کد خبر 1741128
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۱
مدودف

دیمتیری مدودف، رییس‌جمهور اسبق فدراسیون روسیه و معاون کنونی شورای امنیت این کشور، در کانال تلگرامی خود، ۵ بهره‌ی اولیه‌ی مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا را ذکر کرد.

به گزارش سرویس جهان مشرق، دیمیتری مدوِدِف، رییس‌جمهور اسبق فدراسیون روسیه و معاون کنونی شورای امنیت این کشور، در کانال تلگرامی خود، ۵ بهره‌ی اولیه‌ی مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا را ذکر کرد. او اخیرا یک مجادله‌ی جدی و داغ در شبکه‌های اجتماعی با رییس‌جمهور ایالات متحده داشته است.

۵ نتیجه‌ی عاجل مذاکره‌ی آلاسکا از نگاه مدوِدِف

مدودف ۵ نتیجه‌ی عجل گفتگوی رهبران دو کشور را چنین برشمرد:

۱- مکانیسم کامل ملاقات بین روسیه و ایالات متحده در بالاترین سطح احیاء شده است. آرام، بدون اولتیماتوم و تهدید.

۲- رئیس جمهور روسیه شخصا و به طور مفصل به رئیس جمهور ایالات متحده شرایط ما را برای پایان دادن به درگیری در اوکراین، مشخص کرد

۳-در پی یک مکالمه نزدیک به سه ساعته، رئیس کاخ سفید از افزایش فشار بر روسیه خودداری کرد. حداقل فعلا

۴- مهم: در این جلسه ثابت شد که مذاکرات بدون پیش‌شرط و هم‌زمان با ادامه کار آن‌ها امکان‌پذیر است.

۵- نکته اصلی: هر دو طرف به صراحت مسئولیت دستیابی به نتایج آینده را در مذاکرات در مورد توقف خصومت‌ها، متوجه کیف و اروپا دانستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • حسین ن IR ۱۶:۱۲ - ۱۴۰۴/۰۵/۲۵
    0 0
    ببین بمب اتم داشته باش رو سیبیل ناصرالدین شاه نقاره بزن

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس