کد خبر 173145
تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۵:۱۰

شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری این غذا را خورده باشند؛ قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، شاید بسیاری از تهرانی‌ها در دولت‌آباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقی‌نشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.

قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمه‌های ایران تفاوت دارد.

برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را می‌پزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را می‌کوبند و پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول می‌کشد.

عکس‌هایی از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را می‌توانید در زیر ببینید.

 

 

 



نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • صالح ۱۸:۰۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۴
    0 0
    غذای امام حسین(ع) اگر حتی ته دیگ هم باشه هم خوردن داره هم باعث پاک شدن پلیدها از بدن میشه
  • محمد ۱۵:۳۳ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۵
    0 0
    السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین.
  • ۰۹:۴۱ - ۱۳۹۱/۰۹/۰۶
    0 0
    یا حسین(علیک السلام)
  • محمد شفی ۱۹:۳۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۱
    0 0
    خیلی عالی

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس