هو شدن نتانیاهو در حضور ویتکاف در تل آویو+ فیلم

خانواده های اسرای اسرائیلی در نوار غزه، هنگام تشکر نماینده ترامپ از نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، سوت و زدند و نتانیاهو را هو کردند.

به گزارش مشرق به نقل از الجزیره، «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه آمریکا در امور خاورمیانه، «جارد کوشنر» داماد دونالد ترامپ و «ایوانکا ترامپ» دختر او، در تظاهرات خانواده ها و بستگان اسرای اسرائیلی در تل آویو حضور یافتند.

بر اساس ویدئوهای منتشر شده، تظاهرکنندگان اسرائیلی به محض تشکر ویتکاف از نخست وزیر رژیم صهیونیستی به خاطر دستیابی به آتش بس، سوت زدند و نتانیاهو را هو کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۲۳:۳۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۹
    4 1
    هولوکاست کودکان غزه ، بیش از ۲۰۰۰۰ کودک جان باختند و بیش از ۱۰۰۰ کودک معلول شدند ، شرم بر این جنگل جهانی ... خون پاک کودکان بی گناه از دامان نازیهای قرن ۲۱ پاک نخواهد شد .به ازای هر دلار هزینه آیپک در انتخابات آمریکا، ۵۰ دلار به اسراییل کودک کش کمک می شود چرا؟؟؟؟؟؟؟
    • DE ۰۷:۱۷ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
      3 0
      آمار کشته های غزه بالای ۴۰۰ هزار نفر هست و آماری که عنوان گردید اسراییل هدفمند به رسانه های خارجی تزریق میکند. چون سازمان مستقلی در غزه وجود نداشت نمیشد دقیقا تایید کرد ولی حدود ۳۰۰ هزار نفر مفقود شده که احتمالا زیر آوارها جان باختند.
  • میثم IR ۰۵:۲۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
    3 0
    حالا با چشم خودتان ببینید کی پشت پرده کشتار مردم مظلوم غزه و فلسطین است. حضور دختر ترامپ. حضور ویتکاف. کشتار حتما و صد در صد به دست آمریکا و دستور بایدن و ترامپ صورت گرفت. خوب آمریکای بدون روتوش را ببینید.
  • ناصر IR ۰۸:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۷/۲۰
    0 1
    حرف‌های مفت و به درد نخوره عضی‌ها که هیچ هنری در جهان ندارند به چه درد می‌خورد حالا گیرم او را هو کردم به شما چه شما برای مردمتان چه کردید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس