کد خبر 1747884
تاریخ انتشار: ۲۲ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
گوشت وارداتی بدون واسطه توزیع می‌شود

دبیر انجمن توزیع کنندگان فراورده‌های گوشتی گفت: حذف واسطه‌های زائد،حمایت از تولید داخلی، واردات هدفمند در مواقع لزوم، و ایجاد زنجیره‌ای هوشمند و شفاف از برنامه‌های جدیدی است که در سطح ملی اجرا می‌شود.

به گزارش مشرق، توزیع‌کنندگان فرآورده‌های گوشتی خام استان تهران از تحولات بنیادینی در ساختار، مأموریت و قلمرو فعالیت خود خبر داده است. این تغییرات قرار است در قالب طرحی راهبردی در سطح ملی اجرا شود.

احمد شاد، دبیر انجمن، با تشریح ابعاد این تحولات گفت: بازار امروز نیازمند نگاه نو و ساختاری هماهنگ‌تر است. ما به نقطه‌ای رسیده‌ایم که نقش صنف نباید فقط محدود به توزیع باشد. در این مجمع، سه گام اصلی را دنبال می‌کنیم: اول، تغییر عنوان رسمی انجمن به نهادی ملی؛ دوم، توسعه‌ی جغرافیای فعالیت از سطح استانی به سراسر کشور؛ و سوم، تدوین سیاست‌هایی نو برای مشارکت ساختاری در تنظیم بازار. هدف ما روشن است: مردم باید گوشت را با قیمت واقعی، بدون واسطه و از شبکه‌ای پاسخ‌گو دریافت کنند.

شاد با تأکید بر همکاری با دولت افزود: «هیچ نهادی به‌تنهایی نمی‌تواند بار مدیریت بازار را به دوش بکشد. حذف واسطه‌های زائد، حمایت از تولید داخلی، واردات هدفمند در مواقع لزوم، و ایجاد زنجیره‌ای هوشمند و شفاف، مأموریت جدید ماست. امیدوارم این مجمع، سرآغاز دورانی باشد که در آن دولت، صنف، رسانه و مردم در کنار هم، برای تأمین پایدار و توزیع عادلانه گوشت تلاش کنند.»

درادامه این گفتگو ، امیر فرخ صابر، مدیر روابط عمومی انجمن ، با اشاره به اهمیت رسانه‌ها در این فرآیند گفت: شفاف‌سازی بدون رسانه معنا ندارد. ما این مجمع را پشت درهای بسته برگزار نمی‌کنیم؛ حضور خبرنگاران بخشی از تعهد انجمن به پاسخ‌گویی است. آن‌ها فقط روایت‌گر نیستند، بلکه تحلیل‌گر، پرسش‌گر و ناظر اجتماعی‌اند. ما رسانه‌ها را شریک واقعی در مسیر اعتمادسازی می‌دانیم.

وی با بیان اینکه این مجمع یک رویداد صرفاً صنفی نیست، خاطرنشان کرد:

رسانه‌ها نبض افکار عمومی‌اند و حضور آن‌ها در کنار صنف، نشانه‌ای از بلوغ دوطرفه و مسئولیت‌پذیری متقابل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۱۲:۵۷ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    3 0
    این گوشتهای که توزیع میشوند کجا هستند در رستورانها یا کافه یا کبابیها یا فقط در شهر تهران....؟
    • IR ۱۶:۰۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
      1 0
      بین واسطه ها توزیع میشود
  • IR ۱۴:۴۵ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    0 0
    گوشت کیلویی 300 تومن رو جمع کردید حالا میخواهید گوشت 700 هزار تومنی دولتی بدید دیگه اینم منت داره؟؟؟
    • IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      5 0
      زمانیکه برنامه کاندیداها رو مرور میکردی میخواستی به شخصی رای بدهی که دغدغه اش نان گوشت و برق و آب و ...بود ولی به شخصی رای دادی که شعارش رجیستر آیفون رفع فیلترینگ و موتور سواری بانوان بود .حالا طلب کار شدین خود کرده را تدبیر نیست
  • IR ۱۵:۴۰ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۲
    1 0
    خاک تواون سرتون این افتخار داره که گوشت رو کیلوی 600000 تومان به مردم بفروشید.
    • IR ۱۶:۰۲ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
      2 0
      زمانیکه برنامه کاندیداها رو مرور میکردی میخواستی به شخصی رای بدهی که دغدغه اش نان گوشت و برق و آب و ...بود ولی به شخصی رای دادی که شعارش رجیستر آیفون رفع فیلترینگ و موتور سواری بانوان بود .حالا طلب کار شدین خود کرده را تدبیر نیست
  • IR ۱۷:۱۸ - ۱۴۰۴/۰۶/۲۳
    0 0
    حالافهمیئدیدفرق می کنه چه کسی رییس جمهور باشه؟اون کسی که یقه خودش را برای شکم مردم چاک می زد،رای اش را از مردم گرفته بایدسه سال دیگه شرایط را تحمل کنیدواین بار تحت جوسازی اصلاحاتی ها قرار نگیرید

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس