استفاده از تیک‌تاک برای کارکنان دولت انگلیس ممنوع شد

لری الیسون، سرمایه‌دار برجسته آمریکایی که از حامیان سرسخت اسرائیل است، تبدیل به یکی از سکانداران اصلی پلتفرم تیک‌تاک شد تا بدین صورت رژیم صهیونیستی بتواند بر جریان اطلاعات به نفع خود تاثیر بگذارد.

سرویس جهان مشرق - در نهایت پس از کش و قوس‌های فراوان بر سر تیک‌تاک، این پلتفرم رسانه‌ اجتماعی که دارای طرفدارای زیادی است، به چندین شرکت و سرمایه دار آمریکایی واگذار شد که در این میان، یکی از مالکان اصلی این اپ، شرکت اوراکل (Oracle Corporation) است و نکته مهم در این رابطه، مدیرعامل شرکت مذکور، لری الیسون (Larry Ellison) است که یک حامی بزرگ رژیم صهیونیستی است.

لری الیسون؛ مهره کلیدی رژیم صهیونیستی در آمریکا

لری الیسون یک سرمایه‌دار برجسته آمریکایی است که به‌عنوان هم‌بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت اوراکل شناخته می‌شود. او در ۱۷ اوت ۱۹۴۴ در نیویورک در خانواده‌ای یهودی‌تبار متولد شد و یکی از ثروتمندترین افراد جهان است.

الیسون نقش کلیدی در توسعه اوراکل، یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های نرم‌افزاری جهان، داشته است که در زمینه پایگاه‌های داده و فناوری‌های ابری فعالیت می‌کند. او در حال حاضر یکی از سهام‌داران اصلی شرکت تسلا نیز می‌باشد.

تیک‌تاک در کنترل صهیونیست‌ها قرار گرفت/ «لری‌الیسون»، حامی سرمایه‌دار بزرگ یهودی کیست؟ / اوراکل، شرکت مرموز آمریکایی در خدمت واحد ۸۲۰۰ اسرائیل

بنیان‌گذار اوراکل، ارتباطات گسترده و عمیقی با رژیم صهیونیستی دارد که شامل حمایت‌های مالی، روابط شخصی با رهبران سیاسی، و فعالیت‌های تجاری می‌شود. این ارتباطات عمدتاً بر پایه تحسین او از نوآوری‌های فناوری اسرائیل و حمایت از امنیت آن بنا شده است. بر اساس گزارشات منتشر شده، الیسون ارتباط نزدیکی با شخص بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی دارد.

لازم به ذکر است که شرکت‌های تحت مالکیت الیسون با نهادهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی همکاری دارند و اوراکل به عنوان یکی از صاحبان اصلی تیک‌تاک، نقش قابل توجهی در این رابطه ایفا خواهد کرد. ارزیابی‌ها در رابطه با این اقدام شرکت اوراکل، حاکی از آن است که این خرید اقدامی استراتژیک برای تأثیرگذاری بر جریان اطلاعات به نفع رژیم صهیونیستی است.

شرکت اوراکل دفاتری در سرزمین‌های اشغالی دارد و با وزارتخانه‌های دولتی و ارتش این رژیم نیز همکاری می‌کند، از جمله ارائه فناوری‌های هوش مصنوعی (AI)، پایگاه‌های داده، و ابزارهای سایبری.
همچنین این شرکت باتوجه به ماهیت خود، قراردادهای اطلاعاتی با دولت رژیم صهیونیستی و ایالات متحده دارد و در این زمینه‌ همکاری‌ قابل توجهی با آمریکا و صهیونیست‌ها دارد.

تیک‌تاک در کنترل صهیونیست‌ها قرار گرفت/ «لری‌الیسون»، حامی سرمایه‌دار بزرگ یهودی کیست؟ / اوراکل، شرکت مرموز آمریکایی در خدمت واحد ۸۲۰۰ اسرائیل

اوراکل؛ از یک پروژه در سیا تا ارتباط با واحد ۸۲۰۰ ارتش رژیم صهیونیستی

ارتباط اوراکل با سازمان سیا

شرکت اوراکل در سال ۱۹۷۷ توسط لری الیسون، باب ماینر و اد اوتس تأسیس شد. نام "اوراکل" از پروژه‌ای به همین نام گرفته شده که آن‌ها در دهه ۱۹۷۰ برای آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) کار می‌کردند.

این پروژه شامل توسعه یک سیستم مدیریت پایگاه داده برای ذخیره و تحلیل داده‌های اطلاعاتی بود. در آن زمان، الیسون و همکارانش در شرکت Ampex روی پروژه‌ای به نام "Oracle" کار می‌کردند که هدفش ایجاد یک پایگاه داده رابطه‌ای (Relational Database) برای CIA بود. این فناوری به CIA کمک می‌کرد تا حجم عظیمی از داده‌های اطلاعاتی را سازمان‌دهی و تحلیل کند.

ایده اصلی اوراکل از مقاله‌ای از ادگار کاد (دانشمند IBM) در سال ۱۹۷۰ گرفته شد که مفهوم پایگاه داده رابطه‌ای را معرفی کرد. CIA به این فناوری علاقه‌مند بود، چون برای مدیریت اطلاعات جاسوسی بسیار کاربردی بود.

تیک‌تاک در کنترل صهیونیست‌ها قرار گرفت/ «لری‌الیسون»، حامی سرمایه‌دار بزرگ یهودی کیست؟ / اوراکل، شرکت مرموز آمریکایی در خدمت واحد ۸۲۰۰ اسرائیل

اگرچه اوراکل دیگر مستقیماً پروژه‌ای به نام "Oracle" برای CIA ندارد، این شرکت همچنان قراردادهای بزرگی با دولت آمریکا، از جمله CIA، وزارت دفاع، و NSA، برای ارائه فناوری‌های پایگاه داده و خدمات ابری دارد. برای مثال، در سال ۲۰۱۸، اوراکل یکی از رقبای اصلی برای قرارداد ابری پنتاگون (JEDI) بود، هرچند این قرارداد به مایکروسافت رسید.

ارتباط اوراکل با واحد ۸۲۰۰ رژیم صهیونیستی

اوراکل از طریق دفاتر خود در فلسطین اشغالی (که از دهه ۱۹۹۰ فعال هستند) با شرکت‌ها و فناوری‌های مرتبط با واحد ۸۲۰۰ همکاری دارد. بسیاری از استارت‌آپ‌های اسرائیلی که توسط اعضای سابق واحد ۸۲۰۰ تأسیس شده‌اند، از فناوری‌های پایگاه داده و ابری اوراکل استفاده می‌کنند یا با آن‌ها شراکت دارند. برای مثال، اوراکل در پروژه‌های هوش مصنوعی و تحلیل داده با وزارت جنگ اسرائیل همکاری کرده است.

اوراکل در اسرائیل استعدادهای فناوری را از جمله فارغ‌التحصیلان واحد ۸۲۰۰ استخدام می‌کند. این افراد به دلیل مهارت‌هایشان در امنیت سایبری و تحلیل داده، برای اوراکل ارزشمند هستند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اوراکل فناوری‌هایی را به دولت رژیم صهیونیستی ارائه می‌دهد که در عملیات اطلاعاتی، از جمله توسط واحد ۸۲۰۰، استفاده می‌شود. این شامل ابزارهای پایگاه داده برای تحلیل داده‌های بزرگ (Big Data) و سیستم‌های ابری برای ذخیره اطلاعات حساس است.

گروه‌های حقوق بشری معتقدند فناوری‌های شرکت‌های بزرگ آمریکایی از جمله فناوری‌های اوراکل در نظارت و جمع‌آوری داده‌های اطلاعاتی و نقض حریم خصوصی فلسطینیان نقش دارند.

تیک‌تاک در کنترل صهیونیست‌ها قرار گرفت/ «لری‌الیسون»، حامی سرمایه‌دار بزرگ یهودی کیست؟ / اوراکل، شرکت مرموز آمریکایی در خدمت واحد ۸۲۰۰ اسرائیل

نتانیاهو: «تیک‌تاک» مهم‌ترین سلاح اسرائیل است/ اهمیت تسلط بر تیک‌تاک برای رژیم صهیونیستی

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در دیدار با فعالان پرمخاطب دنیای مجازی در آمریکا تاکید کرد که "سلاح‌ها با گذشت زمان تغییر می‌کنند". وی افزود که اکنون «به جای تانک،‌تیک تاک مهم‌ترین سلاح اسرائیل است.»

نتانیاهو در دیدار با اینفلوئنسرهای آمریکایی که در کنسولگری کل اسرائیل در نیویورک برگزار شد رسانه‌های اجتماعی را «مهم‌ترین سلاح... برای تأمین امنیت پایگاه اسرائیل در ایالات متحده» توصیف کرد. او تیک‌تاک را «مهم‌ترین خریدی که در حال حاضر در حال انجام است» معرفی کرد و ادعا کرد که کنترل آن می‌تواند «اثربخش» باشد.

یکی از چالش‌های اصلی رژیم صهیونیستی در حال حاضر، جریان آزاد اطلاعات در فضای مجازی و انتشار جنایات‌های این رژیم در غزه و یا سایر نقاط دیگر است که منجر به محکومیت‌های جهانی گسترده و شد بی‌سابقه تفکرات ضد صهیونیستی در افکار عمومی جهان شده است، به‌گونه‌ای که امروز سران این رژیم از انزوای بی‌سابقه خود در جهان می‌گویند.

تیک‌تاک به عنوان یکی از اصلی ترین پلتفرم‌های مورد استفاده در کشورهای غربی و خصوصا آمریکا، یکی از ابزارهای رسانه‌ای افشا کننده اسناد جنایات‌های صهیونیست‌ها در غزه بوده است و تسلط رژیم صهیونیستی بر این پلتفرم، ‌ به طور قطع محدودیت‌هایی در رابطه با تحولات و اخبار غزه در پی خواهد داشت و همچنین محتواهایی با مضامین مثبت‌نمایی از چهره رژیم صهیونیستی و سانسور جنایت‌های صهیونیست‌ها، بیشتر در معرض دید قرار خواهد گرفت.

همچنین دسترسی نهادهای اطلاعاتی اسرائیل به این برنامه، برای فعالان حامی فلسطین و مخالفان رژیم صهیونیستی خطرات جدی می‌تواند در پی داشته باشند که از جمله آنها، دسترسی سازمان‌های صهیونیستی به اطلاعات مرتبط با این افراد و یا گروه‌های ضد صهیونیستی به منظور اقدام علیه ‌آن‌ها است.

نکات مذکور، تنها بخشی از تبعات دسترسی و تسلط صهیونیست‌ها بر پلتفرم تیک‌تاک است و بی شک سازمان‌های اسرائیلی، نهایت استفاده‌ امنیتی و اطلاعاتی به منظور تامین منافع خود را خواهند برد.


منابع:

۱- https://gizmodo.com/larry-ellisons-oracle-started-as-a-cia-project-۱۶۳۶۵۹۲۲۳۸

۲- https://financhill.com/blog/investing/how-oracle-got-started

۳- https://www.oracle.com/us/corporate/profit/p۲۷anniv-timeline-۱۵۱۹۱۸.pdf

۴- Ynet News (۲۰۲۵): Microsoft’s ban of IDF Unit ۸۲۰۰ raises fears of growing tech boycott of Israel

۵- Jewish Telegraphic Agency (۲۰۱۶): Oracle buys army vets' big-data firm in $۵۵۰M Israel shopping spree

۶- Financial Times (۲۰۱۵): Unit ۸۲۰۰: Israel’s cyber spy agency

۷- VisionTV: Unit ۸۲۰۰ Documentary

۸- Calcalistech (۲۰۲۵): Microsoft cuts off Israel’s Unit ۸۲۰۰ from cloud services

9- https://financhill.com/blog/investing/how-oracle-got-started

10- Does Larry Ellison Support Israel? – Shop Israel

11- https://husseini.substack.com/p/billionaire-ellison-major-backer

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 17
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 5
  • IR ۱۹:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    9 11
    من هم یک متخصص تحلیل داده در ایران می‌شناسم که اکنون برای امرار معاش، پوشک و نوار بهداشتی می‌فروشد. در این حد جمهوری اسلامی از نخبگانش حمایت میکند.
    • FI ۲۰:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
      7 3
      از دولت بده بره ی روحانی و پزشکیان بیش از این انتظار نمیره
    • IR ۰۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      1 0
      حتما متخصص بودن
    • IR ۰۴:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      3 2
      مشخصاتشو بده همین الان کار پیدا کنیم
    • IR ۰۸:۱۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      1 3
      متخصصای آی تی، کامپیوتر و رشته هایی از این دست اگه کار بلد باشن الان حقوقشون کم کم 100 تومنه عزیز
    • IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      1 0
      اشتباهی منفی دادم
    • IR ۲۰:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
      0 0
      نهایت توی کافی نت کار میکنن
  • حسین IR ۲۰:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    7 2
    عجیب و حیرت آوره، هر شرکت بزرگی رو تا ته بری می رسی به اینا، واقعا ناراحت کننده است
  • IR ۲۱:۰۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 4
    شما هم ایتا و بله را دارید، با تیک تاک رقابت کنید، بله
  • شهروند شهرستان ارومیه IR ۲۱:۳۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    4 4
    سلام هشیار باشید و دقیق به موضوع فکر کنید چین سر امریکا کلاه گذاشت هم به قیمت بالا شرکت را فروخت و هم سیستم شرکت را توسط مهندسین خود برای سالها بصورت پنهان برای در خدمت قرار گرفتن منافع چین برنامه ریزی کرد چین بعد از مدتی شرکتی قوی تر از تیک تاک به صحنه خواهد آورد که تیک تاک را از میدان خارج خواهد ساخت امربکاها در معامله با چین همیشه بازنده بوده اند و این آخرش نیست چین خوب می داند که شریان اقتصادی و فرهنگی امریکا را چگونه فتح کند چین در آینده باعث متلاشی شدن اقتصاد امریکا خواهد شد و بعد نوبت به اروپا خواهد رسید چین استاد سیاست خارجی مدارا و نفوذ و فتح از درون است چین برای پرواز سرمایه ها از امریکا به چین برنامه دارد و هنوز امریکا به این راز چین فکر نکرده است. و اسراییل می خواهد از فرصت باقی مانده عظمت امربکا در دوران ترامپ استفاده کند و طرح اسرتییل بزرگ را استارت بزند و سرمایه های امربکا را به اسراییل بباورد و چبن این را بخوبی می داند و برای آن برنامه دارد طرحی که قبل از جنگ اوکراین در سر پوتبن بود اما با درگیر شدن در اکراین این فرصت را ازدست داد تمام این بازیها برای گرفتن مدیریت سرمایه های جهان است ما هم به فکر آن باشبم ببایید هشیارتر به احوال جهان باشیم انشالله و توکل الله.
  • IR ۲۱:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    3 0
    حتما چینی ها باید از شما اجازه میگرفتند
  • IR ۲۱:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    2 2
    هشتک خروج از تیک تاک راه اندازی کنید
  • IR ۲۱:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۷
    3 0
    اینکه چیزی نیست عربستان سعودی الکترونیک ارتس تولید کننده بازیهای ویدئوئی ( نمونه معروف فیفا ۲۶) رو خریده است قبلش هم دو رویداد بزرگ بازیهای ویدئوئی رو برگزار کرده است شما نگران رابطه اعراب و امریکا نباشید نگران خودتون باشید
  • IR ۰۰:۲۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
    1 0
    عاشقانه آماده پودر سازی اسرائیل هستیم
  • IR ۰۲:۳۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
    0 3
    یه مشکل وجود داره اینکه بالا دستی های صهیون به فنا رفتن و امریکا که کشتی شونه به گل نشسته ... حالا با تیک تاک چطور نگاه میکنن ؟ پروپاگاندا باید زیربنا داشته باشه یعنی ذره بین باید چیزی رو داشته باشه تا بزرگنمایی کنه ، که نداره !!!
  • حمید RO ۰۸:۰۴ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
    4 0
    جهان و تحولات سیاسی و اقتصادی آن در ید قدرت یهودیان می باشد ، فرق نمی کند که در آمریکا و انگلیس و فرانسه و آلمان و کانادا و ... چه کسی رئیس جمهور و یا نخست وزیر و صدر اعظم باشد هر کسی از هر جناحی که باشد مهره پیاده یهود صهیونی است . صهیونیزم یعنی آیین قدرت در جهان . لابی ها و همایش های سالانه این گروه جایی که همواره تحولات ۵۰ سال آینده جهان در آنجا طراحی و پیگیری و نظارت می شود .دولت ها اکثرا مجری طرح ها و خواسته های صهیونیزم می باشند . در کل « جهان بازیچه دست یهود » است و بس . اگر چه شما دوست نداشته باشید و به مزاج شما خوش نیاید .
  • IR ۰۸:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۷/۰۸
    3 0
    چین هم مقهور اسراییل شد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس