده است. طبق این قرارداد، گوگل نقش کلیدی در ترویج پروپاگاندای رژیم صهیونیستی و کم اهمیت جلوه دادن بحران انسانی در غزه ایفا می‌کند.

این همکاری هم شامل تبلیغات در پلتفرم‌های یوتیوب و Google Display & Video است و در اسناد دولتی اسرائیل به عنوان «هسبارا» Hasbara یا همان تبلیغات رسمی توصیف شده است.

قرارداد مذکور از اواخر ژوئن ۲۰۲۵ آغاز شده و گوگل را به عنوان «نهاد کلیدی» در حمایت از استراتژی روابط عمومی نتانیاهو معرفی می‌کند. این کمپین شامل انتشار ویدئوهایی از وزارت خارجه اسرائیل با عنوان «در غزه غذا هست» است که بیش از ۶ میلیون بازدید داشته و بخش عمده آن از طریق تبلیغات پولی تقویت شده است. رژیم صهیونیستی همچنین ۳ میلیون دلار برای تبلیغات در پلتفرم توئیتر و ۲.۱ میلیون دلار در پلتفرم Outbrain/Teads هزینه کرده است.

شرکت رسانه‌ای مرموز آمریکایی در خدمت واحد ۸۲۰۰ اسرائیل

اما تسلط صهیونیست‌ها بر شبکه‌های اجتماعی به اینجا ختم نمی‌شود، با ورود شرکت اوراکل و لری الیسون به مدیریت تیک‌تاک، این پلتفرم جهانی عملاً در اختیار سرمایه‌داران صهیونیست قرار گرفت. الیسون نه فقط یک تاجر تکنولوژی، بلکه یکی از نزدیک‌ترین متحدان سیاسی و مالی نتانیاهو است که سال‌هاست منافع اسرائیل را از درون ساختار امنیتی و اطلاعاتی آمریکا پیش می‌برد. نام «اوراکل» از پروژه‌های اطلاعاتی سازمان سیا برخاسته و امروز نیز همان مسیر را در خدمت محور صهیونیستی ادامه می‌دهد.

تسلط اوراکل بر زیرساخت داده‌های تیک‌تاک، در واقع تسلط بر ذهن و روایت نسل جدید است؛ نسلی که تاکنون با انتشار بی‌پرده تصاویر و روایت‌های واقعی از جنایات غزه، بزرگ‌ترین چالش رسانه‌ای اسرائیل را رقم زده بود. اکنون این فضا در حال مهار شدن است. شرکت‌های وابسته به اسرائیل با تکیه بر فناوری‌های داده‌کاوی و همکاری با نیروهای واحد ۸۲۰۰، عملاً ابزار شنود و کنترل افکار عمومی را در دست گرفته‌اند.

امروز دیگر جنگ فقط در میدان نظامی جریان ندارد؛ صهیونیسم به دنبال این هستند که شکست خود در نبرد روایت‌ها را جبران کرده و زمین بازی را عوض کنند. وقتی نتانیاهو تیک‌تاک را «سلاح جدید اسرائیل» می‌نامد، معنایش این است که افکار عمومی جهان باید از مسیر همین پلتفرم‌ها بازسازی شود. در پشت این تحول، همان شبکه‌ سرمایه، اطلاعات و نفوذی قرار دارد که سال‌هاست سیاست و فناوری را در هم تنیده تا صدای حقیقت، به‌ویژه درباره فلسطین، خاموش بماند. [۵]

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

در ابتدای جریان جنگ غزه که حدود سه هفته ادامه داشت، کاربران جوان‌تر در آمریکا به‌مراتب بیشتر از نسل‌های دیگر با فلسطین همدلی نشان داده‌اند و این گرایش در تیک‌تاک آشکارتر از هر پلتفرم دیگری بود.

طبق داده‌های منتشرشده، در آخرین هفته اکتبر ۲۰۲۳ حدود ۸۷ هزار پست با هشتگ IStandWithPalestine در تیک‌تاک منتشر شد که در مجموع ۲۸۵ میلیون بازدید داشته‌اند؛ در مقابل فقط ۹ هزار پست با هشتگ IStandWithIsrael وجود داشته با مجموع حدود ۶۴ میلیون بازدید. نظرسنجی اختصاصی NewsNation نشان می‌دهد کمتر از ۲۵٪ از رأی‌دهندگان ۱۸ تا ۳۴ ساله بیش از سایر گروه‌ها با فلسطینی‌ها همدلی دارند.

سخنگوی تیک‌تاک، «مایکل هیوز»، در آن ابتدا تاکید کرده بود که هیچ «الگوریتم دولتی یا جهت‌دار» در کار نیست و محتوا صرفاً بر اساس رفتار کاربران و سیگنال‌های بی‌طرفانه جمع‌آوری می‌شود. [۶]

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

در این تصویرکه منبع آن Axios (اکتبر ۱۶ تا ۳۱، ۲۰۲۳) ذکر شده، دو هشتگ جهانی تیک‌تاک درباره جنگ غزه مقایسه شده‌اند

در واقع در آن بازه زمانی، میزان فعالیت کاربران حامی فلسطین حدود ۱۲ برابر بیشتر از کاربران طرفدار رژِیم صهیونیستی بوده است. این اختلاف چشمگیر نشان می‌دهد که افکار عمومی در میان کاربران جوان و جهانی تیک‌تاک به‌ویژه نسل در آن ابتدا به‌شدت به سمت روایت فلسطینی متمایل بوده است و شاید همین مسئله در ماه‌های اخیر تمرکز دولت اسرائیل بر پروژه‌هایی مانند قرارداد ۶ میلیون دلاری با شرکت Clock Tower X برای نفوذ در نسل زد را جلب کرده است.

در هر صورت، جنگ غزه، مجموعه‌ای از قراردادها و پروژه‌های دیجیتال، ارتباط نزدیک شرکت‌های فناوری جهانی با نهادهای دولتی و نظامی اسرائیل را آشکار کرده است؛ برخی از این پروژه‌ها مربوط به سال‌های پیش از جنگ است که تمدید شده است. مهم‌ترین این موارد، پروژه‌ی Nimbus است قراردادی ابری میان دولت اسرائیل با شرکت‌های گوگل و آمازون که در ۲۴ مه ۲۰۲۱ امضا شد. هرچند هدف رسمی آن «مدرن‌سازی زیرساخت‌های دولتی اسرائیل» اعلام شد، اما گزارش‌های تحقیقی جدید افشا کردند که نهادهای نظامی و امنیتی اسرائیل، از جمله ارتش رژیم، از ابتدا ذی‌نفعان اصلی آن بوده‌اند.

گزارش مفصل کارولاین هاسکینز در WIRED که آوریل ۲۰۲۴ منتشر شد، با استناد به اسناد دولتی اسرائیل ثابت کرد که ارتش از ابتدا در طراحی پروژه حضور داشته است. [۷]سپس الجزیره نیز در ۲۳ آوریل ۲۰۲۴ در گزارشی از اعتراض‌های کارمندان گوگل و نگرانی آن‌ها نسبت به کاربردهای هوش مصنوعی در Nimbus خبر داد. [۸]

علاوه بر این موارد، سران رژیم از نفوذ اجتماعی نیز غافل نشدند و اسناد وزارت دادگستری آمریکا FARA نشان می‌دهند که دولت اسرائیل در سال ۲۰۲۵ چندین کارزار تبلیغاتی دیجیتال با محوریت ایالات متحده راه‌اندازی کرده است. شرکت‌های Bridges Partners LLC و Havas پروژه‌ای با کد Esther Project را اجرا کرده‌اند که در آن، ده‌ها اینفلوئنسر آمریکایی در تیک‌تاک و اینستاگرام در ازای مبالغی تا ۹۰۰ هزار دلار برای چند ماه، ماهانه حدود ۲۵ تا ۳۰ پست حمایتی تولید می‌کنند. [۹]

در همین راستا، نخست‌وزیر رژیم اسرائیل گروهی از اینفلوئنسرهای طرفدار جریان «MAGA / America First» را به سرزمین‌های اشغالی دعوت کرد. حدود ۱۵ اینفلوئنسر ایالات متحده را که دنبال‌کننده‌های قابل توجهی هم دارند، به اسرائیل فراخوانده شدند تا بازدید از سایت‌ها، اماکن و مناطق تحت تأثیر عملیات ۷ اکتبر حماس داشته باشند و سپس تجربیات خود را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک بگذارند. هدف از این اقدام این بود که روایت حامیان اسرائیل در میان مخاطبان آمریکایی افزایش یابد، به‌ویژه وقتی که حمایت عمومی از اسرائیل در جنگ غزه تقریبا سقوط کرده بود.

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

طبق گزارش هاآرتص، قرارداد با حدود ۲۹۰ هزار شِکِل معادل ۸۶ هزار دلار ثبت شده و دولت اسرائیل هدف دارد تا پایان سال ۲۰۲۵ حدود ۵۵۰ هیئت از اینفلوئنسرها را به اسرائیل بفرستد. در این میان، سیاستمداران رژِیم هم اذعان کرده‌اند که پیام اینفلوئنسرها، به‌واسطه جذابیت و دسترسی بالا، «موثرتر از پیام مستقیم وزارتخانه» خواهد بود.

با قراردادهای اسرائیل و پلتفرم‌های دیجیتال آشنا شوید/ ریشه هجمه‌های اخیر مایکروسافت علیه ایران چیست/ امضای قراردادهایی میلیون دلاری با خون کودکان غزه

گزارش ها آرتص در۱۴ آگوست ۲۰۲۵

شرکت متا هم از غافله عقب نماند

در مورد شرکت متا که به فیسبوک و اینستاگرام مربوط می‌شود نیز همکاری اسرائیل بیشتر به نظارت و سانسور محتوا مربوط می‌شود. گزارش‌ها نشان می‌دهند که متا با ۹۴٪ از درخواست‌های حذف محتوای دولت اسرائیل موافقت کرده و بیش از ۳۰ میلیون پست حاوی محتوای طرفدار فلسطین حذف شده است. این موضوع در گزارش‌های دیده‌بان حقوق بشر، الجزیره و مرکز منابع کسب‌وکار و حقوق بشر به‌عنوان نمونه‌ای از سانسور سیستماتیک روایت‌های فلسطینی مستند شده است.

البته سال‌هاست سیاست‌گزاری‌های این شرکت بر اساس منافع آمریکا و صهیونیست‌ها اتخاذ می‌شود. از حذف تصاویر شهدای مقاومت از جمله شهید حاج قاسم سلیمانی و سیدحسن نصرالله گرفته تا بسیاری از صفحات سیاست‌مداران ایران از جمله پیج رسمی رهبر انقلاب، از جمله این موارد است.

به همین منظور همزمان با تشدید بحران در غزه، شرکت اینستاگرام صفحه «Eye on Palestine» با ۶ میلیون دنبال‌کننده که اخبار و وقایع غزه را به‌طور موثق پوشش می‌داد، حذف کرد. این صفحه که از سال‌ها قبل فعالیت می‌کرد و پیش‌تر نیز بارها به دلیل فشارهای بین‌المللی تعلیق شده بود، نمونه‌ای دیگر از سانسور گسترده صدای فلسطینی‌ها در شبکه‌های اجتماعی شناخته شد. متا و دیگر پلتفرم‌ها تحت فشار اتحادیه اروپا و برخی دولت‌ها، محتوای حمایت از فلسطینیان و حماس را محدود و حذف می‌کنند که این موضوع با انتقاد شدید فعالان حقوق بشر و سازمان‌های مدافع آزادی بیان مواجه شده است.

گسترش فعالیت پلتفرم را در حوزه ایران

در ادامه همین روند، مایکروسافت نیز با نهادهای اسرائیلی وارد همکاری‌هایی شد. گزارش The Verge در سپتامبر ۲۰۲۵ نشان می‌دهد که این شرکت در اقدامی محدودکننده، دسترسی یکی از واحدهای وزارت دفاع اسرائیل به برخی خدمات ابری و هوش مصنوعی خود یعنی Azure AI را مسدود کرده است. این تصمیم به‌طور ضمنی وجودِ رابطه قراردادی پیشین را تأیید می‌کند، هرچند جزئیات و متن قرارداد هرگز علنی نشده است.

همکاری مایکروسافت با اسرائیل از سرزمین‌های اشغالی نیز فراتر رفت؛ تاحدی که شرکت Microsoft Corporation اخیراً در گزارش خود با عنوان Microsoft Digital Defense Report ۲۰۲۵ اعلام کرده است که بازیگران سایبری وابسته به دولت ایران فعالیت‌های خود را در سال ۲۰۲۵ به‌طور چشمگیری گسترش داده‌اند به‌ویژه هدف‌گیری کشورهای غربی، حوزه خلیج فارس و اسرائیل.

در این گزارش سعی می‌شود که ایران به‌عنوان یکی از بازیگران فعال در فضای سایبری شناخته شده که «حملات مستمر» علیه نهادها، شرکت‌ها و کشورها اجرا می‌کند. در این گزارش که سراسر لجن‌پراکنی علیه اعتبار بین‌الملی ایران را به دنبال داشته، تأکید می‌کند که انگیزه‌های مالی، جریمه‌گیری، باج‌افزاری، بیش از سرقت صرف، در این حملات حضور دارد؛ ولی تهدیدهای دولتی همچنان جدی باقی مانده‌اند. برندهای جهانی فعال در فضای مجازی، با رفتارهای دوگانه در نسل‌کشی غزه، آنچه که میخواستند را به جیب زدند. ابتدا با جریان حمایت از فلسطین دامنه ارتباطی و مراجعه کاربران حامی فلسطین به پلتفرمهای خود را رقم زدند. سپس در ماه‌های اخیر توجه رژیم اسرائیل را به خود جلب کرده و با هدف بازگرداندن مشروعیت به اسرائیل، قراردادهای میلیون دلاری منعقد کردند.

نکته حائز اهمیت آن است که این قراردادها و هماهنگی‌ها کمی پیش از توافق با حماس و آتش بس جنگ غزه رخ داد. جایی که رژیم قصد داشت با آزادی اسرای فلسطینی، تاحدی اعتبار انسانی از دست رفته را به خود بازگرداند. از سوی دیگر صحنه‌های تاثیرگزاری هم برای آزادی اسرای صهیونیست طراحی شده بود و پس از دیدارهای احساسی اسرا با خانواده خود برای اولین‌بار پس از جنگ، به سرعت در فضای مجازی بازتاب پیدا کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 34
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • IR ۰۹:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    3 6
    تحریم های ظالمانه و فعال شدن مکانیزم ماشه تاثیری در معیشت مردم ندارند و موجب دلبستگس بیشتر مردم به نظام و مسئولان و مبارزه جدی تر با دشمن خواهد شد.
    • IR ۰۹:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      4 0
      ملت قهرمان ایران در راه آرمان های انقلاب این سختی ها را احلی من عسل تحمل خواهند کرد تا پوزه دشمن را به خاک بمالند
    • IR ۱۰:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 1
      حضرت ایت الله سعیدی امام جمعه قم فرمودند: در موضوعاتی همچون عفاف و حجاب نباید تحت تأثیر فشارهای دشمن قرار گرفت و باید با صلابت در برابر یاوه‌گویان ایستاد و مشت محکمی بر دهان آنان کوبید.
    • IR ۱۰:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 3
      این تحریم ها موجب قدرت مند تر شدن و عدم وابستگی ایران به جهان خواهد شد و دلبستگی مردم به نظام و اتحاد میان آحاد ملت در مقابله با دشمنان را در پی خواهد داشت.
    • CY ۱۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 1
      توهم
    • IR ۱۲:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 0
      بله ما که از همون قدیم گفتیم تحریما نعمتن.
    • IR ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 0
      تحریم البته بجز اینکه ملت شریف ایران رو قوی کرد خواص دیگری هم داشت!مثلن برای اونی که با تنها وعده برداشتنش ( برجام خواهی بی فرجامش !) برای کاری که نکرد و حتی مردم رو گرفتار اسنپ بک، مکانیسم ماشه و... کرد،برای کار نکرده!ناقابل ۱۰۰سکه تمام بهار آزادی از کیسه خلیفه روحانی هدیه گرفت!بله.... تحریم ها برای اصلاح‌طلبان (ظاهراً) مخالف تحریم، کاملاً از هر نظر نعمت بوده و هست!چون برای تنها وعده برداشتنش پاداشهای هنگفتی گرفتند!
    • IR ۱۸:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 0
      همه دنیا میدونن که ملت ایران تحت هر شرایطی پشت رهبرشون هستن خون بخوریم خاک بخوریم خاک نمی‌دیم حتی یه وجب
  • IR ۰۹:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    0 7
    همانگونه که دریابان شمخانی فرمودند همگی ما سوار بر یک کشتی هستیم و دشمن نخواهد تونست خللی در اتحاد و همدلی ملت شجاع و غیور ایران ایجاد کند
    • حمید IR ۰۹:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      2 0
      توسرت که حرف اون ابر دزد و بدهکار بانکی و رانت خوار برات شده حجت ، خودش تو خونه های هزار متری و ماشین های چنیدین میلیاردی مردم رو به قناعت دعوت میکنه ، بعد تو با یه پراید مدل 82 و خونه 20 متری که 3 ماه اجارشو ندادی میایی از اون حمایت میکنی خخخخ
  • IR ۰۹:۱۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    2 2
    اسقاطیلی ها از ترس تو پناهگاه زندگی میکنند
    • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 0
      چرا از ویندوز استفاده میکنید ؟ مال امریکا هست . از موبایل و برنامه امریکایی استفاده نکنید !!! نمیشه که هم تکنولوژی اونها رو استفاده کنیم هم براشون شعار مرگ بدیم
    • IR ۱۶:۵۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 0
      شما متوهم ها باعث نابودی ایران خواهید شد . اخه شما تسلیحات دارین که ترور کنین ؟؟؟ جرات چی ؟ دارین ؟
    • IR ۱۸:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 1
      تو کی هستی؟! مدافع حقوق ترامپ در آلبانی؟!
  • IR ۰۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    2 3
    باید به هر طریق ممکن سنگر حجاب و عفاف به صورت آتش به اختیار پس گرفته شود متاسفانه اصلاح طلبان ترسو و سهل انگار هستند و گشت ارشاد هم چندان جدییتی به خرج نمیدهد
    • IR ۱۰:۰۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 1
      حضرت ایت الله سعیدی امام جمعه قم نیز این هفته فرمودند: در موضوعاتی همچون عفاف و حجاب نباید تحت تأثیر فشارهای دشمن قرار گرفت و باید با صلابت در برابر یاوه‌گویان ایستاد و مشت محکمی بر دهان آنان کوبید.
    • IR ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 1
      باید بسیج محلات فعال شوند و آتش به اختیار با ولنگاری هایی که در جامعه ایجاد شده مبارزه کنند
    • IR ۱۱:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 1
      وقتی اصلاح طلبان به بهانه های واهی بودجه های مربوط به مقابله با ولنگاری و بیحیایی ها را حذف میکنند نتیجه آن میشود همین برهنگی ها در خیابان ها
  • IR ۰۹:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    2 2
    اسقاطیل و آمریکا شکست خورده اند ولی رسانه های غربیو اسراییلس سانسور میکنند
  • IR ۰۹:۱۴ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    3 0
    لطفا زودتر اعترافات خلبان های زن اف سی و پنج اسیر شده را برای ملت قهرمان ایران پخش کنید.
    • حمید IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 0
      تو برنامه زلال احکام شبکه 3 نشونشون دادن در حالی که بسیار مغمون و نادم بودن و به این نکته اعتراف داشتن که گول استکبار جهانی رو خوردن و درهای جدیدی به جهان اسلام براشون باز شده ، سازمان فرهنک و ارشاد اسلامی و هم گفته اگه کامل ارشاد بشن میشه بعنوان مبلغ احکام ازشون استفاده کرد یعنی قول دادن
    • IR ۱۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      2 1
      واقعا فکر کردی ایران تونسته هواپیمای دشمن رو ساقط کنه و خلبانشون رو دستگیر کنه؟ از خرداد ماه تا الان یک دونه عکس یا فیلم از ساقط شدن یا دستگیری خلبانی دیدی بنده خدا؟ دروغ و بلوف نظام بوده طبق معمول
    • IR ۱۸:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      0 0
      چه عالی، جدی ؟پس باید در موردش بیشتر برنامه بسازن
  • IR ۰۹:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    2 3
    پلتفرم های بیگانه ابزار جاسوسی دشمن هستند و لازم است هرچه سریعتر اینترنت ملی و رسانه های داخلی فقط استفاده شود
  • IR ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    2 2
    وزارتخانه ارتباطات و فناوری اطلاعات بایستی پلت فرم های مناسب برای بهره برداری ایجاد کنه ولی متاسفانه !!!!!
    • IR ۱۰:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 0
      بستن پلتفرم های جاسوسی خارجی و استفاده از بستر هایی که به دست دانشنندان جوان ایرانی ایجاد شده است مانند ایتا از نان شب واجب تر است
    • IR ۱۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
      1 0
      دولت باید کاری بکند که هیچ فیلتر شکنی هم کار نکند ولی متاسفانه مانند موضوع حجاب اهمال کاری و مماشات میکند
  • US ۰۹:۲۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    0 0
    ج ا ایران همه تمرکز خودش از مقاومت، چه در غزه چه لبنان و چه عراق و یپن و سایر کشورها رو گذاشته بوده بر حمایت های تسلیحاتی نظامی لجستیکی در حالیکه از اینگونه سرمایه گذاریها میشه گفت به کلی غافل بوده.
  • حمید IR ۰۹:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    0 2
    اقا خودتون رو راحت کنید ، مدیران همه رسانه های اجتماعی به جز شاد و روبیکا و ایتا اسراییلی هستن ، هر کسی هم میگه نیست ، هست دروغ میگه فقط و فقط ما در جهان هستی راست میگیم ،
  • IR ۱۰:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    1 0
    تمام دریاها بشه مرکب، تمام صحراها بشه کاغذ وشما قوم فاسد نژاد پرست به دروغ بخواهین از خودتون تعریف وتمجید کنید وچهره ی خوبی از خودتون نشون بدین فایده نداره چهره ی کثیف وخونریزتون تو ورق های تاریخ داد میزنه ،بعد از اتش بس چند بار اتش پس را نقض کردین موشهای کثیف فاضلاب تمام مردم دنیا از شما بیزارن 🦵🐀
  • IR ۱۲:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    0 1
    جدیدا هر عکسی رو بدون محدودیت منتشر می کنید غافلید از اینکه مخاطب شما که عمدتا از قشر مذهبی هست رو یا از دست میدید یا تأثیر منفی روی اونها میگذارید! پایگاه و جایگاه خودتون رو بشناسید و بی هویت و بی ریشه نشید طوری که هیچ طرفی دیگه شما رو نخواد!
  • IR ۱۴:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    1 0
    موش 🐀 های کثیف صهیونیست.
  • IR ۱۵:۰۹ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۳
    1 0
    مردم غیور ایران درجنگ دوازده روزه با اتحاد خود پوزه دشمنان را به خاک مالیدند همان گونه که رهبری گفتند اتحاد مقدس باید حفظ شود نباید به دشمنان اجازه دهیم اتحاد را خدشه دار کنند
  • IR ۱۳:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۸/۰۴
    0 0
    عوارض آزاد راهی گران شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس