به گزارش مشرق به نقل از فارس، شاید بسیاری از تهرانیها در دولتآباد شهرری و یا مردم دیگر شهرها در منطقه عراقینشین شهرهای قم، اصفهان، مشهد و ... در مراسم روز عاشورا این غذا را خورده باشند.
قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است که هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمههای ایران تفاوت دارد.
برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را میپزند و پس از آن شش
تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را میکوبند و پخت این قیمه بیش از
12 ساعت طول میکشد.
عکسهایی از پخت قیمه نجفی در حاشیه رود دجله را میتوانید در زیر ببینید.