کد خبر 1755103
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۹
بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم

رئیس اقلیم کردستان روز چهارشنبه در گفت‌وگویی تاکید کرد که این اقلیم اجازه نخواهد داد از خاک خود هیچ گونه اقدام نظامی علیه ایران انجام بگیرد.

به گزارش مشرق، «نچیروان بارزانی» رئیس‌ اقلیم کردستان اظهار داشت: «ما نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم؛ این سیاست اقلیم کردستان است.»

به نوشته «روداو»، بازرانی در ادامه گفت: «ایران یکی از همسایگان مهم ماست. ما مرز طولانی با ایران داریم و هرگز نخواسته‌ایم و نمی‌خواهیم روابطمان با ایران آسیب ببیند.»

وی افزود که اقلیم کردستان اجازه نخواهد داد هیچ گروهی از خاک آن علیه ایران اقدام کند.

بارزانی همچنین درباره انتخابات آینده عراق گفت: «باور دارم انتخابات پیش‌رو بسیار مهم است؛ پس از انتخابات سال ۲۰۰۵، این یکی مهم‌ترین انتخابات در عراق است.»

وی ادامه داد: «عاملان حملات پهپادی به اقلیم کردستان، از دولت بودجه و حقوق دریافت می‌کنند. این گروه‌های مسلح از این پهپادها علیه اقلیم کردستان استفاده می‌کنند و باید جلوی این کار گرفته شود.»

بارزانی تاکید کرد: «این گروه‌ها باید زیر فرمان نخست‌وزیر عراق - به‌عنوان فرمانده کل نیروهای مسلح - باشند؛ در غیر این صورت اقلیم کردستان ساکت نخواهد ماند و اوضاع نمی‌تواند به همین شکل ادامه یابد.»

رئیس‌ اقلیم کردستان در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با روند صلح ترکیه گفت: «ما دوستی بسیار نزدیکی با ترکیه داریم. با رئیس‌جمهور ترکیه دیدار کردم و معتقدم ترکیه در این روند بسیار جدی است، هرچند ممکن است احساس کنیم این روند کمی کند پیش می‌رود.»

وی ادامه داد: «پیام اوجالان کاملا روشن است. قندیل می‌داند چه باید بکند اما کاری انجام نمی‌دهد. اکنون دو طرف در انتظار یکدیگر هستند و به این شکل نمی‌توانند به هیچ نتیجه‌ای برسند. باید گام‌هایی از سوی پ.ک.ک برداشته شود تا این روند به نتیجه‌ای مثبت برسد.»

وی در انتها گفت: «پ.ک.ک می‌گوید به سخنان اوجالان گوش می‌دهد اما وقتی نوبت به عمل می‌رسد، هیچ اقدامی نمی‌کند. زمان این‌گونه بازی‌ها نیست.»

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • احمد IR ۲۲:۴۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    3 0
    درست گفته. تنها حرف راست این جوجه رییس همینه. منبع تهدید نیستم چون تهدید علنی و عملی است. و در حد تهدید نیستند . اما قطعا منبع جاسوسی هستند. فعالیت‌های موساد و رژیم صهیونیستی در اقلیم کردستان عراق و یقینا فعالیت‌های جاسوسی از قبیل شنودهای پیشرفته با برد بلند و مخابراتی و... در چه جایگاه و در مسیر چه اهدافی است؟
  • ناصر IR ۲۲:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    3 0
    این نو رسیده ها آخر دروغگویی هستند همه می دانند اسرائیل از خاک کردستان عراق به ایران حمله کرد
  • US ۲۳:۲۱ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۶
    10 0
    شما نوکران اسراییل هستید و خود تهدید هستید
    • IR ۰۰:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
      2 1
      الان عیرانی تباران, پاچه ات را میگیرند.
  • IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    2 0
    خفه شو آفتاب پرست
  • NZ ۰۵:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    1 2
    اون جمله آخر بايد در مورد خودت که نچه صهيونيسم هستيد بگی که وقتی به عمل می رسه دقيقا خود تهديد عليه ايران هستيد. و بنابراين زمان اين گونه بازی ها نيست چون ما شما خائنين را خوب می شناسيم. دقيقا ذات شماها و اون باکو عين کپی برابر اصل صهيونيسم است.
  • IR ۱۸:۰۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    1 0
    اقلیم مزدوران صهیونیسم باید منحل شود و عراق یکپارچه شود‌. این دلقک ها هم بروند پی کارشان.
  • IR ۱۸:۲۰ - ۱۴۰۴/۰۷/۱۷
    0 0
    باید اعتراف کرد در جنگ دوازده روزه هم اقلیم کردستان و هم جمهوری باکو علی اف و طالبان و بسیاری از کشورهای عربی و ترکیه درکنار اسرائیل و آمریکا بودند چون به اندازه یک درصد هم فکر نمی کردند ایران جان سالم از پیچیده ترین عملیات نظامی جهان و غافگیری آن جان سالم به در ببرد و معلوم شد ایران یک غول و قدرت نظامی بزرگ است که توانست در کمترین زمان به آمریکا و اسرائیل مثل یک کشتی گیر ماهر فن بدل بزند و آنها را با همه قدرت و تکنولوژی فوق پیشرفته وادار به درخواست آتش بس کند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس